#بزن #خوشمزه #غذا. این هشتگها را میتوانید زیر عکسهای خوش آب و رنگ صاحب پیج ببینید. عکسهایی از دستپختهای اشتها برانگیز شخص یا غذایی که در رستوران نوش جان کرده است و حالا میخواهد خوشیاش را با فالوئرهای عزیزش قسمت کند.
روزنامه ایران: #بزن #خوشمزه #غذا. این هشتگها را میتوانید زیر عکسهای خوش آب و رنگ صاحب پیج ببینید. عکسهایی از دستپختهای اشتها برانگیز شخص یا غذایی که در رستوران نوش جان کرده است و حالا میخواهد خوشیاش را با فالوئرهای عزیزش قسمت کند. اینستاگرام پر است از اینجور عکسها. همهشان هم به طرز جالبی لایک خورشان بالاست. حالا فرقی نمیکند طرف، عکس دمنوش گل گاو زبان و به لیمو را در فنجان گلسرخی یادگار مادربزرگ به اشتراک گذاشته باشد، یا بیف استراگانف روسی در ظرف مارکدار آنچنانی.
بعضیها البته سلیقه خاص و قابل تقدیری در چیدمان غذا برای عکاسی دارند. رومیزی طرحدار را به طرز خارقالعادهای در اطراف ظرف غذا مواج میکنند و یک شمع روشن کنارش قرار میدهند. اگر طرف عکس کیک و قهوه میگذارد، خوب است یک کتاب هم کنار فنجان قهوه بگذارد. کتابش هم بهتر است از آن پرشمارگانها باشد تا زبان تحسین فالوئرها را باز کند. هشتگ البته همان «بزن» و «خوشمزه» است که وقتی رویشان کلیک کنید، طیف وسیعی از عکسهای خوراکی و نوشیدنی از چای ساده گرفته تا پاستای ایتالیایی و کله پاچه وطنی را میتوانید ببینید.
آپلود کردن عکس غذا و خوراکی، راه سادهای است برای اینکه در اینستاگرام فالوئر بیشتری پیدا کنید؛ این را مهرنوش میگوید. ۳۴ ساله و خانهدار: «من علاقه زیادی به عکاسی دارم. البته هیچ وقت حرفهای عکاسی نکردهام. دو سالی میشود که در اینستاگرام به صورت مستمر فعالیت میکنم. اوایل عکسهای سادهای میگذاشتم. عکسهای منظره و گاهی تصاویر دخترم که آن موقع یک ساله بود. فالوئرهایم زیاد نبود. دوستان نزدیک و اعضای خانوادهام. آن زمان به دلیل اینکه بیشتر وقتم را در منزل و کنار دختر کوچکم بودم، زمان زیادی را صرف آشپزی میکردم. گاهی از غذاهایی که درست کرده بودم، عکس میگرفتم و در اینستاگرام میگذاشتم. به طرز جالبی دیدم که با قرار دادن این عکسها تعداد فالوئرهایم بالا میرود. همین مسأله تشویقم کرد و از آن به بعد صفحهام فقط مختص عکسهای غذا و دسرهایی شد که در خانه درست میکردم. الان تعداد فالوئرهایم خیلی بالاست. حتی چند پیشنهاد برای فروش صفحهام داشتهام.»
محسن آشپز حرفهای است. سرآشپز یکی از رستورانهای تهران. در کنار آن، به صورت خصوصی آموزش آشپزی هم میدهد. صفحه او هم پرفالوئر است: «من به صورت حرفهای در اینستاگرام فعالیت میکنم و این کار به من امکان میدهد به معرفی حرفهام بپردازم. به هرحال علاقه مندیام هم هست. عکسها را بعضی وقتها خودم میگیرم و گاهی دوستی که عکاس است، زحمت این کار را میکشد. به نظر من میشود از فضای مجازی برای توسعه حرفه خودمان استفاده کنیم. در مورد آشپزی که خیلی جواب میدهد و من نتیجهاش را دیدهام. خیلیها علاقهمند میشوند برای آموزش بیایند. دیدن تصاویر جذاب از غذاها هم احساس خوبی در بیننده ایجاد میکند.»
بستگی به این دارد که عکستان تا چه اندازه جذاب باشد تا چشمها را بیشتر خیره کند. شما میتوانید عکسهای سادهای با گوشی تلفن همراه خود بگیرید یا یک عکاس حرفهای باشید: «عکاسی از خوراکیها در دنیا یک لاین حرفهای است و در زمره عکاسی تبلیغات به شمار میرود. زاویه عکس و نورپردازی، دو عنصر مهم این شاخه از عکاسی هستند. بستگی به این دارد که چه چیزی مد نظر عکاس یا سفارش دهنده عکس باشد.»
این را نوشا زمانی، عکاس میگوید و ادامه میدهد: «افراد عادی و در واقع عکاسان آماتور هم گاهی میتوانند عکسهای خوبی از خوراکیها بگیرند. این کار با رعایت چند اصل کوچک امکان پذیر است. به عنوان مثال اگر از همان زاویهای عکاسی کنید که فرد از بالا بشقاب غذایش را میبیند، هیچ کار جالب توجهی انجام ندادهاید و در واقع عکس تکراری و خسته کنندهای خواهید داشت. برای اینکه عکس خوبی داشته باشید، بهتر است با یک زاویه پایین عکاسی کنید یا حتی کاملاً مستقیم از بالا. کمی دوربین را کج کنید تا جذابیت بصری بیشتری به عکس بدهید. حالا البته همه برای خودشان یک پا عکاس شدهاند و تنظیمات نرم افزارهای مختلف هم این امکان را میدهد که عکسهای خوش آب و رنگتری حاصل شود اما تفاوت زیادی میان عکسهای آماتور و عکاسی حرفهای وجود دارد خصوصاً در شاخه عکاسی از خوراکیها.»
دیدن عکس غذاهایی که خیلی خوب و با حوصله تزئین شدهاند، همیشه یک سؤال را در ذهن آدم به وجود میآورد که این غذاها بعد از تزئینات مربوطه و عکاسی، از دهان نمیافتند؟! البته چندان هم مهم نیست. مهم این است که تعداد فالوئرها بالا برود. هشتگ یادتان نرود!
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر