حسن روحانی فعلا هیچ رقیبی برای انتخابات سال آینده ندارد. این مساله وضعیتی را پدید آورده که اصولگرایان به دنبال حمایت از وی باشند. البته برخی از آنها نیز ضمن حمایت خواستههایی را نیز دارند.
داریوش قنبری در آرمان نوشت: حسن روحانی فعلا هیچ رقیبی برای انتخابات سال آینده ندارد. این مساله وضعیتی را پدید آورده که اصولگرایان به دنبال حمایت از وی باشند. البته برخی از آنها نیز ضمن حمایت خواستههایی را نیز دارند.
به نظر میرسد حمایت اصولگرایان از آقای روحانی بدون چشمداشت نیست و آنها خواستار سهمی در قدرت هستند. اصولگرایان میدانند که هر کاندیدایی معرفی کنند شانسی برای پیروزی نخواهد داشت. از همین رو میخواهند روحانی را وامدار حمایت خود کنند. بدون شک طیف تندرو اصولگرا کاندیدای اختصاصی خود را خواهد داشت و به این شکل نخواهد بود که تنها کاندیدای موجود آقای حسن روحانی باشد.
طیف موسوم به جبهه پایداری به هیچ عنوان با آقای روحانی کنار نخواهند آمد، ضمن این که آقای روحانی نیز نمیتواند با آنها کارکند. مشی اعتدالی روحانی با تندروی و افراط همخوانی ندارد و این تعامل بین اعتدال و افراط امکان پذیر نخواهد بود. طیف تندرو از هم اکنون خیزش انتخاباتی خود را آغاز کرده است و به انحای مختلف به عرض اندام میپردازد. ژستهایی که این روزها دلواپسان میگیرند کاملا تبلیغاتی است. از زیر سوال بردن دستاورد بزرگی مثل برجام که امنیت ملی ایران را تضمین کرد گرفته تا حمله به روحانی در سیاستهای فرهنگی و اقتصادی شگردهای مخالفان دولت برای انتخابات سال آینده است. دلواپسان از هم اکنون تخریب دولت را پیش میبرند تا از ثمره این تخریبها برای انتخابات سال آینده استفاده کنند.
انتخابات سال آینده چند ضلعی خواهد بود و آقای روحانی کاندیدای طیف اصلاحطلب و قسمتی از اصولگرایان خواهد بود. اصولگرایان به شکل تشکیلاتی حمایت چندانی از آقای روحانی نخواهند داشت و این حمایت صرفا در سطح بزرگان و نخبگان جریان اصولگرای معتدل شکل خواهد گرفت. پایگاه عمده رای آقای روحانی همچنان اصلاح طلبان خواهد بود. اصلاح طلبان در سال ۹۲ از آقای روحانی حمایت کردند و همچنان بر این حمایت پایبند هستند و دلیلی وجود ندارد که به گزینه دیگری فکر کنند. این درست که آقای روحانی صراحتا اعلام نکرده که اصلاح طلب است، اما افکار،عقاید و عملکردش نشانگر نزدیکی وی به جریان اصلاحات است. البته باید توجه داشت که اطمینان از رای آوری روحانی باعث کم شدن مشارکت در انتخابات میشود.
این که گفته میشود جز روحانی کاندیدای دیگری حضور نخواهد یافت، درست نیست. هرچه جریانهای سیاسی مخصوصا دلواپسان و جبهه پایداری مشارکت بیشتری در انتخابات داشته باشند، مردم نیز حضور پررنگتری در انتخابات خواهند داشت که این نشانگر دموکراسی ومشارکت بالای سیاسی جامعه خواهد بود. جریان مخالف دولت در انتخابات پیشرو شانسی برای پیروزی نخواهد داشت، زیرا مردم عملکرد دوران آنها را فراموش نکردهاند. تحریمهای اقتصادی وسیاست خارجیای که بهانه به دست دشمنان نظام و انقلاب داد، تورم ۴۴ درصدی، رشد اقتصادی منفی ۶درصد، معضلات اجتماعی و فرهنگی و... از اذهان جامعه و مردم نخواهد رفت و در انتخابات سال آینده مردم با لحاظ کردن تمامی این مسائل برای سرنوشت خود به پای صندوقهای رای خواهند رفت و بار دیگر با رد کردن آن سیاستها به تدبیرو امید رای خواهند داد.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
نظر کاربران
ولی بنظر من یه چوب خشک هم روحانی رو میبره !!
آخه بابت چی رای بیاره مگر رکود و گرانی و برجام الکی رو نمی بینید!
انقدر تبلیقاتى و متوهم سخن نگوئید روحانی احتمال شکستش درانتخابات زیاداست واصولگراها ازاو حماىت نخواهند کرد