۴۰۰۰۳
۲ نظر
۵۰۰۹
۲ نظر
۵۰۰۹
پ

بیماری قاتل ۲۰ساله آمریکایی چه بود؟

کارشناسان در واکنش به گزارش‌های حاکی از کشتار در یک مدرسه ابتدایی در ایالت کانکتیکات آمریکا به دست پسر ۲۰ ساله مسلح و اینکه به نشانگان آسپرگر مبتلا بوده است، می‌گویند ارتباطی میان این اختلال رشدی و خشونت وجود ندارد...

هفته نامه سلامت: کارشناسان در واکنش به گزارش‌های حاکی از کشتار در یک مدرسه ابتدایی در ایالت کانکتیکات آمریکا به دست پسر ۲۰ ساله مسلح و اینکه به نشانگان آسپرگر مبتلا بوده است، می‌گویند ارتباطی میان این اختلال رشدی و خشونت وجود ندارد...

نشانگان آسپرگر شکل ملایمی از بیماری اوتیسم است و در اغلب موارد با اشکال در برقراری ارتباط با دیگران و انزوای اجتماعی مشخص می‌شود.

به گزارش آسوشیتدپرس، الیزابت لاجسون، روان‌شناس و استادیار بالینی در دانشگاه کالیفرنیا، در لس‌آنجلس می‌گوید: «رابطه آشکاری میان آسپرگر و رفتار خشونت‌آمیز وجود ندارد.»

هنوز اطلاعات چندانی درباره آدام لانزا که هفته پیش در یک مدرسه ابتدایی در شهر نیوتاون دست به کشتار مسلحانه زد، در دست نیست. او پیش از رفتن به مدرسه مادرش را کشته بود و تیراندازی او در مدرسه باعث مرگ ۲۰ کودک کم‌سن و ۶ نفر از کارمندان مدرسه شد. او پس از این کشتار با شلیک گلوله به زندگی خود هم خاتمه داد. مقامات محلی می‌گویند برای او تشخیص نشانگان آسپرگر داده شده بود. همکلاسی‌های دبیرستانی و اطرافیان او را فردی باهوش، اما به شدت خجالتی، مضطرب و تنها توصیف کرده‌اند. کارشناسان می‌گویند این نشانه‌ها ممکن است با آسپرگر تطبیق داشته باشد.

پژوهش‌ها نشان داده است افراد دچار اوتیسم میزان بالاتری از رفتارهای پرخاشگرانه، طغیان‌های خشم، هل دادن دیگران یا فریادهای خشم‌آلود بروز می‌دهند، اما به گفته کارشناسان، نوع خشونت برنامه‌ریزی‌شده و عمدی‌‌ای که در این حادثه تیراندازی وجود داشت، موضوع دیگری است.

اوتیسم یک اختلال رشدی است که به صورت طیفی از موارد خفیف تا شدید دیده می‌شود. آسپرگر را شکل خفیفی از اوتیسم می‌دانند. هم اوتیسم و هم آسپرگر با اشکال در مهارت‌های اجتماعی، رفتارها یا علایق تکرارشونده و اختلال در برقراری ارتباط با دیگران مشخص می‌شوند. افراد مبتلا به آسپرگر، برخلاف مبتلایان به اوتیسم، تاخیر در رشد ذهنی یا حرف زدن ندارند.

به گفته کارشناسان، افراد دارای نشانگان آسپرگر گرایش به تمرکز بر قواعد دارند و بسیار مطیع قانون هستند. البته افراد مبتلا به اوتیسم و اختلال‌های مشابه گاهی دچار مشکلات سلامت روانی دیگری مانند افسردگی، اضطراب، اختلال دوقطبی یا اختلال وسواسی- اجباری هم هستند، بنابراین در مورد عامل کشتار در دبستان ممکن است مشکلات دیگر سلامت روانی زمینه‌ساز این رفتار خشونت‌آمیز شده باشد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • 123

    27 كودك بيگناه رو پر پر كرد و همين طور خودش رو به نظر من ميشه اسمش رو گذاشت جنايت قرن

  • حدیث

    چرا حرف بیخود می زنید؟؟
    همه دنیا ازش صحبت کردن ک نباید مادر این بچه تیراندازی رو بهش یاد میداده چون بخاطر بیماریش نباید با چیزایی ک خشونت توش هست آشنا میشده. حالا ربطی نداره؟

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج