شاید این سوال برای شما هم پیش آمده باشد که چرا حرکت زمان فقط دریک جهت و آن هم رو به جلو انجام می شود. چرا زمان هرگز در جهت عکس و رو به عقب حرکت نمی کند؟
وب سایت تک شات: شاید این سوال برای شما هم پیش آمده باشد که چرا حرکت زمان فقط دریک جهت و آن هم رو به جلو انجام میشود. چرا زمان هرگز در جهت عکس و رو به عقب حرکت نمی کند؟ پاسخ این سوال در آنتروپی یافت می شود. گرچه در فیزیک میکروسکوپی برای زمان جهت قایل نمی شویم و جهت حرکت آن اهمیتی ندارد،
قانون دوم ترمودینامیک عنوان می کند که زمان فقط در دنیای مشهود رو به جلو پیش می رود. این قانون بیان می کند که هر ماده ای در طی زمان از سطح آنتروپی پایین به سطح آنتروپی بالاتر حرکت می کند.
این قانون در جهان اطراف ما چگونه تعبیر می شود؟ اگر ما در حال حاضر در حال حرکت به سوی سطح آنتروپی بالاتر هستیم، به این معنی است که الان در سطح پایین تری قرار داریم و در زمانی پیش از این نیز در سطح پایین تری از آنتروپی قرار داشته ایم. حرکت به سوی آنتروپی بالاتر نظم موجود را کاهش می دهد.
بنابراین عقیده بر این است که جهان هستی در ابتدا بسیار منظم بوده است و مواد کاملا فشرده در کنار هم قرار داشته اند و بنابراین همه چیز بسیار منظم و قانونمند بوده است. از آن زمان، جهان به سمت آنتروپی بالاتر حرکت کرده است و در این حرکت مواد بسط یافته و به شکلی نامنظم گسترده شده اند. این بدان معنی است که در نهایت ما به بالاترین سطح آنتروپی خواهیم رسید که از قید ماده رها خواهد بود و زمان مفهومی ندارد.
در ادامه همراه توضیحات بیشتر را در ویدیوی زیر مشاهده کنید.
در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید:
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر