۴۱۴۰۰
۱۳ نظر
۵۰۰۲
۱۳ نظر
۵۰۰۲
پ

تشکر سید محمد خاتمی از عسگر اولادی

رئیس جمهور سابق کشورمان گفت: من تشکر می کنم از بعضی شخصیت​های متین و با سابقه​ای که شجاعت می​کنند در این موقعیت و دم از نزدیکی دل​ها به همدیگر می​زنند.

خبرآنلاین: رئیس جمهور سابق کشورمان گفت: من تشکر می کنم از بعضی شخصیت​های متین و با سابقه​ای که شجاعت می​کنند در این موقعیت و دم از نزدیکی دل​ها به همدیگر می​زنند.

حجت الاسلام سید محمد خاتمی با اعضای سازمان جوانان مجمع نیروهای خط امام (ره) دیدار و گفت و گو کرد.

گزیده سخنان وی از این قرار است:

من تشکر می کنم از بعضی شخصیت های متین و با سابقه ای که شجاعت می کنند در این موقعیت و دم از نزدیکی دلها به همدیگر می زنند از این نفرت افکنی موجود جلوگیری می کنند و می دانم هزینه هم می پردازند.این نشانه ایمانشان و ظرفیت آنهاست که این کار می کنند این کار کار درستی است. ما باید تجدید نظر بکنیم و به خاطر آن خطر بزرگ که احتمالش هر چه باشد محتملش بسیار قوی است. شاید به سوی همدلی برویم با حفظ مواضع خودمان، کسانیکه منطقی تر فکر میکنند به مصالح ملی بهتر می اندیشند ولو اینکه نظریات متفاوتی دارند می توانند دلها را به هم نزدیک کنند.

این مساله را قبول دارم که تا انتخابات می شود دور هم جمع می شویم و بعد هم می رویم تا سال بعد و انتخابات دیگر. اصلاح طلبی و هر جریانی که وجود دارد خوب است برنامه های اساسی تری داشته باشد که اتفاقا در متن آن برنامه هاست که انتخابات و موضع گیری هم مشخص تر میشود.

ما باید رویمان را بیشتر به سمت مردم بگردانیم تا به سوی حکومت.نه اینکه پشت به حکومت کنیم نه حکومت به ما پشت کرده و ما هم با بزرگواری این پشت کردن انها را تحمل می کنیم. اینکه خیال کنیم همه مشکلات در حکومت حل می شود این طور نیست مردم را باید توجیه کنیم. باید دستاورهای دوران اصلاحات را گفت امروز هم خیلی ساده می شود مقایسه کرد باید دید خیلی از امور آن روزها بهتر بوده یا امروز!؟

حاکمیت وشخصیت امام بود که سبب شد حکومت دو هزار و پانصد ساله یک جریانی که همه نیروهای دنیا پشت سر او بودند و همه می دانیم که چه کار با مملکت کرد آن را کنار بزنند واگر امام نبود تحقق پیدا نمی کرد این را اشاره کردم چون معتقدم به امام جفا می شود.

بر خلاف آنچه رایج شده است که رهبری دینی که در نظام ما هست از امام گرفته تا رهبر کنونی قابل نقد نیستند ؛ این غلط است نه، آنها هم انسان هایی هستند مثل انسان های دیگر و باید هم نقد شوند اتفاقا یکی از مسائلی که هست ایجاد ساز و کارهای درست و حسابی است که همه چیز نقد شود از جمله اندیشه امام ، رفتارهای ایشان و کسانی که بعد از ایشان آمده اند آن شاء الله تا دوره های بعد خواهند آمد این حرف نادرستی است که هاله تقدس بکشیم و سدی ایجاد کنیم که نتوان به آن نزدیک شد؛ اما این مساله با تخریب خیلی فرق دارد.

من احساس می کنم امروز گاه تخریب امام (نه نقد امام)، یعنی ندیدن جایگاه بلندی که امام داشته و پیوندی که با انقلاب ما داشته و تداوم انقلاب در اثر این پیوند دارد رایج می شود. این مساله غیر از این است که بگوئیم در فلان جا با در فلان کار هم می توان به تصمیم و کار امام یا رهبری ایراد گرفت. خود امام هم فرموده اند که ممکن است ایشان هم اشتباه بکنید. ولی تخریب این نقش ممتاز امام، جریانی است که این روزها به شکل جدیدی در امده و چهره ای از امام می خواهد نشان بدهد که گویا امام مظهر خشونت؛ نفی دیگران طرد دیگران،عدم تحمل هیچ کس و هیچ چیزی که نمی پسندیدند بودند. افراطیون این کار را می کنند که خیلی مساله خطرناک است.

بعضی از کسانیکه در درون در طیف انقلاب هم قرار می گیرند یعنی ممکن هم است نسبت به حکومت فعلی و رفتار ما و اصلاح طلبان و غیر اصلاح طلبان اعتراض داشته باشند و با هم اختلاف داشته باشیم ولی معمولا در مجموعه ای قرار می گیرند که متعلق به انقلاب است یا توقع این است که چنین باشد انها هم دست به کار شده اند برای تخریب شخصیت امام آن هم با استناد به مطالبی که پایه و اساس آن معلوم نیست چگونه هست و کمک می کنند به دو جریان دیگر که امام را می خواهند تخریب کنند. آدم کمی بدبین می شود که چه دستی در کار است که هم کسانیکه انتصاب به انقلاب دارند در دو جهت دو طیف؛ طیف افراطی تندرو درونی و طیفی از آن طرف که به اصل انقلاب وابسته بوده ولی دچار تندروی است و نیز کسانی که با اصل اسلام و انقلاب مخالفند دست به دست هم داده اند و به تخریب چهره امام می پردازند و این امر جای تأسف دارد.

امام در ابتدای انقلاب در راس دولت یک شخصیت بسیار متین و معتبری که سابقه مبارزات و تفکر اسلامی داشت اقای مهندس بازرگان را گذاشتند با اینکه خیلی کسان دیگر بودند ولی امام ایشان را انتخاب کرد این رویکرد نشان داد که امام خیلی فراگیرتر از دیگران به انقلاب و ایران و نظام می اندیشند و می خواهند همه کسانیکه به ایران و اسلام اتصال دارند در درون باشند و از وجودشان بهره گیری شود.

آنچه امروز ما داریم دنبال می کنیم اینکه ما جمهوری اسلامی می خواهیم جمهوری یعنی جمهوری باشد جایگاه مردم مشخص باشد نسبت دولت با مردم معلوم و حکومت تابع مردم باشد در مقابل مردم مسؤول باشد حکومت بداند رای مردم چیست و طبق آن اقدام کند.

ما اسلامی می خواهیم که به رای مردم اعتقاد داشته باشد حرمت مردم نگه داشته شود ازادی بیان و اندیشه و نیز تامین مصالح ملی رعایت شود و این همان. اسلامی که در انقلاب آمده بود. در ایران انقلاب شده مصالح ملی ایران از اولویت های مهم است در سیاست خارجی در مسائل اقتصادی و اجتماعی پیشرفت؛ توسعه و عدالت. این ها مسائلی است که باید در جمهوری اسلامی باشد .ما جمهوری اسلامی را چنین دیدیم و می بینیم و چنین از آن دفاع می کنیم.

در دل ایران هم مشکلات زیادی وجود دارد و همین دلیل هم هست می گوییم نباید براندازی شود چون به اصل انقلاب و جمهوری اسلامی اعتقاد داریم و اگر هم انتقادی داریم اینکه چرا از اصولی که به اصل نظام و جمهوری اسلامی لطمه می زند انحراف پیدا شده باید برگردیم به اصولی که در متن انقلاب و مورد قبول مردم بود.

این طور نیست که اگر هم براندازی شود مشکلات ایران حل خواهد شد.از هرج و مرج تا تجزیه مسائلی است که می تواند ایران را تهدید کند به همین دلیل ما نه اصلا می توانیم تصور کنیم با حمله خارجی و دخالت بیگانه که هیچ منافع ما را نمی خواهد ایران شکل دیگری را پیدا کند نه بصورت های دیگر به عنوان فروپاشی و از بین رفتن اما در عین حال گفتیم و می گوئیم که برای جلوگیری از اینها باید تجدید نظری در سیاست ها رویکردها بشود. کوبیدن بر تبل نفرت و عده ای را از صحنه بیرون کردن به هر قیمتی و هرگونه رفتاری با انها مجاز بودن و از آن طرف مصونیت دادن به هتاکان و حمله کنندگان و در مقابل حتی امکان دفاع از خود را به طرف مظلوم ندادن هم ناورا است و هم بر خلاف مصالح کشور است
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • رضا از مشهد

    عسكر اولادي درسته نه عسكر اولدي ;)

  • babak

    جناب آقای خاتمی یادتون نره که سال 76قیمت دلاردرایران470تومان ودرپایان هشت ساله دوران ریاست جمهوری شما یعنی سال84حدود 910تومان طبق آماربانک مرکزی بوده، دردوران شما هم تحریم بود تورم وبیکاری ومشکلات بود اما نه به این شدت امروزی، ولی نکته مهم دربودن مشکلات درزمان شماست که بوده و همواره مردم گرفتاردراین مسائل هستند چرا هیچ کس درمورد چرایی آنها صحبت نمیکند حتی شما...چرا باید روزبه روز از کشورهای دیگرعقب تربمانیم بهتره نگاهی به آماربانک مرکزی درمورد کاهش ارزش پول ملی بیاندازیم

    پاسخ ها

    • دوست

      8 سال= 100%
      8سال = 350%
      خودت بگو کدوم شدید تره؟!

    • حمید

      اگر هم حرف شما درست باشد که دلار دو برابر شده ولی 3.7 برابر که تا 3 ماه دیگر 6 برابر میشود نشده.

    • babak

      دوست عزیزچه 100درصد چه350درصد هردو تاش برای کشورخوب نیست آب که ازسر بگذرد چه یک وجب چه صد وجب درهردوحالت ازسر گذشته سوال من این بود که چرا اصلا باید اینطورباشه چرا باید تورم باشه حالا دیگه چه فرقی می کنه با چه نرخی

  • احمد

    ما که نفهمیدیم دل آقای خاتمی از چی پره؟
    زمانی که رفقاش داشتن خراب کاری می کردن که بحثی نبود الان که میبینه داره از دایره سیاست خارج میشه، اینجوری ژست مظلومانه میگره، الحق که سیاستمداره

    پاسخ ها

    • حمید

      خداروشکر ایشون با کارنامه هشت ساله خوبشون در کشور داری نیازی به مظلومیت ندارند خداوند امثال ایشان را برای کشور نگه دارد.

  • بدون نام

    واقعاً این نظرا مال مردمه یا به صورت خود جوش از سایت نوشته شده؟ جالبه برام نظرای کاربرا رو من کامل چک می کنم یه مشکل نا همگون توش هست ظاهراً یه هدایت خاص توشه.

    پاسخ ها

    • babak

      کاربرعزیز بهتره چرخی درخیابان ها وتاکسی ها ومترو بزنی بازار رو هم فراموش نکن اونوقت متوجه نظرات مردم هم میشی که با نظرات اینجا شباهت دارند یاخیر

  • دلارام

    جناب احمدخان شما حق توهين نداريد چيزي كه درجامعه ما بسيار عادي شده است.

  • پرند

    خواسته یا ناخواسته اعتراف شد که الحق سیاستمدار است چیزی که فقدانش ملت را وادار به پرداخت بهای سنگینی کرد مردی سیاستمدار که دنیا در درایت و سیاستمداری اش بماند.

  • کاربر

    آقای خاتمی و دوستان امریکائی و سعودیشون ! فتنۀ جدیدی به راه نندازن ، دلسوزیشون برای این مملکت پیش کش!

  • رادمهر

    سوال بزرگ اینه که کشوری مثل ژاپن و کره جنوبی و ... که با وجودی که مثل ما نفت ، گاز و معادن سرشار ندارن و به این سطح از پیشرفت رسیدن ، داشتن یک مدیریت و استراتژی کارآمد اقتصادی هستش! درست همون چیزی که درکشور ما نیست ! پس بهتره واقع بین باشیم و به کسانی که کارنامۀ مشخصی !!! دارن به چشم یک منجی !!!! نگاه نکنیم !

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج