درس هایی از انتخاب دونالد ترامپ
سرانجام پس از ماه ها رقابت انتخاباتی و پس از کشمکش های زیاد، حساس ترین و داغ ترین رقابت انتخاباتی در تاریخ آمریکا که بیشتر شبیه یک جنبش بود پایان یافت و دونالد ترامپ چهل و پنجمین رئیس جمهور آمریکا شد.
آمریکایی ها در دهه ۹۰ یک ستاره هالیوود را که فیلم های وسترن بازی می کرد به کاخ سفید فرستادند، پس عجیب نیست که این بار یک میلیاردر ۷۰ ساله نیویورکی را که بساز و بفروش بوده بر روی صندلی ریاست جمهوری می نشانند.
دونالد ترامپ در حالیکه تا ساعات اولیه اغاز انتخابات هم در نظر سنجی ها شانسی برای پیروزی نداشت حالا چهل و پنجمین رئیس جمهور بزرگترین کشور جهان از لحاظ اقتصاد و تسلیحات نظامی شده است.
برخی درسهایی که می توان از این پیروزی شگفت انگیز گرفت به شرح ذیل اند:
به نظرسنجی های تلویزیونی و رسانه ای اعتمادی نیست
توصیه ستارگان هالیوود همیشه کارگر نیست
بدون جی زی، جی لو، و سایر ستارگان و هنرمندان سینما و موسیقی و ورزش هم می توان مردم را گرد خود جمع کرد.
داشتن حس شوخی طبعی و بهتر سخنرانی کردن و ارتباط صمیمی تر با مردم برقرار کردن جواب می دهد
یک میلیاردر با زیرکی می تواند علیه میلیاردرهای دیگر انقلاب راه بیندازد و کاری کند که کارگران و طبقه متوسط به پایین به او برای مبارزه با میلیاردرهای دیگر که خون مردم را در شیشه کرده اند اعتماد کنند
فردی که خود هم ثروتمند است و هم قدرت دارد و هم رسانه در اختیار دارد رقیب دیگر خود را با این اتهام که صاحبان زر و زور از او حمایت می کنند از صحنه به در کند
سالها تلاش برای ارتقاء حقوق زنان سبب نشد که یک زن رئیس جمهور کشوری شود که از ابتدا تا همین حالا متهم به مردسالاری است
آنهایی که سالها تبلیغ می کردند تنها کسانی از صندوق بیرون می آیند که صاحبان زر و زور بخواهند، اکنون بهت زده به نتایج نگاه می کنند
وضعیت تعداد زیادی از تحلیلگران معتقد به تئوری توطئه که می گفتند اساسا فردی مثل ترامپ را آورده اند که برای اولین بار یک زن رئیس جمهور آمریکا شود بهتر از دسته قبل نیست
بسیاری از طرفداران کلینتون از جمله طرفداران سندرز به نامزد جمهوریخواه رأی دادند و بسیاری از جمهوریخواهان سنتی مثل خانواده بوش به فردی غیر از ترامپ رأی دادند ـ برای اولین بار ساختار دو حزبی در امریکا ترک برداشت.
مردم نسبت به افشاگری های اخلاقی و تخریب، واکنش معکوس نشان می دهند، هرچه شما سعی کنید رقیب را با افشاگری های مختلف تخریب کنید او مقبولیت بیشتری کسب می کند.
مردم نسبت به تحمیل واکنش عکس نشان می دهند
یک آدم موفق که ده میلیون دلار پدرش را تبدیل به ده میلیارد دلار کرده، چهار بار ورشکست شده و بار دیگر از جا برخاسته قطعا امیدبخش تر از رقیب اوست.
و درس های دیگری که اگر فرصت شد به آنها خواهیم پرداخت
نظر کاربران
منظور نویسنده ترامپ بود یا احمدی نژاد ؟ اینها که گفت همه خصوصیات احمدی نژاد بود . باید به طرفدارای احمدی نژاد تبریک گفت که با مردم آمریکا از نظر شعور سیاسی در یک سطح قرار گرفتند .
کلینتون اشتباه کرد باید قیامت به پا میکرد چون نتیجه حاصله بر خلاف نظرسنجیها بود.اصلاح طلبهای ما .چرا در ااین مورد از اینا درس نمیگرند؟
آره واقعیت رو گفتی،پروسه تخریب نتیجه برعکس میده،تو کشور هم تو مجلس نشون داد
من فقط میخام نویسنده مطلب ((ترامپ اعتراض کند سرش زیر آب میرود))که چند مدت پیش گذاشتین تو خبرا رو ببینم که فازش چی بود با این مطلبش؟؟؟
اینکه اصلاح طلبای ما چرا درس نگرفتند سوالت از پایه غلطه دوست عزیز اصول گرا و حتما دلواپس ! ...
ترامپ یه مرد واقعیه اون نه دنبال پول بود نه مقام نه قدرت .تقرببا همشو داشت اقای ترامپ انسانیه که سرمایه یه میلونیه پدرشو با پشتکار و تلاش رسوند مه میلیاردها دلار ..این ادم چون تو سیاست هم بود ..پی برده بود که یکی دو تا رعیس جمهور اخری واقعا به امریکا ضربه زدن .اون ابهت امربکارو اوردن پایین .روسیه داره قلدری میکنه تریکه دهن کجی میکنه ایران باج میخاد...خلاصه ترامپ اینارو و خیلی چیزای دیگه رو درک کرد و اومده که درستشون کنه مردم فهبم و متمدن امریکا هم میدونن چکار میکنن .حرفای عوام فریبانه و تحلیل چند تا روزنامه مغرض که مردم خر نمیشن مثل ما ایرانیا البته معذرت ...اره عزیزان ترامپ یه مرد واقعیه .به خودش و خونوادش بدترین تهمتهارو زدن ..همون کلینتون محترم چه نا مردیهای رو نکرد برای قدرت ..عاشقتم ترامپ مردی از U.S.A
متاسفم برای کسابکه ترامپ رو با احمدی نژاد که ابروی ایران رو برد و حالا حالاها چوبشو میخوریم ایرانیا ..تشبیه میکنن..اخه ...جامعه ایران با امریکا همین فرقا رو داره .ما کجابم و شرایط زندگیمون چجوره .یه فرد پر افتختار امریکای کجا که اکثرا فکر و ذکرشون نوع دوستیه و کمک به هم نوع ..ولی ما چی ........