رای اعتماد به وزرای پیشنهادی روحانی، تحت تاثیر سیاسی کاری؟
آیا اصلاح طلبان و حامیان دولت در مجلس، صرفا به خاطر تقابل با مجلس نهم و نشان دادن موضع مخالف خود نسبت به آنها، به گزینه های فعلی رای اعتماد خواهند داد و همه مسائل تخصصی تحت الشعاع "سیاسی کاری" قرار خواهد گرفت؟
هم اکنون، سید نصرالله سجادی، سید عباس صالحی و سید محمد بطحائی سرپرست سه وزارتخانه ورزش، ارشاد و آموزش و پرورش هستند اما برای تصدی این وزارتخانه ها، نام های دیگری شنیده می شود.
بر اساس گمانه زنی ها، حسام الدین آشنا، سید رضا صالحی امیری و سید عباس صالحی گزینه های وزارت ارشاد هستند که شانس صالحی امیری از بقیه بیشتر است. او پیشتر به عنوان وزیر پیشنهادی ورزش به مجلس نهم معرفی و با رای عدم اعتماد مواجه شده بود.
صالحی امیری البته همزمان گزینه وزارت ورزش نیز به شمار می رود! با این حال، شانس مسعود سلطانی فر از او بیشتر است. سلطانی فر نیز در سال ۹۲ به عنوان گزینه همین وزاتخانه، در کسب رای اعتماد مجلس ناموفق بود.
در مورد وزارت آموزش و پرورش اوضاع حتی از این هم بدتر است؛ در حال حاضر، محمد علی نجفی و فخرالدین احمدی دانش آشتیانی گزینه های اصلی این وزارتخانه هستند که اولی در سال ۹۲ برای وزارت آموزش و پرورش رای اعتماد گرفت و دومی برای وزارت علوم.
نکته قابل تامل دیگر اینکه موضعگیری ها و نقش افراد در فتنه 88 در مورد نجفی، دانش آشتیانی عامل اصلی عدم اعتماد مجلس نهم به آنها بوده و در مورد سلطانی فر نیز مسائل سیاسی در این امر دخیل بوده است.
ارسال نظر