قرارداد ایرباس به زودی نهایی میشود
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به تقاضا برای سرمایهگذاری در ساخت ۳۴۰۰ واگن و تولید ۲۰ هزار کامیون تولید داخل کشور تصریح کرد: با این تحولات و تقاضای انبوه از تولیدکننده، انتظار ارتقاء فناوری در ساخت واگن و کامیون میرود.
خبرگزاری آنا: وزیر راه و شهرسازی با اشاره به تقاضا برای سرمایهگذاری در ساخت ۳۴۰۰ واگن و تولید ۲۰ هزار کامیون تولید داخل کشور تصریح کرد: با این تحولات و تقاضای انبوه از تولیدکننده، انتظار ارتقاء فناوری در ساخت واگن و کامیون میرود.
عباس آخوندی در جمع خبرنگاران درباره امضای موافقتنامه طرح توسعه حمل و نقل ریلی میان وزارتخانههای راه و شهرسازی و نفت اظهار کرد: با توجه به اینکه دو سیاست ملی نوسازی ناوگان و افزایش سهم حملونقل ریلی موجب صرفهجویی میشود، در همین راستا قراردادی میان یک شرکت ریلی و یک شرکت واگنساز به منظور سرمایهگذاری و تولید ۴۰۰ واگن منعقد شد و تا پایان سال جاری این تعداد به ۳۴۰۰ دستگاه افزایش مییابد.
وی افزود: اجرای طرح توسعه حمل و نقل ریلی موجب تحول در صنعت و واگنسازی کشور میشود.
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به طرح نوسازی ناوگان باری حملونقل جادهای و امضا موافقتنامه با وزارت نفت برای نوسازی ۶۵ هزار واگن فرسوده گفت: قرار داد تولید ۱۶ هزارو ۵۰۰ کامیون در سال گذشته و ۵۲۰۰ دستگاه کامیون در آینده نزدیک با تولیدکنندگان داخلی برای ساخت کامیون قراردادی منعقد میشود که حاکی از اتفاقات بزرگی در بخش صنعت کشور است.
آخوندی تاکید کرد: البته با این تحولات و تقاضای انبوه از تولیدکننده، انتظار ارتقا فناوری در ساخت واگن و کامیون میرود.
وی در ادامه با اشاره مذاکرات میان وزارت راه و شهرسازی و دو شرکت هواپیماسازی بزرگ جهان بیان داشت: پس از صدور مجوز از سوی وزارت خزانه داری امریکا، هفته گذشته با مسئولان ایرباس در ایران مذاکرات پیگیری شد و قرارداد با ایرباس به زودی نهایی خواهد شد و مذاکره با مسئولان بوئینگ نیز با رویکرد مثبت از جانب دو طرف در حال پیگیری است.
وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: ایران از نظر هوانوردی دارای یک موقعیت فوقالعادهای است که بیتدبیری و البته تاثیر تحریمها موجب شد تا شرکتهای خارجی سهم شرکتهای ایرانی در جابجایی مسافران داخلی به نقاط مختلف جهان را تصاحب کنند که باید مجدد این سهم پس گرفته شود.
آخوندی یادآور شد: تمام مراحل مذاکره و حتی تنظیم قرارداد با توجه و حساسیت کامل به منافع ملی پیشرفته و به همین خاطر نوع قرارداد میان دوطرف اجاره به شرط تملیک تایین شده است.
ارسال نظر