اکس باکس ۱۵ ساله شد
۱۵ سال پیش در چنین روزی، نام و عنوان اکس باکس به فرهنگ محبوب صنعت گیمینگ اضافه شد. پانزدهم نوامبر سال ۲۰۰۱، بیل گیتس دوست داشتنی نخستین کنسول بازی مایکروسافت را روانه بازار ساخت تا رقیبی جدی برای پلی استیشن مغرور پای به عرصه بگذارد.
کمتر کسی فکر می کرد جعبه ی مجهول ردموندی ها یارای رقابت با کنسول نسل ششمی سونی را داشته باشد؛ اگرچه اکس باکس نخست هرگز نتوانست آنطور که باید و شاید موفق شود، اما با آن کنترل بزرگ و عجیب و غریبش، به مرور جایگاهی درخور برای خود در صنعت گیم دنیا دست و پا کرد.
اکس باکس عناوین پرطرفدار و بزرگی مانند «فورتزا» و «هیلو» که برای تمام گیمرهای دنیا نام آشناست را متولد ساخت و با توسعه شبکه آنلاین «اکس باکس لایو» به رشد و پیشرفت گیمینگ مولتی پلیر تحت اینترنت کمک چشم گیری کرد.
مایکروسافت با وجود مشکلات و دشواری های متعددی که سد راه این کنسول قرار گرفت، با قدرت هرچه تمام تر در گردونه رقابتی نسل هفتم پای گذاشت و با اکس باکس ۳۶۰، برخلاف پیش بینی ها توانست عملاً به پیروز میدان مبدل شود.
بعد از آن نیز اکس باکس وان را به عنوان حریف پلی استیشن ۴ عرضه کرد؛ هرچند که با سیاست های غلط در آغاز راه نسل هشتم دچار مصائب بسیار زیادی شدند و با تغییر مدیریت واحد اکس باکس، در حال حاضر اوضاع خوبی را تجربه می کنند.
وب سایت رسمی مایکروسافت به مناسبت پانزدهمین سالگرد تولد برند اکس باکس، آمار جالبی را منتشر کرده که اطلاع از آن خالی از لطف نیست:
- تعداد بازیکنان فعال اکس باکس: 222,468,423 نفر
- مجموع ساعات گیمینگ روی پلتفرم اکس باکس: 100,539,390,670 ساعت
- مجموع ساعات گیمینگ آنلاین در اکس باکس لایو: 29,000,304,183 ساعت
- تعداد اچیومنت های باز شده روی اکس باکس: 32,667,582,157 جایزه
- مجموع گیمر اسکور بازیکنان در اکس باکس: 572,605,554,587 امتیاز
- تعداد دوستی هایی که در اکس باکس لایو شکل گرفته: 4,233,891,482 مورد
همانطور که می دانید، سال آینده کنسول میان نسلی جدید اکس باکس که با نام رمز «پروژه اسکورپیو» شناخته می شود عرضه خواهد شد؛ مایکروسافت مدعی است این دستگاه قدرتمندترین کنسولی است که در تاریخ صنعت گیم شناخته شده و با در نظر گرفتن پتانسیل های فضای واقعیت مجازی و تکنولوژی های ۴K و HDR، تجربه ای ناب در اختیار جامعه گیمر قرار خواهد داد.
نظر کاربران
واقعا براتون متاسفم! پلی استیشن اصلا هم مغرور نیست! خب شما می گین بده خب باشه بده ولی دیگه لازم نیست تو مقاله بیارینش واقعا که!