۹۰۰میلیون تومان برای یک پرنده شکارچی
توجه به رنگ و جثه پرندگان شکاری، روی آنها قیمت میگذارند؛ مثلا اگر از ابتدای دم پرنده تا پشت گردنش حدود ۱۶ اینچ باشد به آن لقب «چرخ» میدهند.
جام جم: حجت یکی از صیادان پرندگان شکاری است که ادعا میکند مدتی است توبه کرده و دیگر این کار را انجام نمیدهد. او درباره نحوه صید پرندگان شکاری، نحوه قاچاق و قیمت آنها به جامجم میگوید: با توجه به رنگ و جثه پرندگان شکاری، روی آنها قیمت میگذارند؛ مثلا اگر از ابتدای دم پرنده تا پشت گردنش حدود ۱۶ اینچ باشد به آن لقب «چرخ» میدهند. به گفته حجت، اگر رنگ پرندهای که چنین مشخصاتی دارد سفید باشد قیمت آن تا ۹۰۰ میلیون تومان نیز میرسد، اما اگر تیره باشد و به مشکی نزدیک حدود ۴۰۰ میلیون تومان معامله میشود.
آن طور که او میگوید به پرندگانی که کوچکتر از این اندازه باشند «رک» میگویند و قیمت آنها کمتر است.
حجت درباره فصل صید پرندگان شکاری نظر متفاوتی دارد. او میگوید باندهای صید و شکاری که او میشناسد بیشتر مرداد تا پایان آبان فعال هستند و این روزها بیشتر از روشی به نام «شناطه» استفاده میکنند.
او درباره این روش میافزاید: صیادها جلیقهای کوچک برای پرندگانی مانند کبوتر درست کرده یا نوارهای رادیولوژی را روی پشت آنها میبندند و بعد از اینکه ریسمانی به پایشان بستند، این طعمهها را به پرواز در میآورند تا توجه پرندگان شکاری را جلب کنند. به این ترتیب پرنده شکاری وقتی به طعمه حمله کرد، پنجههایش در جلیقه یا نوارهای رادیولوژی گیر میکند و نمیتواند از دست صیادان بگریزد.
به گفته حجت، صیادها حتی وقتی سوار موتورسیکلت هستند نیز این کار را انجام میدهند، به همین خاطر به آسانی میتوانند از دست ماموران یگان حفاظت محیطزیست فرار کنند.
ارسال نظر