۳۸۹۸۸۷
۵۰۰۹
۵۰۰۹
پ

نگاهی به تازه‌ترین رویدادهای سینمای جهان

آلیک ساخاروف که کارگردانی و فیلم‌برداری قسمت‌هایی از سریال‌های محبوب سوپرانوها و بازی تاج‌وتخت را در کارنامه دارد، قرار است یک تریلر سیاسی با عنوان چهل‌وشش را برای کمپانی‌های «کاوِرت میدیا» و «کیوسی اینترتینمنت» بسازد.

وب‌سایت ماهنامه فیلم: آلیک ساخاروف که کارگردانی و فیلم‌برداری قسمت‌هایی از سریال‌های محبوب سوپرانوها و بازی تاج‌وتخت را در کارنامه دارد، قرار است یک تریلر سیاسی با عنوان چهل‌وشش را برای کمپانی‌های «کاوِرت میدیا» و «کیوسی اینترتینمنت» بسازد. فیلم‌نامه توسط جی. کریگ استایلز نوشته شده است و داستان درباره رییس‌جمهوری است که پس از روی کار آمدن به‌سرعت متوجه می‌شود دولت آمریکا دهه‌هاست که زیر نظر و کنترل یک تشکیلات شوم است؛ و مصمم به مقابله با آن می‌شود. ساخاروف در این باره می‌گوید: «باور دارم تماشاگران سراسر جهان قدر فرصت تماشای داستان مردی را می‌دانند که به حقیقت متعهد است.»

ایوا گرین و امانوئل سنیه به پروژه‌ی پولانسکی و آسایاس پیوستند

امانوئل سنیه و ایوا گرین قرار است در تریلر روان‌شناختی رومن پولانسکی با عنوان بر اساس یک داستان حقیقی/ D'apres une histoire vraie بازی کنند که کمپانی «لاینزگیت» حقوق پخش جهانی آن را به فروش می‌رساند. اولیویه آسایاس که امسال به خاطر درام فوق‌طبیعی خریدار شخصی با بازی کریستن استوارت جایزه بهترین کارگردان جشنواره کن را ربود، در نگارش فیلم‌نامه با پولانسکی همکاری دارد. این فیلم داستان زن نویسنده‌ای (سنیه) را روایت می‌کند که زندگی و ذهنش توسط زنی وسواسی (گرین) در معرض خطر قرار می‌گیرد. بر اساس یک داستان حقیقی که به زبان فرانسه ساخته می‌شود، اقتباسی از رمان تحسین‌شده‌ای از دلفین دو ویگان به همین نام است که سال گذشته منتشر شد. فیلم‌برداری از ماه نوامبر در پاریس آغاز می‌شود.

کرملین فیلم زندگینامه‌ای «اسنودن» را ستود

نگاهی به تازه‌ترین رویدادهای سینمای جهان

سخن‌گوی کاخ کرملین مردم را به تماشای فیلم زندگینامه‌ای جدید الیور استون درباره ادوارد اسنودن - مأمور افشاگر آژانس امنیت ملی آمریکا که از سال ۲۰۱۳ در تبعید به‌سر می‌برد و در روسیه زندگی می‌کند - دعوت کرد. دمیتری پسکوف درباره این فیلم با عنوان اسنودن (که این هفته در ایالات متحده و روسیه روی پرده رفت و در ماه اکتبر هم در انگلیس به نمایش درمی‌آید) گفته است: «هر کسی به دانستن حقیقت درباره این مرد علاقه‌مند است باید این فیلم را ببیند؛ فیلمی که درباره مردی است که اطلاعات جاسوسی را با کمک سازمان‌های خبری مختلفی از جمله "گاردین" فاش کرد.» او در ادامه‌ی صحبت‌هایش فیلم را چنین ستود: «فیلم‌نامه درخشان است و مهم‌ترین نکته درباره فیلم این است که تقریباً یک مستند به حساب می‌آید. این فیلم فرصت فوق‌العاده‌ای است برای هر کسی که مشتاق پی بردن به حقایق است. این فیلم را باید دید.» اسنودن اولین نمایش جهانی‌اش را آخرهفته‌ی گذشته در جشنواره بین‌المللی فیلم تورنتو پشت سر گذاشت و با نقدهای مثبت و منفی مختلفی روبه‌رو شد.

گزارش اکران: «بلر ویچ» می‌تواند «سالی» را فراری دهد؟!

بلر ویچ (آدام وینگارد) پس از گذشت هفده سال از نمایش قسمت اولش این هفته روانه‌ی اکران شد به این امید که سومین فیلم ترسناکی باشد که در سال ۲۰۱۶ می‌تواند در صدر جدول فروش هفتگی قرار بگیرد. البته بلر ویچ در راه این موفقیت، حریف قدرتمند و رکوردشکنی با نام سالی (کلینت ایستوود) را در پیش رو دارد که احتمالاً در هفته‌ی دوم نمایشش به فروشی بیش از بیست میلیون دلار دست خواهد یافت. فیلم‌های دیگری که این هفته به صورت گسترده به نمایش عمومی درآمدند بچه‌ی بریجت جونز (شارون مگوایر) - که این دنباله هم دوازده سال پس از آخرین فیلم این مجموعه سروکله‌اش پیدا شده است - و اسنودن (الیور استون) هستند. در اکران‌های محدود هم مستند هیل‌سانگ: به امید موفقیت (مایکل جان وارن) و آقای چرچ (بروس برسفورد/ با بازی ادی مورفی) به‌ترتیب با نمایش در حدود هشتصد و سیصد سینما، روی پرده رفتند. در کل با وجود این‌که ممکن است رقابتی میان دو فیلم بالای جدول برای صدرنشینی شکل بگیرد، اما دوازده فیلم پرفروش این هفته در مقایسه با همین روزها در سال گذشته، ده تا یازده درصد افت فروش را نشان می‌دهند.

سال ۲۰۱۶ تا این‌جا یازده فیلم را به خود دیده است که صدرنشینی‌شان در جدول فروش را تکرار کرده‌اند و حالا سالی فیلمی است که در آستانه‌ی این موفقیت قرار گرفته است (در سال ۲۰۱۵ کلاً دوازده فیلم چنین وضعیتی پیدا کردند). سالی که هفته‌ی گذشته با فروش افتتاحیه‌ی استثنایی ۳۵ میلیون دلار در صدر جدول فروش جای گرفت، در روزهای گذشته رکوردهای «پرفروش‌ترین فیلم یک دوشنبه‌ی غیرتعطیل در ماه سپتامبر» و پرفروش‌ترین فیلم روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه در سپتامبر را از آنِ خود کرد. طبق آمار و ارقام به دست آمده از منابع مختلف پیش‌بینی می‌شود که سالی با افت فروشی ۳۲ تا ۳۸ درصدی، به فروشی بین ۲۲ تا ۲۴ میلیون دلار دست یابد و دوباره صدرنشین شود. مکان دوم جدول احتمالاً با فروشی کمی بیش‌تر از بیست میلیون دلار به بلر ویچ می‌رسد که در ۳۱۲۱ سینما روی پرده رفته است. بچه‌ی بریجت جونز (با نمایش در ۲۹۲۷)، اسنودن (۲۴۴۳) و وقتی شاخه می‌شکند (۲۲۴۶) هم به‌ترتیب با فروش‌های تقریبی چهارده‌ونیم، هفت، و شش میلیون دلار در رتبه‌های سوم تا پنجم قرار خواهند گرفت.

ویتنام «گل‌های زرد چمنزار سرسبز» را به اسکار فرستاد

ویتنام درام اقتباسی گل‌های زرد چمنزار سرسبز/ Yellow Flowers on the Green Grass را به عنوان نامزد سینمای این کشور به بخش اسکار بهترین فیلم خارجی‌زبان معرفی کرد. این فیلم که راوی یک داستان بلوغ در دهه‌ی ۱۹۸۰ است و از دریچه‌ی چشمان پسری دوازده‌ساله روایت می‌شود، اقتباسی از رمان پرفروشی به قلم نگویِن نهات انه است. فیلم توسط ویکتور وو کارگردانی شده است که یک فیلم‌ساز آمریکایی‌ویتنامی است با مجموعه‌ای از فیلم‌های موفق در کشورش. گل‌های زرد چمنزار سرسبز از ماه اکتبر سال گذشته در ویتنام روی پرده رفت و با موفقیت تجاری چشم‌گیری روبه‌رو شد. انتخاب این فیلم توسط وزارت فرهنگ ویتنام انجام شده است و این ششمین باری است که این کشور آسیایی اثری را به اسکار فیلم خارجی‌زبان معرفی می‌کند.

زمان برگزاری اولین جشنواره بین‌المللی مالزی مشخص شد

بانیان اولین جشنواره بین‌المللی فیلم مالزی اعلام کردند که این رویداد از ۲۴ فوریه تا ۴ مارس سال ۲۰۱۷ در «نو سنترال مال» در مرکز شهر کوالالامپور برپا خواهد شد. جشنواره ده فیلم از سراسر جهان را در بخش رقابتی به نمایش می‌گذارد که اولین نمایش‌شان را در مالزی تجربه خواهند کرد. علاوه بر این، بیست فیلم دیگر هم برای تماشاگران مالزیایی عرضه خواهد شد؛ آثاری که در غیر این صورت ممکن است هرگز بر پرده سینماهای این کشور دیده نشوند (البته یکی از اهداف جنبی این اقدام، رونق صنعت گردشگری مالزی عنوان شده است). این جشنواره به طور مشترک توسط «دِ جازی گروپ» و «انجمن فیلم مالزی» FINAS برگزار می‌شود. یکی از حامیان معتبر جشنواره نیز ون تیئن شیانگ است که بنیان‌گذار جشنواره و جوایز قدیمی اسب طلایی در تایوان است. مالزی که در سال‌های اخیر شاهد رونق تجاری سینمایش بوده است، هم‌چنان در تلاش است تا یک جشنواره بین‌المللی فیلم معتبر را به صورت مرتب سروسامان دهد. جشنواره جهانی فیلم کوالالامپور فقط یک دوره در سال ۲۰۰۳ برگزار شد. پس از آن، جشنواره بین‌المللی فیلم کوالالامپور فقط در سال‌های ۲۰۰۷ و ۲۰۰۸ برپا شد. سایر طرح‌های مربوط به جشنواره‌ای بین‌المللی در مالزی هم تا امروز به دلایل مختلفی از جمله تغییرهای سیاسی و اولویت‌های مالی بی‌نتیجه مانده بود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج