تعریف دولت از آزادی رسانهها چیست؟
در همان روزی که حسن روحانی از بستن دهان ها و شکستن قلم ها انتقاد کرد، معاونش برخی رسانه های منتقد را با رسانه های صهیونیستی مقایسه و تاکید کرد که شکایت از آنها را پس نخواهد گرفت!
روحانی در افتتاحیه نمایشگاه مطبوعات در سخنانی که خوشایند رسانه های طرفدار دولت بود گفت: "اگر خود اصحاب رسانه امنیت نداشته باشند و دل نگران امنیت خود ،راه خود،شغل ، کار،خط وقلم خود باشند چگونه می توانند امنیت بیافرینند؟" او ادامه داد: "از قلم شکسته و دهان بسته کاری ساخته نیست. نشکنیم قلم ها را به بهانه های واهی و نبندیم دهان ها را با بهانه های غیر اساسی."
اما هنوز این سخنان روحانی بر سر زبان ها بود که معاون او در همان نمایشگاه مطبوعات تاکید کرد که دولت از برخی شکایت ها از اهالی رسانه کوتاه نخواهد آمد.
روحانی: از قلم شکسته کاری برنمیآید/ معاون روحانی: برخی رسانهها، با رسانه های صهیونیستی تفاوتی نمی کنند، شکایت کردهایم!
سه ماه پیش، مجید انصاری حتی از این فراتر رفته و گفته بود که از توهین کنندگان به شخص رییس جمهور که برخی از آنها هم لباس خود او هستند هم شکایت کرده.
او در نمایشگاه مطبوعات در اظهاراتی قابل پیش بینی و توده پسند برای نشان دادن ژست انتقادپذیری رییس جمهور اعلام کرد که شکایات شخصی به دستور خود روحانی پیگیری نمی شود اما از آنچه "تضعیف نظام" توسط رسانه ها خواند کوتاه نمی آید.
انصاری تهمت به برخی رسانه های منتقد را تا جایی پیش برد که گفت: "برخی رسانه ها، کپی برداری از نشریات منافقین در سالهای اولیه انقلاب می کنند و با رسانه های معاندان و صهیونیستها، تفاوتی نمی کنند. گویی رسالت دارند امید جامعه را هدف قرار دهند و بذر کینه، ناامیدی و بداخلاقی را بپاشانند. انواع دروغها، تهمتها، بداخلاقیها را مانند سم به جامعه پمپاژ می کنند و طبیعیی است جلوی مسموم کردن فضا را باید بگیریم."
طنز ماجرا آنجاست که گویی از نظر دولت یازدهم هرگونه افشاگری ولو با بی اخلاقی در مورد رقبای سیاسی آزاد است اما انتقاد به دولت تدبیر و امید - که نامش را گذاشته اند هدف قرار دادن امید! - تضعیف نظام است و باید از طریق برخورد قضایی جلوی آن گرفته شود!
ارسال نظر