۴۰۰۱۸
۱ نظر
۵۰۰۹
۱ نظر
۵۰۰۹
پ

آخرین تصمیم ناطق برای نامزدی در انتخابات

پس از اتفاقاتي كه براي علي اكبر ناطق نوري در صحن حرم امام رضا افتاد كه عده‌اي در ميان سخنراني‌اش به سر دادن شعارعليه او پرداختند وي ترجيح داد دوران سكوت را پيش گيرد.

روزنامه تهران امروز: پس از اتفاقاتي كه براي علي اكبر ناطق نوري در صحن حرم امام رضا افتاد كه عده‌اي در ميان سخنراني‌اش به سر دادن شعارعليه او پرداختند وي ترجيح داد دوران سكوت را پيش گيرد.

اما هفته گذشته وي در نشريه نگاه به مصاحبه‌اي پرداخت كه خبر از حضور دوباره او در صحنه‌هاي سياسي روز را مي‌داد.اكنون نامزدي براي انتخابات رياست‌جمهوري يكي از گمانه‌هايي است كه اطراف شيخ نور قوت گرفته است.

هفته نامه مثلث در مطلبي اينگونه مي‌نويسد: علی‌اکبر ناطق نوری که هرگونه حضور در انتخابات را رسما رد کرده بود، حالا رسانه نزدیک به او نظر‌سنجی برای کاندیداتوری‌اش را آغاز کرده است. اگر این را در کنار سخنان اخیر معاون پارلمانی مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام قرار دهیم که گفته است: «هاشمی نیاید، ناطق یا روحانی کاندیدا می‌شوند» به خوبی می‌توانیم به این نتیجه برسیم که ضلع جدیدی در فضای رقابت انتخاباتی سال ۹۲ ایجاد شده است؛ ضلعی که البته می‌تواند تداعی‌کننده تلاش برای تحقق طرح دولت وحدت ملی باشد.

اگرچه در آغاز، علی‌اکبر ناطق‌نوری در انتخابات سال ۹۲ ترجیح داد سکوت را در برابر سوالات انتخاباتی پیشه کند، اما شاید موج انتقادات و واکنش‌ها به او پس از مصاحبه‌اش با یک هفته‌نامه و سخنرانی در صحن حرم رضوی و البته رایزنی‌های انتخاباتی موجب شد تا او به این نتیجه برسد که باید رسما حضورش را در این انتخابات نفی کند. چنین شد که در چند مرحله متوالی از سوی دفترش اعلام شد او کاندیدای انتخابات نیست.

گرچه ناطق‌نوری عدم کاندیداتوری خود را در انتخابات رد نکرده، اما تاکید کرده که برای حضور در انتخابات به عنوان کاندیدا هنوز احساس تکلیف نکرده است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    just khatami.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج