۳۹۰۵۲۶
۵۰۰۹
۵۰۰۹
پ

بهشت تولیدکنندگان مواد مخدر کجاست؟

معاون امنیتی- انتظامی استاندارسیستان و بلوچستان گفت: براساس اطلاعات به دست آمده از افغانستان این کشور سالانه افزون بر ۱۵هزار تن مواد مخدر تولید می کند درحالی که این رقم تا چند سال پیش ۴۰۰ تن در سال بوده است.

خبرگزاری ایرنا: معاون امنیتی- انتظامی استاندارسیستان و بلوچستان گفت: براساس اطلاعات به دست آمده از افغانستان این کشور سالانه افزون بر ۱۵هزار تن مواد مخدر تولید می کند درحالی که این رقم تا چند سال پیش ۴۰۰ تن در سال بوده است.

علی اصغر میرشکاری یکشنبه شب در نشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر سیستان و بلوچستان در زاهدان اظهار داشت: متاسفانه سوداگران مرگ برای اینکه وزن مواد آنها سنگین تر شود به تریاک سرب اضافه می کنند که این کار بسیار خطرناک و سرطان زاست.

وی تصریح کرد: سیستان و بلوچستان در شاهراه اصلی ترانزیت مواد مخدر به کشورهای اروپایی قرار دارد با وجود برخوردهای شدیدی که با سوداگران مرگ می شود باز هم این مسیر را برای انتقال مواد مخدر انتخاب می کنند.

وی ادامه داد : حدود ۸۰ درصد درگیری های مستقیم و غیرمستقیم نیروهای انتظامی و نظامی سیستان و بلوچستان با سوداگران موادمخدر در این استان است.

وی افزود: برخورد مسلحانه به تنهایی برای مبارزه با مواد مخدر کارساز نیست بلکه باید به دنبال فرهنگ سازی و آموزش های لازم دربین اقشارمختلف مردم باشیم.

معاون امنیتی انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: مبارزه با مواد مخدر تنها با اقدامات دولتی و حکومتی نتیجه کاملی نمی دهد بلکه مردم جامعه به ویژه خانواده ها باید از طریق آموزش های لازم با آسیب های روحی و روانی مواد مخدر آشنا شوند.

میرشکاری اظهار داشت: تمام دستگاه های دست اندرکار مبارزه با مواد مخدر باید دنبال فرهنگ سازی درجامعه باشند و این کار را جزو اولویت های اصلی خود قرار دهند.
وی تصریح کرد: با فرهنگ سازی لازم در بین اقشار مختلف مردم قبح استفاده از مواد مخدر باید در جامعه ایجاد شود.

وی افزود: 70 درصد مبتلایان به ویروس ایدز در کشور از طریق استفاده مواد مخدر و تزریق آن مبتلا شده اند.
وی ادامه داد: راهکار اصلی مبارزه با مواد مخدر پیشگیری است و به صورت مستقیم نمی توان با این پدیده شوم مبارزه کرد.

معاون امنیتی انتظامی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: معتمدان، بزرگان طوایف، علمای اهل سنت و تشیع، اساتید دانشگاه ها، صدا و سیما، خبرگزاری ها و اصحاب رسانه و گروه های مرجع باید در راستای فرهنگ سازی در جامعه نقش موثر خودشان را در امر مبارزه با مواد مخدر ایفا کنند.

میرشکاری اظهار داشت: دستگاه های دولتی برای کارکنان و خانواده هایشان کلاس های آموزشی در زمینه اثرات سوء موادمخدر برسلامت انسان و جامعه برگزار کنند.

وی تصریح کرد: با توجه به نزدیک شدن فصل زمستان با سیل عظیم مهاجرت کارتن خواب های سراسر کشور به سمت شهرهای گرم و جنوبی سیستان و بلوچستان مواجه می شویم که فرمانداران و دستگاه های انتظامی و امنیتی استان با این امر مبارزه کنند.

وی با اشاره به بازگشایی مدارس خاطر نشان کرد: آموزش و پرورش ملزم است فضاهای آموزشی مناسبی برای دانش آموزان فراهم کند.

وی ادامه داد: دستگاه های دست اندرکار امر مبارزه با موادمخدر محیط های آلوده اطراف مدارس را پاکسازی کنند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج