رأی اعتماد به وزیران پیشنهادی دولت، مهمترین دستور کار این هفته مجلس است. به گزارش ایرنا، روز سهشنبه جلسه رأی اعتماد به سیدرضا صالحیامیری، فخرالدین دانشآشتیانی و مسعود سلطانیفر، وزیران پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی، آموزش و پرورش و ورزش و جوانان برگزار میشود.
روزنامه ایران: رأی اعتماد به وزیران پیشنهادی دولت، مهمترین دستور کار این هفته مجلس است. به گزارش ایرنا، روز سهشنبه جلسه رأی اعتماد به سیدرضا صالحیامیری، فخرالدین دانشآشتیانی و مسعود سلطانیفر، وزیران پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی، آموزش و پرورش و ورزش و جوانان برگزار میشود.
حسینعلی امیری، معاون پارلمانی رئیسجمهوری به تسنیم خبر داده که حسن روحانی رئیسجمهوری هم در این روز برای دفاع از گزینههای معرفی شده به بهارستان خواهد رفت. به گفته نمایندگان، هر چه رایزنیها و جلسات مشترک وزیران پیشنهادی با کمیسیونها و فراکسیونهای مجلس بیشتر میشود، ارزیابیها و پیشبینیها برای حضور آنها در کابینه هم قوت بیشتری میگیرد.
صالحیامیری، دانشآشتیانی و سلطانیفر در سه روز باقیمانده نیز برنامه فشرده دیدارها با نمایندگان را در دستور کار خود دارند چنانکه ایسنا گزارش داده، دیدار با وزیران پیشنهادی، یکی از برنامههای این هفته کمیسیونهای مجلس است.
فراکسیونهای مجلس هم این نشستها را ادامه خواهند داد چنانکه اعضای فراکسیون روز دوشنبه نشست فوقالعادهای را با حضور سه وزیر پیشنهادی برگزار میکند. بهرام پارسایی در گفتوگو با ایلنا با بیان اینکه این جلسه به صورت مجمع عمومی برگزار خواهد شد، افزود: این جلسه برای این است که بتوانیم ضمن تعامل با گزینههای پیشنهادی در مورد آنها به جمعبندی نهایی برسیم.
با این حال اظهارنظرهای اعضای این فراکسیون حکایت از حمایت آنها از گزینههای دولت دارد. علیرضا رحیمی، نماینده تهران با بیان اینکه تغییرات و ترمیم کابینه یک ضرورت بود، به ایسنا گفت: در شرایط فعلی دو موضوع درخصوص تغییر و ترمیم کابینه اهمیت دارد؛ یکی شرایط و فضا برای تحقق وعدههای دولت در حوزه فرهنگ و آموزش و موضوع دوم پیشبینی اهداف وزارتخانههایی که دستخوش تغییراتی شدهاند؛ براساس اهداف بلندمدت و برنامههای توسعهای و قطعاً با ارزیابی این دو فاکتور و شرایط به دست آمده، ارزیابی ما از تغییرات در کابینه مثبت است و قاعدتاً هر زمان هر تغییری در کابینه برای افزایش کارآمدی و آرامش اتفاق بیفتد، زمان مناسبی است.
علی گلمرادی، دیگر عضو فراکسیون امید هم با تأکید بر اینکه باید در بررسی صلاحیت وزیران پیشنهادی از سلایق شخصی پرهیز کنیم، گفت: جو مجلس مناسب است و مجلس هم دوست دارد که کمک حال دولت باشد. فاطمه سعیدی، عضو فراکسیون زنان و عضو هیأت رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس نیز معتقد است برنامههای دانشآشتیانی نسخه خوبی برای آموزش و پرورش است و میتواند بخوبی مطالبات فرهنگیان را محقق سازد.
در اردوگاه اصولگرایان مجلس که هنوز جلسه مشترکی با وزیران پیشنهادی نداشتهاند، اظهارنظرهای انتقادی علیه وزیران شنیده میشود. سیدامیرحسین قاضیزاده هاشمی، نماینده مشهد به فارس گفت: وقتی به رزومه کاری وزیران پیشنهادی مراجعه میکنیم، میبینیم که دارای سوابق امنیتی هستند. وی افزود: به نظر من رویکرد دولت نسبت به این موضوع رویکرد فنی و اجرایی برای اداره این وزارتخانهها نبوده بلکه یا آقای رئیسجمهوری میخواسته افرادی را از میان رفقای خود انتخاب کند یا اینکه این تغییرات با رویکرد انتخاباتی انجام شده است.
محمدمهدی زاهدی، از دیگر چهرههای مخالف دولت و عضو فراکسیون ولایت نیز با تأکید بر اینکه یقیناً برای مردم موضوعات اقتصادی و معیشتی در اولویت است، گفت: انتظار بود رئیسجمهوری در این حوزه فکری میکردند و تغییرات را در حوزه اقتصادی صورت میدادند. مستقلها اما همچون امیدیها بر حمایت از وزیران پیشنهادی تأکید دارند. هر سه وزیر معرفی شده هفته گذشته در جلسات این فراکسیون حاضر شدند و برنامههای کاری خود را تشریح کردند. غلامعلی جعفرزاده و مهرداد لاهوتی از چهرههای برجسته مستقلین اعلام کردهاند که اعضای فراکسیون به وزیران دولت رأی اعتماد خواهند داد.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر