نصب دوربینهای مدار بسته در بهشت زهرا (س)
معاون امور اجتماعی فرهنگی و روابط عمومی سازمان بهشت زهرا (س) با تاکید بر نقش ویژه شهروندان در جلوگیری از بروز بیاخلاقیها افزود: بهشت زهرا (س) قاطعانه با بیاخلاقیها و اقدامات خلاف شئونات اسلامی و انسانی ها در این مکان مقدس برخورد خواهد کرد.
سعید خال گفت: بهشت زهرا (س) در سال ۱۳۴۹ تاسیس شده و تا به امروز که ۴۶ سال از فعالیت آن میگذرد بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار ساکن خاموش را در خود جای داده است و به عبارت دیگر بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار سنگ قبر در آن وجود دارد.
وی افزود: در حال حاضر در این مکان مقدس بیش از ۳۰ هزار سنگ قبر شهدای گرانقدر، ۴۰۰۰ شهید گمنام گلگون کفن، بیش از یک هزار سنگ قبر مربوط به هنرمندان، یک هزار سنگ قبر نامآوران و ۵۰۰ سنگ قبر مربوط به ورزشکاران وجود دارد.
وی ادامه داد: بهشت زهرا (س) وسعتی حدود ۷۵۰ تا یک هزار هکتار دارد لذا نمیتوان در مکانی با این وسعت برای هر سنگ قبر یک نگهبان ویژه قرار داد. این در شرایطی است که شهروندان عزیزمان آداب، فرهنگ و اخلاق ورود به این مکان مقدس را به خوبی میدانند و رعایت میکنند اما ندرتا برخی اعمال غیراخلاقی از سوی عده ای انگشت شمار که از اخلاق و شعور اجتماعی به دور هستند، سر میزند.
وی تاکید کرد: قطعا چنین اعمال غیراخلاقی تنها از افراد غیر عادی سر میزند ، اعمالی که در شمار پدیدههای زشت اجتماعی است و موارد مشابه آن توسط همین افراد در دسته تماشاگرنما در استادیوم به شکل مخالفتی پدیدار میشود.
معاون امور اجتماعی فرهنگی و روابط عمومی سازمان بهشت زهرا (س) ضمن درخواست از شهروندان برای همکاری در شناسایی چنین افرادی گفت: تمهیدات لازم با هماهنگی دستگاههای انتظامی و امنیتی و دادگاه بخش آفتاب انجام شده است اما در این مسیر بیتردید میطلبد که شهروندان اخلاقمدار پایتخت بهشت زهرا (س) را یاری کنند و با ارائه اطلاعاتی از این افراد زمینه برخورد قاطعانه با این افراد بیاخلاق را فراهم کنند.
وی با تاکید براینکه تنها یک مورد پاشیده شدن رنگ بر روی سنگ مزار متعلق به غلامحسین مظلومی رخ داده بود ، افزود: خوشبختانه با همکاری قابل تقدیر خانواده مظلومی، سنگ مزار این ورزشکاران فقید کشور تصحیح شد. برخلاف برخی اخبار منتشره در فضای مجازی مواردی چون تخریب سریالی یا تشکیل گروه و تشکیلات برای این اقدامات غیراخلاقی را به کلی تکذیب میکنم.
معاون امور اجتماعی فرهنگی و روابط عمومی سازمان بهشت زهرا (س) ادامه داد: از روی دادن چنین حوادثی برای هر یک از اهل قبور به ویژه ورزشکاران متاسف می شویم ، لذا برای جلوگیری از روی دادن اتفاقات نادر و بیسابقه در بهشت زهرا (س) مطالعات نصب دوربینهای مدار بسته آغاز شده است اما بیش از هر چیز همکاری و یاری شهروندان میتواند مانع از بروز چنین حوادثی شود.
نظر کاربران
بیایید برای زنده ها تون یه فکری بکنید
این دوربین ها در نقاط جرم خیز نصب کنند نه برای اموات بعضی وقتها برخی افراد در مدیریتهای شهری یه کارهایی میکنند که آدمی شاخ در میاورد...