۳۸۹۸۳۶
۵۰۰۵
۵۰۰۵
پ

تور بزرگ ایران برای گردشگران انگلیسی

نشریه ایندیپندنت ایرلند از رشد ۲۰۰درصدی فروش تورهای ایران خبر داده است.

روزنامه دنیای اقتصاد: نشریه ایندیپندنت ایرلند از رشد ۲۰۰درصدی فروش تورهای ایران خبر داده است.

این نشریه در گزارش اخیر خود، در مورد رونق سفر به ایران و شرکت‌های پیشنهادکننده تور ایرانگردی نوشته است: «شرکت جی ادونچر که تورهای ۱۴ روزه به مقصد ایران با قیمت حدود ۱۵۹۹ پوند (تقریبا معادل با ۱۸۸۹ یورو) را به مشتریان خود پیشنهاد می‌کند، گزارش کرده که فروش این تورها با افزایش ۲۰۰ درصدی نسبت به سال گذشته روبه‌رو بوده است.» براساس این گزارش راشل ویسر، مدیر بین‌المللی این شرکت با اشاره به این مطلب، مساجد باشکوه، تاریخ متنوع و مهمان‌نوازی بی‌رقیب را برگ برنده ایران در جذب گردشگر می‌داند. ایندیپندنت در گزارش خود که به قلم سارا مارشال نوشته شده، همچنین به بهبود وضعیت سفر به ایران و پروازهایی که به کشور صورت می‌گیرد اشاره کرده و اساسا این موضوع را عاملی برای رشد سفر خارجی‌ها به ایران دانسته است.

سه عامل افزایش رزروهای ایران

اما این گزارش در مورد بازگشایی سفارت‌ها و از سرگیری پروازهای مستقیم بریتیش ایرویز نیز خاطر نشان کرده است: «روزگاری این واقعه نشدنی به نظر می‌رسید اما بریتیش ایرویز در ابتدای ماه جاری میلادی تصمیم گرفت پروازهای مستقیم لندن به تهران را با هدف سفر به ایران به عنوان یکی از جذاب‌ترین مقاصد سفر در سال ۲۰۱۷ راه‌اندازی کند. در پی این تصمیم پروازهای شرکت بریتیش ایرویز به ایران از لندن از زمستان روزانه صورت خواهد گرفت.پیش از این بازگشایی مجدد سفارت ایران در لندن، برداشته شدن تحریم‌ها و تسهیل سفر در اوایل سال جاری منجر به افزایش رزروها در ایران شده بود.»

براساس گزارش ایندیپندنت، مدیر سایت چیپ فلایتز نیز در این‌باره گفته است: «اطلاعات به ما نشان می‌دهد ایران پس از امارات متحده عربی در رده دوم مقرون به صرفه‌ترین کشور در پروازهای با مسافت‌های طولانی برای بریتانیا است.» وی اضافه کرده است: «اکنون بریتیش ایرویز به ایران بازگشته و خطوط هوایی دیگر نیز ممکن است همین کار را انجام دهند؛ برای مثال شرکت ایرفرانس خدمات خود را در ماه آوریل سال میلادی جاری از سر گرفت. در این صورت قیمت‌ پروازها ممکن است بیشتر کاهش یابد.»

چالش‌های سفر به ایران

اما این گزارش در کنار تاکید بر رشد سفرهای ورودی به ایران، به برخی مشکلات سفر به کشورمان نیز اشاره و تصریح کرده است: «با وجود تمام این موارد، دسترسی به ایران هنوز محدود است و همراهی با گروه‌های تور آسان‌ترین گزینه برای سفر به این کشور محسوب می‌شود. شهروندان بریتانیایی نیازمند راهنمای تور هستند و این کار لزوما باید مورد موافقت دولت قرار گیرد، اما بریتانیایی‌ها آزادی استفاده از وسایل حمل‌ونقل عمومی ایران را دارند.» نویسنده این گزارش همچنین در ادامه به روند صدور ویزا و مسائل مربوط به آن پرداخته و نوشته است: «درحالی‌که فرآیند درخواست ویزا اکنون بسیار ساده‌تر شده است، اما این روند برای شهروندان برخی کشورها نظیر بریتانیا، حدود ۴۰ روز طول می‌کشد و نیازمند حضور شخص در سفارت ایران در لندن نیز هست.

علاوه‌بر این، ایندیپندنت اضافه کرده است: «اگرچه برخی مشکلات سیاسی با ایران ادامه دارد، اما یکی از مسوولان شرکت اوانوس معتقد است ایران درمیان کشورهایی که هر کدام مراتبی از بی‌ثباتی را تجربه می‌کنند، مقصدی امن باقی مانده است و دلیلی وجود ندارد که گردشگران احساس کنند این سفر تهدیدی برای آنها خواهد بود.» وی باور دارد که مهم‌ترین چالش پیش روی ایران پاسخ به همه تقاضاها برای اتاق‌های هتل‌ها است که به‌دلیل افزایش تورها رخ می‌دهد.

این گزارش در مورد شرکت‌های ارائه‌کننده سفر به ایران نیز اظهار کرده است: «یکی از این شرکت‌ها، شرکت ریجنت هالیدیز است که از چندین سال گذشته به این سو، سفرهایی به ایران برگزار می‌کند و در این سفرها چند شب‌ را به اقامت در خانه‌های محلی شمال ایران اختصاص می‌دهد. قیمت این تورها البته از ۳۳۸۵ پوند (معادل ۳۹۹۹ یورو) شروع می‌شود.» این گزارش در پایان پیش‌بینی کرده است که در ۱۲ ماه آینده، گردشگری ایران بیش از این رشد کند و به‌زودی شانس‌های بیشتری برای تورها و مسیرهای پروازی رخ دهد. به گزارش «دنیای اقتصاد»، علاوه‌بر این نشریه، بسیاری از کارشناسان و فعالان داخلی و خارجی پیش‌بینی کرده‌اند که ایجاد پروازهای مستقیم از کشورهای توسعه‌یافته اروپایی به ایران می‌تواند زمینه را برای ورود هرچه بیشتر گردشگرانی از این قاره که به تاریخ و فرهنگ خاورمیانه علاقه دارند، فراهم کند. در کنار این موضوع، اقدامات ایران برای تسهیل روند صدور ویزا و راه‌اندازی ویزای الکترونیک که هنوز در مرحله آزمایش است ورود گردشگران خارجی به کشور را تسهیل می‌کند.

با این‌همه چنانچه گزارش ایندیپندنت نیز خاطرنشان کرده است، مساله کمبود مراکز اقامتی پرستاره می‌تواند یکی از اساسی‌ترین چالش‌های گردشگری ایران باشد که البته مسوولان بارها با اعلام آمارهایی از هتل‌های در دست ساخت، وعده داده‌اند که این نگرانی در بلندمدت رفع شود؛ تاجایی که مسعود سلطانی‌فر، رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌ دستی و گردشگری گفته است در حال حاضر از هزار و ۷۵۲ پروژه گردشگری که توسط بخش خصوصی در حال ساخت است، ۸۲۰ پروژه را هتل‌های یک تا پنج ستاره و هتل آپارتمان‌ها به خود اختصاص می‌دهند و ابراز امیدواری کرده که تا پایان دوره دوم این دولت، همه خلأهای گذشته کشور از نظر ایجاد امکان اقامتی و پذیرایی در بخش گردشگری جبران شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج