۴۲۳۳۶۱
۵۰۰۴
۵۰۰۴
پ

همه حاشیه‌های آقای «سخنگو»

چند هفته پس از رفتن جنتی، حسین نوش‌آبادی، سخنگوی ارشاد هم از سمت خود استعفا داد. نوش‌آبادی در گفت‌وگو با خبرگزاری صداوسیما، دلایل استعفای خود را گستردگی فعالیت‌هایش در حوزه حقوقی، امور مجلس و استان‌های وزارت ارشاد اعلام کرده است. فارغ از چرایی استعفای نوش‌آبادی، بدون شک او را می‌توان جنجالی‌ترین و پرحاشیه‌ترین چهره وزارت ارشاد در دوران وزارت علی جنتی دانست.

شرق نوشت: چند هفته پس از رفتن جنتی، حسین نوش‌آبادی، سخنگوی ارشاد هم از سمت خود استعفا داد. نوش‌آبادی در گفت‌وگو با خبرگزاری صداوسیما، دلایل استعفای خود را گستردگی فعالیت‌هایش در حوزه حقوقی، امور مجلس و استان‌های وزارت ارشاد اعلام کرده است. فارغ از چرایی استعفای نوش‌آبادی، بدون شک او را می‌توان جنجالی‌ترین و پرحاشیه‌ترین چهره وزارت ارشاد در دوران وزارت علی جنتی دانست.
نقل‌قول‌های دردسرساز
صحبت‌های نوش‌آبادی درباره اکران فیلم سینمایی «رستاخیز» از جمله مواردی بود که باعث شد هرازچندگاهی حاشیه‌ای از صحبت‌های او و البته پاسخ عوامل این فیلم به گفته‌های او خبرساز شود. او در یکی از این اظهار‌نظرها، در نشست خبری خود گفته بود به‌دلیل بروز مشکلات در اکران «رستاخیز»، کارگردان فیلم بپذیرد که روی چهره حضرت ابوالفضل از افکت نوری استفاده شود تا مسائل مربوط به اعتراض اکران فیلم مرتفع شود؛ این حرف‌های سخنگو، با پاسخ عوامل «رستاخیز» و انتشار نامه‌ای در جواب به او روبه‌رو شد؛ در بخشی از نامه آمده بود: «سخنان سخنگوی محترم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که به اشتباه در برخی رسانه‌ها به‌منزله‌ انجام تغییراتی در فیلم سینمایی رستاخیز تلقی گردیده؛ در حد یک گمانه‌زنی قلمداد شده و امید می‌رود ایشان در اطلاع‌رسانی رویدادهای فرهنگی کشور دقت بیشتری مبذول کنند».
اما ماجرای لغو کنسرت‌ها که از چالش‌های بزرگ وزارت ارشاد در چند ماه گذشته بود، با صحبت‌های جنجالی نوش‌آبادی خبرساز شد. او در پاسخ به سؤال‌هاي متعددی درباره دلایل لغو برخی کنسرت‌ها از جمله كنسرت کیهان کلهر و شهرام ناظری و موضع وزارت ارشاد در برابر این قبیل اتفاق‌ها، گفته بود: «اتفاقاتی که گاه در گوشه و کنار کشور رخ می‌دهد و منجر به لغو برخی برنامه‌های هنری از جمله تعدادی از کنسرت‌ها می‌شود، جای بسی تأسف دارد کمااینکه مسئولان ارشد کشور هم نسبت به این اتفاقات ابراز نگرانی کرده‌اند. وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی وقتی مجوزی را برای یک برنامه هنری از جمله یک کنسرت صادر می‌کند، پای آن مجوز هم می‌ایستد و این مجوزها، جوازهایی است برای اجرا نه فقط نوشته‌هایی روی کاغذ. اگر قرار باشد این مجوزها اجرائی نشود، همان بهتر که اصلا صادر نشود». او ادامه داده بود: «این‌گونه نیست که یک نهاد نظارتی و قانونی تصمیمی بگیرد و نهاد دیگری براساس برداشت‌های خودش جلوی آن تصمیم را بگیرد.
وقتی قانون اختیار صدور مجوز فعالیت‌های فرهنگی و هنری را به نهادی به نام وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی داده، طبیعی است که باید خود آن نهاد پاسخ‌گوی مجوزش باشد و همگان هم باید به قانون پایبند باشیم. وقتی در یک استان شورای تأمین، شخص استاندار و مقامات ذی‌ربط در دستگاه‌های امنیتی و انتظامی، با برگزاری یک کنسرت موافقت و مجوز آن را صادر کردند، اینکه این مجوز در لحظات آخر از سوي نهاد دیگری لغو شود برای همه سؤال‌برانگیز و ناخوشایند است». نوش‌آبادی، در پاسخ به این سؤال که بعد از مصوبه هیأت دولت درباره ماده «٢٠» آیین‌نامه اماکن عمومی، واکنش این وزارتخانه به لغو کنسرت سبزوار چیست، چنین پاسخ داده بود: «در این زمینه نیازمند تفاهم‌نامه و همکاری بیشتری هستیم، همان‌طور که همکاری‌های میان نیروی انتظامی و وزارت ارشاد در پی این مصوبه شفاف‌تر شد، مسئولان ارشد دولت باید با مقامات قضائی به تفاهم‌نامه‌ای برسند تا یک شیوه‌نامه برای برگزاری کنسرت‌ها تدوین شود. مصوبه اخیری که هیأت دولت تصویب کرد».
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج