اظهارات تکاندهنده آیتالله آملیلاریجانی درباره فشارهای آقای حسن روحانی به ایشان برای توقیف رسانههای منتقد که قطعا یک گاف بزرگ برای دولت و شخص رئیسجمهور به شمار میرود، حقیقتا جامعه رسانهای کشور را شوکه کرده است. بر اساس اظهارات رئیس قوهقضائیه، رئیسجمهور در عالیترین سطح حکومتی به دنبال توقیف روزنامههای منتقد است!
وطن امروز نوشت: اظهارات تکاندهنده آیتالله آملیلاریجانی درباره فشارهای آقای حسن روحانی به ایشان برای توقیف رسانههای منتقد که قطعا یک گاف بزرگ برای دولت و شخص رئیسجمهور به شمار میرود، حقیقتا جامعه رسانهای کشور را شوکه کرده است. بر اساس اظهارات رئیس قوهقضائیه، رئیسجمهور در عالیترین سطح حکومتی به دنبال توقیف روزنامههای منتقد است!
روحانی شفاها و کتبا، با واسطه یا بیواسطه، خواستار توقیف روزنامهها یا سایتهای منتقد از طریق قوهقضائیه شده است. اظهارات آیتالله آملیلاریجانی نشان میدهد این رفتار رئیسجمهور به صورت مکرر بوده است. یعنی بارها و به طرق مختلف روحانی برای بستن دهان رقیبان و منتقدان اقدام کرده است. این یک فاجعه و یک اتفاق بیسابقه در مدیریت اجرایی کشور است. پیش از این دوران ریاست جمهوری آقای هاشمیرفسنجانی را دوران سیاه مطبوعات و آزادی بیان در ایران پس از انقلاب میدانستند اما با اظهارات آقای آملی، حالا شاید بتوان حسن روحانی را ناصبورتر و ضدرسانهایتر از هاشمیرفسنجانی نامید. این خطای بزرگ را باید از جوانب مختلف مورد ارزیابی قرار داد. در این فرصت به نظر میرسد ما اهالی رسانه باید درباره ۲ نکته تامل کنیم.
۱- ما اکنون در راس مدیریت اجرایی کشور با فردی مواجهیم که در عالیترین سطوح رایزنیهای مملکتی یعنی در ملاقات با رهبر معظم انقلاب که قاعدتا باید به بحث درباره مهمترین مسائل مملکتی اختصاص داشته باشد، درباره بستن مطبوعات سخن میگوید و از اجابت نشدن درخواستهایش توسط رئیس قوهقضائیه برای توقیف فلان روزنامه، گلایه میکند! حالا همین آقای رئیسجمهور پشت تریبون، یک شخصیت کاملا متفاوت از این واقعیت از خود نشان میدهد و از «شکستن قلمها» و «بستن دهانها» گلایه میکند و میگوید شکستن قلمها و بستن دهانها امنیت کشور را به مخاطره میاندازد! این یک مورد فوقالعاده عجیب است.
۲- اکنون با این رسوایی، استقلال مطبوعات و تلاش برای استحکام درونی رسانهها یک امر ضروری است. اکنون هرگونه اعتماد بیضابطه و بیقاعده به مثابه خودکشی و خودزنی برای اهالی رسانه به شمار میرود و از هم اکنون باید به دنبال تصحیح اشتباهات بود.
حالا که جامعه رسانهای نسبت به نوع نگاه رئیسجمهور نسبت به رسانهها احساس نا امنی میکند، آیا وقت آن نرسیده که جامعه رسانهای با تمرکز بر اصول صنفی و حرفهای - و نه منافع شخصی و سیاسی زودگذر - به دنبال ایجاد امنیت شغلی برای فعالان این صنف باشد؟ آیا وکیلالدولهها در مجلس شورای اسلامی میتوانند در هیات نظارت بر مطبوعات تکیهگاهی برای اهالی رسانهها باشند؟ وقتی رئیسجمهور حسن روحانی باشد، اهالی رسانه باید فارغ از نگرشهای سیاسی به دنبال استحکام صنفی و ایجاد دیوار مستحکم در مقابل خطرات باشند.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
صبحت ريس جمهور فرق نگذاشتن بين مطبوعات بود زيرا روزنامه كيهان هرچه مي خواهد مي نويسد ولي اتفاقي نمي افتد ولي روزنامه هاي ديگر سريعا" به مشكل مي خورند و بايستي خودشان را سانسور كنند.
بدون نام
اظهارات رییس جمهور راجع به مطبوعات هتاکی مثل کیهان و یالثارات و خود وطن امروز است که هر توهین ودروغی را نوشته و.....
بدون نام
صبحت ريس جمهور فرق نگذاشتن بين مطبوعات بود زيرا روزنامه كيهان هرچه مي خواهد مي نويسد ولي اتفاقي نمي افتد ولي روزنامه هاي ديگر سريعا" به مشكل مي خورند و بايستي خودشان را سانسور كنند.
دربست اوین
چه جالب! در حرف رسانه هاي اصولگراي منتقد دولت فيلتر ميشن، در عمل رسانه هاي اصلاح طلب موافق دولت!!
ظاهراً مهم نفس فشاره، کي درمورد چي حرفشو ميزنه، کي درمورد چي عمل ميکنه، خيلي مهم نيست!!
آقای بینام منظور شما اینه که ناراحتی رئیس جمهور از این بوده که چرا به بقیه رسانه ها اجازه نمیدن از دولت انتقاد کنه . عجججججججججب
حسین
سانسور وبرخورد با نمایندگان افکار عمومی از جانب هر کس که باشد درست نیست مطبوعات اگر آزاد باشند جلوی بی قانونی وانحراف واختلاس را تا حد زیادی میگیرند بر خورد با مطبوعات توهین به مردم است البته من طرفدار روحانی هستم ولی کیهان هم باید باشد
بدون نام
هرچند من طرفدار هیچ دولتی نبوده ونیستم چون اصولا دولت کار خاصی نمیتواند انجام بدهد اما آقای روحانی از بعضی روزنامه ها مثل کیهان و جوان ویا لثارات که هرچی دلشان بخواهد انجام میدهند اما سایر مطبوعات ....
کاشفی
انشاء الله چند ماه دیگه دوران عوام فریبی و حرافی تموم میشه .
مری
رئیس جمهور از تبعیض و حصار قراردادن برای برخی روزنامه های خاص شکایت کردند .
بدون نام
فشار کاری زیاد دارند اقای روحانی دوچار فراموشی کلامی شدهاند سخت نگیرید همین چند ماه تحمل کنید این دوره هم تمام میشه
مهدی
عجب . مردم بیچاره از تلویزیون فقط سخن از گل و بلبل میشنون در حالی که حقیقت چیز دیگه ایه
بدون نام
صبحت ريس جمهور فرق نگذاشتن بين مطبوعات بود زيرا روزنامه كيهان هرچه مي خواهد مي نويسد ولي اتفاقي نمي افتد ولي روزنامه هاي ديگر سريعا" به مشكل مي خورند و بايستي خودشان را سانسور كنند.
بدون نام
وطن امروز مثل صاحب امتیازش رب النوع کوچه علی چپ هست. یعنی آقای بذرپاش با اون سر و ریختت اینقدر عقلت کار نکرده که بفهمی منظورش مصون بودن برخی رسانه ها از تهمت و فحاشی و هتاکی و لجن پراکنیه؟! نمونه اش یالثارات، کیهان، صبح صادق، وطن امروز،
ایرانی
اصراربرای تداوم ریاست حسن روحانی چرا؟ایشون شایسته تابلوی ایران چه در داخل وچه خارج نیست ونخواهد بود.لیاقت وشایستگی ز.وری نیست
پاسخ ها
reza
ايراني عزيز ، حتما اون كسي شايسته رياست ايرانه كه تو مصر كتك ميخوره و يا هاله نور فرا ميگيره ، مادر چاوز رو بغل ميكنه ، براي جيبوتي ساختمان مجلس ميشازه ، تو ونزوئلا چند هزار مسكن مهر ميسازه و تحويل جواناي تازه ازدواج كرده يهودي و مسيحي اونجا ميده ، بزرگترين و مجهزترين ورزشگاه رو تو افغانستان ميسازه تا طالبان ازش استفاده كنه يا مشاور ارشدش درخواست دوستي با ملت اسرائيل ميكنه يا معاون اولش بيمه ايران رو خالي ميكنه يا كارپردازش نفت رو ميفروشه و ميره شركت هواپيمايي تو تركيه ميخره و هزاران مورد ديگر .
سعید
درود بر رضای عزیز ږ روحانی شاید برای ایرانیان کم باشد ولی حداقل تا حدی از تحقیر و توهین های نا بجا رهایمان کرد .جالب اینه که دوران چپاول احمدی نژاد دوران تحقیر داخلی نیز بود.
بدون نام
چندماه تا پایان درد
میرسد آرامش
پاسخ ها
سعید
بله ما نیز بی صبرانه منتظر چند ماه آخر مثل 92 و 94 هستیم . به امید خدا دوباره محکمتر تکرار خواهد شد.
یک منتظر ظهور
اصلا به خاطراینکه تندروها رای نیارین به کوری چشم همه شماها مردم باوجوداینکه ازروحانی راضی نیستندولی مجبورند .... دوباره بهش رای خواهندداد دوران سیاسی اصولگراها به پایان رسیده!!
بدون نام
وقتی اختلا س را به معوقه تبدیل کرد ناله فرهنگیان دامن او را گرفته خدا کمکش کند
بدون نام
یک فرار به سمت جلو . بعد از افشای دارایی ها.
ایرانیم
خب رسانه ای هام بیکار شن بشینن خونه دولت را چه غم مثل بقیه بیکارها و بی پول ها و ..... که دولت با تبخیر امیدش گذاشته رو دست ملت
حسن
سلام. من ام جای روحانی بودم همین پیشنهاد رو میدادم.... بیچاره با اون شرایطی که دولت رو تحویل گرفت. احمدی نژاد از مغول ها هم بدتر بود. روحانی یه مملکت غارت شده رو تحویل گرفت. من طرفدار هیچ کدوم نیستم ولی حق میدم بهش.
بمب اتم هم نمیتونست این جوری یه کشور رو نابود کنه... سیاست های غلط اقتصادی،سیاسی و حتی زیست محیطی و اون همه دزدی و اختلاس...
حسین
با سلام دوستان و عزیزان
آیا مشکلاتمان چند نشریه و روزنامه است
اون از وعده 100 روزه دادن برای رفع مشکلات اقتصادی اون از دروغ گفتن درمورد بورسیه ها ااون از وضعیت اشتغال جوانانمان اون از اختلاس 8000میلیارد تومنی صندوق بازنشستگی فرهنگیان اون هم از مذاکره، اون از کند شدن روند شتاب علمی کشور اون از خارج شدن از رکود اون از مسکسن مهر و مزخرف خواندن آن اون از بازگشت عزت به پاسپورت ایرانی اون از برجام و پسا برجام اون از قرادادهای نفتی اون از حقوق های نجومی اون هم از جاسوس بودن مذاکره کننده ارشد هسته ای اون هم از خودتحریمی کاری باقی مانده که این دولت نکرده باشد از همین حالا هم تصمیم دارند که دوره بعد بودجه نیروهای مسلح رو کم کنند و یارانه ها رو قطع کنند خدا به دادمان برسد
پاسخ ها
مهدی
من کسی هستم که دردوردوم احمدینژادبه خاطرتصمیمات سیاسی غلط نوسانات دلاروتحریمهای نابجاورشکست شدم وباخاک یکسان شدم هرروزمنتظریک بدبختی تازه بودیم ولی دردوران روحانی حدقل پاشون رو روی گلوی مردم نذاشتن حدقل واجازه ندادن کاسبان تحریم مثل زالو باقیمانده خون مابدبختها روبمکند!!!
علی
همه ما در آینده انشاالله روزی را خواهیم دید، که رسانه ها دیگر به هیچ دم و دستگاهی وابسته نباشند. و همه برای افکار عمومی کار خواهند کرد. و هر رسانه ای بدون ترس و وابستگی حقایق خبرها را از اشخاص، دستگاههای دولتی و خصوصی را به جراید ببرد. و در نشر حقایق مورد استنطاق دستگاه قضا قرار نگیرد. و رسانه ای بسته نشود، تا روزی کسی قطع نگردد، و با آبروی شخصی یا اشخاصی در دستگاهی بازی نشود. و دیگر در آن روز کسی نان را به نرخ روز نخورد. و اگر چنین شدیم، بخاطر نداشتن اخلاق رسانه ای است. و حکام با آزادی رسانه روی خبرها سرپوش نگذارند و از گفتن حقایق جلوگیری نکنند که این خود در طول تاریخ برای کشورمان مصیبتها و بی عدالتیها رقم زده که در بی خبری جامعه شاهد آن بودیم و بخاطر بی خبری ساده لو معرفی نشده باشیم. و حالا هم با داشتن صدها رسانه جلدی و تصویری و مجازی باز هم در بی خبری هستیم. آنهم بخاطر منافع بعضی ها، و اکنون همه نظرم با اما و اگر شد، از بس که ما اینقدر فرهنگمان را به رخ کشیدیم. پس خدایا آن فرهنگ 6000 ساله چی شد. هنوز یاد نگرفته ایم که به بعد از صدها سال یک حقیقت را درست به مخاطبش بدهیم. حکومت هنوز بخاطر گفتن حقیقت باید از ملت بترسد. کی، کجا این اتفاق خواهد افتاد که به ملت دروغ نگوییم. و حقایق را پشت پرده پنهان نکنیم خدا داند. همواره متولیان اخلاق نصیحت میکنند که دروغ نباید گفت. ولی مثل اینکه این نصیحت فقط برای خانواده قابل تجویز است. و کاربردی برای جلوگیری از فساد در جامعه ندارد. بزرگان و نصیحت کنندگان اخلاق، مردم را به چه سمت و سویی می خواهند هدایت کنند. چهره هایی از زشتی که تصویریش از تورم، اختلاس، رانت خواری، قاچاق، کلاهبرداری، معتادین، قتل و دزدی و خلاصه آنچه ناهنجاری در جامعه است و در کشور دیده می شود ولی در رسانه ها بدلیل سایه سانسور خبری محو می شود. و آن وقت است تصویری عجیب که دنیا از ما می بیند و در کار ما بهت زده است. چی میگیم و چی عمل می کنیم. و آنوقت کلاهی از دین و مذهب درست کرده ایم تا اگر کسی حرفی تامل برانگیز زد سریع کاری کنیم که انگار اصلا از مادرش زاییده نشده. و جالب اینجاست که همواره در حال شکوفا شدن هستیم ولی خودمان خبر نداریم. و آخرش هم بادی به قب قب می اندازیم و می گویم که ما پیشرفت کرده ایم و انواع و اقسام رسانه در کشور داریم بله داریم ولی اصل خبر کجاست. این مهم است؟ اگر خبر بعد چند روز، چند هفته، چند ماه و یا چند سال تبدیل به یک تکه کاغذی بیش مبدل نشده باشد. حقیقتی که به محیط و اطرافت مربوط است و دیر به آن برسی آنوقت است که دچار کج اندیشی و نقصان می شوی
مجید
دلم به حال طرفداران کلید می سوزد که چه می خواستند و چه شد
نظر کاربران
صبحت ريس جمهور فرق نگذاشتن بين مطبوعات بود زيرا روزنامه كيهان هرچه مي خواهد مي نويسد ولي اتفاقي نمي افتد ولي روزنامه هاي ديگر سريعا" به مشكل مي خورند و بايستي خودشان را سانسور كنند.
اظهارات رییس جمهور راجع به مطبوعات هتاکی مثل کیهان و یالثارات و خود وطن امروز است که هر توهین ودروغی را نوشته و.....
صبحت ريس جمهور فرق نگذاشتن بين مطبوعات بود زيرا روزنامه كيهان هرچه مي خواهد مي نويسد ولي اتفاقي نمي افتد ولي روزنامه هاي ديگر سريعا" به مشكل مي خورند و بايستي خودشان را سانسور كنند.
چه جالب! در حرف رسانه هاي اصولگراي منتقد دولت فيلتر ميشن، در عمل رسانه هاي اصلاح طلب موافق دولت!!
ظاهراً مهم نفس فشاره، کي درمورد چي حرفشو ميزنه، کي درمورد چي عمل ميکنه، خيلي مهم نيست!!
جناب آقای بذر پاش مدیر روزنامه زرد وطن امروز نظرتان راجع به هفته نامه یالثارات چیست؟
آقای بینام منظور شما اینه که ناراحتی رئیس جمهور از این بوده که چرا به بقیه رسانه ها اجازه نمیدن از دولت انتقاد کنه . عجججججججججب
سانسور وبرخورد با نمایندگان افکار عمومی از جانب هر کس که باشد درست نیست مطبوعات اگر آزاد باشند جلوی بی قانونی وانحراف واختلاس را تا حد زیادی میگیرند بر خورد با مطبوعات توهین به مردم است البته من طرفدار روحانی هستم ولی کیهان هم باید باشد
هرچند من طرفدار هیچ دولتی نبوده ونیستم چون اصولا دولت کار خاصی نمیتواند انجام بدهد اما آقای روحانی از بعضی روزنامه ها مثل کیهان و جوان ویا لثارات که هرچی دلشان بخواهد انجام میدهند اما سایر مطبوعات ....
انشاء الله چند ماه دیگه دوران عوام فریبی و حرافی تموم میشه .
رئیس جمهور از تبعیض و حصار قراردادن برای برخی روزنامه های خاص شکایت کردند .
فشار کاری زیاد دارند اقای روحانی دوچار فراموشی کلامی شدهاند سخت نگیرید همین چند ماه تحمل کنید این دوره هم تمام میشه
عجب . مردم بیچاره از تلویزیون فقط سخن از گل و بلبل میشنون در حالی که حقیقت چیز دیگه ایه
صبحت ريس جمهور فرق نگذاشتن بين مطبوعات بود زيرا روزنامه كيهان هرچه مي خواهد مي نويسد ولي اتفاقي نمي افتد ولي روزنامه هاي ديگر سريعا" به مشكل مي خورند و بايستي خودشان را سانسور كنند.
وطن امروز مثل صاحب امتیازش رب النوع کوچه علی چپ هست. یعنی آقای بذرپاش با اون سر و ریختت اینقدر عقلت کار نکرده که بفهمی منظورش مصون بودن برخی رسانه ها از تهمت و فحاشی و هتاکی و لجن پراکنیه؟! نمونه اش یالثارات، کیهان، صبح صادق، وطن امروز،
اصراربرای تداوم ریاست حسن روحانی چرا؟ایشون شایسته تابلوی ایران چه در داخل وچه خارج نیست ونخواهد بود.لیاقت وشایستگی ز.وری نیست
پاسخ ها
ايراني عزيز ، حتما اون كسي شايسته رياست ايرانه كه تو مصر كتك ميخوره و يا هاله نور فرا ميگيره ، مادر چاوز رو بغل ميكنه ، براي جيبوتي ساختمان مجلس ميشازه ، تو ونزوئلا چند هزار مسكن مهر ميسازه و تحويل جواناي تازه ازدواج كرده يهودي و مسيحي اونجا ميده ، بزرگترين و مجهزترين ورزشگاه رو تو افغانستان ميسازه تا طالبان ازش استفاده كنه يا مشاور ارشدش درخواست دوستي با ملت اسرائيل ميكنه يا معاون اولش بيمه ايران رو خالي ميكنه يا كارپردازش نفت رو ميفروشه و ميره شركت هواپيمايي تو تركيه ميخره و هزاران مورد ديگر .
درود بر رضای عزیز ږ روحانی شاید برای ایرانیان کم باشد ولی حداقل تا حدی از تحقیر و توهین های نا بجا رهایمان کرد .جالب اینه که دوران چپاول احمدی نژاد دوران تحقیر داخلی نیز بود.
چندماه تا پایان درد
میرسد آرامش
پاسخ ها
بله ما نیز بی صبرانه منتظر چند ماه آخر مثل 92 و 94 هستیم . به امید خدا دوباره محکمتر تکرار خواهد شد.
اصلا به خاطراینکه تندروها رای نیارین به کوری چشم همه شماها مردم باوجوداینکه ازروحانی راضی نیستندولی مجبورند .... دوباره بهش رای خواهندداد دوران سیاسی اصولگراها به پایان رسیده!!
وقتی اختلا س را به معوقه تبدیل کرد ناله فرهنگیان دامن او را گرفته خدا کمکش کند
یک فرار به سمت جلو . بعد از افشای دارایی ها.
خب رسانه ای هام بیکار شن بشینن خونه دولت را چه غم مثل بقیه بیکارها و بی پول ها و ..... که دولت با تبخیر امیدش گذاشته رو دست ملت
سلام. من ام جای روحانی بودم همین پیشنهاد رو میدادم.... بیچاره با اون شرایطی که دولت رو تحویل گرفت. احمدی نژاد از مغول ها هم بدتر بود. روحانی یه مملکت غارت شده رو تحویل گرفت. من طرفدار هیچ کدوم نیستم ولی حق میدم بهش.
بمب اتم هم نمیتونست این جوری یه کشور رو نابود کنه... سیاست های غلط اقتصادی،سیاسی و حتی زیست محیطی و اون همه دزدی و اختلاس...
با سلام دوستان و عزیزان
آیا مشکلاتمان چند نشریه و روزنامه است
اون از وعده 100 روزه دادن برای رفع مشکلات اقتصادی اون از دروغ گفتن درمورد بورسیه ها ااون از وضعیت اشتغال جوانانمان اون از اختلاس 8000میلیارد تومنی صندوق بازنشستگی فرهنگیان اون هم از مذاکره، اون از کند شدن روند شتاب علمی کشور اون از خارج شدن از رکود اون از مسکسن مهر و مزخرف خواندن آن اون از بازگشت عزت به پاسپورت ایرانی اون از برجام و پسا برجام اون از قرادادهای نفتی اون از حقوق های نجومی اون هم از جاسوس بودن مذاکره کننده ارشد هسته ای اون هم از خودتحریمی کاری باقی مانده که این دولت نکرده باشد از همین حالا هم تصمیم دارند که دوره بعد بودجه نیروهای مسلح رو کم کنند و یارانه ها رو قطع کنند خدا به دادمان برسد
پاسخ ها
من کسی هستم که دردوردوم احمدینژادبه خاطرتصمیمات سیاسی غلط نوسانات دلاروتحریمهای نابجاورشکست شدم وباخاک یکسان شدم هرروزمنتظریک بدبختی تازه بودیم ولی دردوران روحانی حدقل پاشون رو روی گلوی مردم نذاشتن حدقل واجازه ندادن کاسبان تحریم مثل زالو باقیمانده خون مابدبختها روبمکند!!!
همه ما در آینده انشاالله روزی را خواهیم دید، که رسانه ها دیگر به هیچ دم و دستگاهی وابسته نباشند. و همه برای افکار عمومی کار خواهند کرد. و هر رسانه ای بدون ترس و وابستگی حقایق خبرها را از اشخاص، دستگاههای دولتی و خصوصی را به جراید ببرد. و در نشر حقایق مورد استنطاق دستگاه قضا قرار نگیرد. و رسانه ای بسته نشود، تا روزی کسی قطع نگردد، و با آبروی شخصی یا اشخاصی در دستگاهی بازی نشود. و دیگر در آن روز کسی نان را به نرخ روز نخورد. و اگر چنین شدیم، بخاطر نداشتن اخلاق رسانه ای است. و حکام با آزادی رسانه روی خبرها سرپوش نگذارند و از گفتن حقایق جلوگیری نکنند که این خود در طول تاریخ برای کشورمان مصیبتها و بی عدالتیها رقم زده که در بی خبری جامعه شاهد آن بودیم و بخاطر بی خبری ساده لو معرفی نشده باشیم. و حالا هم با داشتن صدها رسانه جلدی و تصویری و مجازی باز هم در بی خبری هستیم. آنهم بخاطر منافع بعضی ها، و اکنون همه نظرم با اما و اگر شد، از بس که ما اینقدر فرهنگمان را به رخ کشیدیم. پس خدایا آن فرهنگ 6000 ساله چی شد. هنوز یاد نگرفته ایم که به بعد از صدها سال یک حقیقت را درست به مخاطبش بدهیم. حکومت هنوز بخاطر گفتن حقیقت باید از ملت بترسد. کی، کجا این اتفاق خواهد افتاد که به ملت دروغ نگوییم. و حقایق را پشت پرده پنهان نکنیم خدا داند. همواره متولیان اخلاق نصیحت میکنند که دروغ نباید گفت. ولی مثل اینکه این نصیحت فقط برای خانواده قابل تجویز است. و کاربردی برای جلوگیری از فساد در جامعه ندارد. بزرگان و نصیحت کنندگان اخلاق، مردم را به چه سمت و سویی می خواهند هدایت کنند. چهره هایی از زشتی که تصویریش از تورم، اختلاس، رانت خواری، قاچاق، کلاهبرداری، معتادین، قتل و دزدی و خلاصه آنچه ناهنجاری در جامعه است و در کشور دیده می شود ولی در رسانه ها بدلیل سایه سانسور خبری محو می شود. و آن وقت است تصویری عجیب که دنیا از ما می بیند و در کار ما بهت زده است. چی میگیم و چی عمل می کنیم. و آنوقت کلاهی از دین و مذهب درست کرده ایم تا اگر کسی حرفی تامل برانگیز زد سریع کاری کنیم که انگار اصلا از مادرش زاییده نشده. و جالب اینجاست که همواره در حال شکوفا شدن هستیم ولی خودمان خبر نداریم. و آخرش هم بادی به قب قب می اندازیم و می گویم که ما پیشرفت کرده ایم و انواع و اقسام رسانه در کشور داریم بله داریم ولی اصل خبر کجاست. این مهم است؟ اگر خبر بعد چند روز، چند هفته، چند ماه و یا چند سال تبدیل به یک تکه کاغذی بیش مبدل نشده باشد. حقیقتی که به محیط و اطرافت مربوط است و دیر به آن برسی آنوقت است که دچار کج اندیشی و نقصان می شوی
دلم به حال طرفداران کلید می سوزد که چه می خواستند و چه شد
فر مايشات رييس جمهور كاملا صحيح است ..
خخخخخ وای وای این روحانی چقد سوتی میده
بالاخره اقای روحانی ازاینکه چنتا روزنامه افتضاحاتشو رو کنن ناراحت میشه دیگه
فک میکنم این خبر وحرفاصحت نداره روحانی سالم است