زوایای پنهان پرونده پنجمین قربانی کودک آزاری
ناپدری «محمدامین» کودکی که پنجمین قربانی کودک آزاری طی ۲ ماه گذشته در مشهد است با افشای زوایای پنهان این پرونده جنایی، در اعترافاتی تکان دهنده گفت: فرزند همسرم را به خاطر این که ادرار کرده بود طوری به داخل حمام پرت کردم که سرش مانند شکستن فندق صدا کرد!
این مرد ۳۴ ساله که از چند روز قبل و با صدور دستوری از سوی قاضی ویژه قتل عمد در بازداشت به سر می برد تاکنون مدعی بود که فرزند همسرش را خیلی دوست داشت و نازک تر از گل به او نمی گفت، اما قاضی «علی اکبر احمدی نژاد» که حرف های ناپدری «محمدامین» را باور نمی کرد، او را با قرار بازداشت موقت در اختیار کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی خراسان رضوی قرار داد تا بازجویی از وی با شیوه های علمی و تخصصی صورت گیرد.
بنابراین گزارش، ناپدری «محمدامین» که سعی می کرد حقیقت ماجرای کودک آزاری را پنهان کند در حالی که مدعی بود از ضربه مغزی و کبودی روی بدن پسر ۹ ساله همسرش اطلاعی ندارد، در بازجویی های مقدماتی اظهار داشت: وقتی از همسرم جدا شدم نتوانستم از دختر کوچکم مراقبت کنم به همین خاطر او را به مادرم سپردم تا در کنار او زندگی کند. در همین حال و از حدود یک سال قبل با زن دیگری آشنا شدم که او نیز از همسرش طلاق گرفته و با پسر ۸ ساله اش زندگی می کرد. وی ادامه داد: این گونه بود که با آن زن ازدواج کردم و سرپرستی از پسر او را نیز به عهده گرفتم. همسر دومم منزل شخصی و خودرو داشت که با آن مسافرکشی می کرد. من هم از مدتی قبل بیکار شده بودم و بیشتر اوقاتم را در منزل می گذراندم.
با این وجود «محمدامین» را دوست داشتم و همه تلاشم را برای آسایش او به کار می گرفتم. فرزند همسرم مبتلا به بیماری آسم بود و از چند روز قبل هم به خاطر سرماخوردگی به مدرسه نمی رفت. او را نزد پزشک بردم تا آخرین آمپول آنتی بیوتیک را تزریق کند. ولی بعد از آن وقتی به منزل بازگشتیم او را در پذیرایی گذاشتم و مشغول تعویض لباس هایم بودم که ناگهان صدای افتادن چیزی را شنیدم. زمانی که به عقب برگشتم محمدامین را دیدم که بیهوش روی زمین افتاده است. هراسان با اورژانس ۱۱۵ تماس گرفتم و فرزندم را که به حالت کما رفته بود به بیمارستان ثامن رساندیم اما پزشکان با دیدن وضعیت وخیم «محمدامین» او را به بیمارستان شهید کامیاب اعزام کردند که در آن جا متوجه شدیم او دچار مرگ مغزی شده است ودیگر چشم هایش را نمی گشاید! البته او پسری پر شر و شور بود و دست به خودآزاری می زد! به طوری که گاهی خودش را با فندک می سوزاند ولی من از کبودی ها و آثار سوختگی روی بدنش اطلاعی نداشتم!!
شایان ذکر است: دهم آبان جاری کارشناسان اورژانس اجتماعی مشهد، طی گزارشی به دادسرای عمومی و انقلاب از ماجرای یک کودک آزاری پرده برداشتند.
با ارسال این گزارش، بلافاصله تحقیقات قضایی با حضور قاضی ویژه قتل عمد در مرکز درمانی آغاز و مشخص شد که «محمدامین» (کودک ۹ ساله) بر اثر ضربه به سر در حالی دچار مرگ مغزی شده است که آثار کبودی و سوختگی های ناشی از کودک آزاری روی بدنش نمایان بود به همین دلیل قاضی احمدی نژاد دستور بازداشت مادر و ناپدری این کودک را صادر کرد تا بررسی های بیشتری درباره چگونگی مرگ این کودک بی گناه انجام شود.
از سوی دیگر نیز پزشکان و اعضای کمیته اهدای عضو در تلاش هستند تا رضایت اولیای دم برای اهدای اعضای بدن این کودک معصوم را جلب کنند.
نظر کاربران
فقط اعدام
باید همونجور که اون طفل معصوم پرت کرده از پایین پرتش کنن بره بالا بعد با سر بیاد پایین حالش جا بیاد بفهمه یمن ماست چقدر کره داره بعدشم خاک بر سر اون مادری که بچشو پیش ناپدری میذاره وخودش میره مسافر کشی .تو که می خواستی مسافر کشی کنی شوهرو می خواستی چیکار برای این زنهای احمق واقعا متاسفم
اینو بدید من بکشمش این باید بمیره بی شرف ..
علی اکبر احمدی نژاد ؟
خدایا چگونه ممکن است یک انسان چنین جنایاتی راانجام دهد چقد معصوم وبی گناهن این بچه های مظلوم تاکی بایدتحت ستم بزرگترها قرارگیرند
بیشعور اون مادری که بچه رو داده به نا پدری اون هم نا پدری دیوونه که باید اعدام شه