۳۸۷۸۷۸
۱۱ نظر
۵۰۱۵
۱۱ نظر
۵۰۱۵
پ

سازندگان «خندوانه» منافق و نااهل نیستند

درحالی که نشریه «یالثارات» در آخرین شماره خود توهین به برنامه «خندوانه» را به اوج رسانده و رامبد جوان را به خواجه حرمسرا تشبیه کرده است، حجت‌الاسلام محمدرضا زائری به عنوان چهره‌ای رسانه‌ای گفت‌وگوی بلندی درباره این برنامه داشته است که در بخشی از آن سازندگان این برنامه‌ را از خودی‌ها و دست‌پروده‌های جمهوری اسلامی می‌داند؛ نه منافقان و نااهلانی که به دنبال اغفال مردم هستند.

وب‌سایت آی سینما: درحالی که نشریه «یالثارات» در آخرین شماره خود توهین به برنامه «خندوانه» را به اوج رسانده و رامبد جوان را به خواجه حرمسرا تشبیه کرده است، حجت‌الاسلام محمدرضا زائری به عنوان چهره‌ای رسانه‌ای گفت‌وگوی بلندی درباره این برنامه داشته است که در بخشی از آن سازندگان این برنامه‌ را از خودی‌ها و دست‌پروده‌های جمهوری اسلامی می‌داند؛ نه منافقان و نااهلانی که به دنبال اغفال مردم هستند.

سازندگان «خندوانه» منافق و نااهل نیستند

حجت الاسلام محمدرضا زائری از روحانیانی است که به واسطه حضورش در تلویزیون و مدیریت مجموعه نشریات همشهری شناخته شده است. در ابتدای گفت‌وگوی او به این موضوع اشاره می‌شود که روحانیانی چون حجت‌الاسلام قرائتی با انتقاد از برنامه «خندوانه» پیشنهاد ساخت برنامه‌ای با موضوع خنده حلال را داده‌اند؛ زائری در این‌باره می‌گوید: «قبل از هر چیز باید بگویم که یکی از آرزوهای قلبی من این است که جریان متدین و روحانی با اقدامی درست و اساسی در جهت شادی مردم تلاش کنند. واقعا چه ایرادی دارد که روحانیان هم در زمینه طنز و شادی‌آفرینی تولید محتوا داشته باشند؟ اتفاقا این خیلی خوب است و باعث می‌شود شکاف موجود بین نسل‌های جدید و روحانیون برداشته شود. متاسفانه خیلی‌ها تصور می‌کنند که روحانیون افرادی عبوس هستند و با شاد بودن مخالفند. این در حالی است که شمار زیادی از روحانیون در جمع خانواده و دوستانشان بسیار شاد و خوش‌برخورد و طناز هستند.»

با توجه به این مقدمه، از نظر این روحانی ساخت برنامه «خندوانه» تا حد زیادی شکاف‌ها را از بین برده است: «هر چند این کار زمان بر است و تحولی را طلب می‌کند که در زمانی کوتاه عملیاتی نمی‌شود. با این‌حال ساخت برنامه‌هایی مثل «خندوانه» که بعضا با دعوت از روحانیون و معرفی آن‌ها به عنوان افرادی که از دل جامعه هستند و مثل همه مردم شاد هستند و می‌خندند و شوخی می‌کنند تا حد زیادی این شکاف‌ها را ازبین می‌برد. به عنوان مثال دعوت برنامه «خندوانه» از روحانیونی مثل حجت الاسلام مرادی، حجت الاسلام سرلک و حجت الاسلام راستگو، حجت الاسلام برمایی و روحی نشان داد که روحانیان هم چهره‌هایی خندان و شاد هستند و این به از بین‌رفتن تصور منفی موجود کمک بسیاری کرد.»

خدا و فرستاده‌اش این‌قدر سخت‌گیری نداشته که من بنده کمترین باشم

زائری درباره این‌که به عنوان یک روحانی مخالفتی با ساخت این برنامه ندارد؟ اظهار نظر جالبی می‌کند که می‌تواند پاسخی درباره واکنش‌های تند اخیر نسبت به این برنامه باشد: «آن چیزی که من در «خندوانه» دیده‌ام این است که جمعی از برنامه‌سازان دلسوز به صورت شبانه‌روزی برای شاد کردن مردم تلاش می‌کنند و از همه مهمتر این اتفاق در تلویزیون جمهوری اسلامی ایران رخ می‌دهد. ما نمی‌توانیم بگوییم گروهی منافق و نااهل از کشور دیگری آمده‌اند و سعی در اغفال مردم دارند. این‌ها دقیقا بچه‌های خود ما و دست پرورده‌های نظام ما هستند که در رسانه ملی خلل شادی آفرینی را احساس کرده‌اند و در جهت رفع این کمبود گام برداشته‌اند. به عقیده من «خندوانه» تا به اینجای کار بسیار صادقانه و مخلصانه در جهت یکی از مهمترین تاکیدات اسلام که همان شادی‌آفرینی است تلاش کرده است و در این نوع رفتار هیچ ضعفی دیده نمی‌شود. هر چند بعضا خود من هم انتقاداتی به برخی از رویکردهای این برنامه دارم اما اگر قرار باشد نقاط ضعف و قوت در دو کفه ترازو سنجیده شود، الحق و الانصاف که کفه قوت به غایت سنگین‌تر است.»

او در ادامه صحبت‌هایش با اشاره به این‌که اسلام در موارد بسیاری انعطاف به خرج می‌دهد، می‌گوید: «معتقدم اگر عملکردی صد در صد نیست نباید با بیست درصد و چهل درصد و هفتاد درصدش مورد غضب و نقد جانب‌دارانه قرار بگیرد. خدا و فرستاده‌اش این قدر سخت‌گیری نداشته‌اند که من بنده‌ کمترین بخواهیم تا این حد قاضی و حکم‌دهنده باشیم.»

درباره حضور زنان در «خندوانه» نباید حکم کلی داد

زائری در بخش دیگری از صحبت‌هایش به طور مشخص درباره توهین‌هایی که نسبت به «خندوانه» می‌شود نظر می‌دهد و می‌گوید: «این‌که کسی یا رسانه‌ای به حق یا ناحق علیه هر کسی صحبت نا به جایی کند گردن خود است و اگر این ادعا راست نباشد حق الناس بزرگی به گردن خودش انداخته چرا که این صحبت‌ها در رسانه‌ها مطرح می‌شود و موجب انتقال بدبینی و بدگمانی به خیل کثیری از مخاطبان می‌شود.»

با این‌حال از نظر او به عنوان یک روحانی مسئله حضور خانم‌ها در «خندوانه» مقوله‌ای قابل تامل است: «اگر بنا بر نظر بنده باشد حضور یک خانم در حد متعارف با شکل و ظاهری مناسب با شان یک زن مسلمان در یک برنامه تلویزیونی مشکلی ایجاد نمی‌کند اما اگر قرار باشد زنی با توجیه این‌که در یک برنامه شاد و طنز حاضر شده، رفتارهای نامناسب از خودش نشان دهد قطعا موضوعی است که نه تنها مورد تایید روحانیت و چهره‌های مذهبی نیست، بلکه این مسائل به مذاق جامعه هم خوش نمی‌آید. بنابراین موضوع حضور زنان در «خندوانه» چیزی است که باید با واقع‌بینی به آن توجه شود و نباید حکم‌های کلی درباره آن داد.»

در پایان او دورهم جمع شدن خانواده برای تماشای یک برنامه تلویزیونی را بزرگ‌ترین مزیت «خندوانه» می‌داند و درباره وجه رسانه‌ای آن می‌گوید: ‌«برنامه «خندوانه» یکی از بهترین الگوها در تجربه‌های رسانه‌ای است چرا که به شکلی مستقل از ظرفیت‌های رسانه‌ای خود استفاده کرده و تا حد زیادی در همراه کردن مردم با رویکردهایش موفق عمل کرده است. بنده عملکرد رسانه‌ای «خندوانه» در حوزه‌های اجتماعی به خصوص برگزاری مسابقاتی در زمینه کتابخوانی را به جد تحسین می‌کنم و امیدوارم چنین رویکردهایی محدود به یک برنامه و رسانه و شبکه نشود و به تعداد قابل ملاحظه‌ای شاهد تولیدات این چنینی در رسانه ملی‌مان باشیم.»

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    بابا ول کنید تو را به قران تو این مملکت یکی پیدا شده مردمو خوشحال کنه ...........

  • سوسنگرد

    آهنگ ها و خواننده های خندوانه واقعا مزخرف هستند ولی برنامه خوبه( از ۲۰ نمره ۱۶/۹۰ نمره خندوانه است )
    نظر شخصی

  • بدون نام

    ممنونم خندوانه چرا ساخته ميشه چون مردم ما خيلي سخت ميخندن و ميخواد بگه ميشه با چيز هاي كوچك هم شاد بود چون ادم اگه شاد باشه اميد به زندگي داره و به نظرم بي انصافي كه اين مهربانان خندوانه اي ها رو مورد حمله قرار داد ياثارات داره ...

  • golbahar

    .....تو از کجا تو حرمسراهارو دیدی ک میدونی خواجه حرمسراها شکل کی بودن یا نبودن :/ ب چ جراتی هر چیزی رو منتشر میکنن؟

  • مهربانو

    ایا این نشریه با خنده مشکلی دارد با شادی مردم مشکلی دارد مگر خانمها در این برنامه که همراه با خانواده خود امده اند کاری میکنند خارج از عرف یعنی این نشریه میخواد بگه عقل مردان خانواده نمیرسد که از خانواده خود از زنان خانواده از غیرت وناموس خود محافظت کنند این برنامه بیننده میلیونی دارد یعنی از نظر این نشریه وچند نفر کارکنان ان همه ادمای بدی هستند وفقط همین چند نفر برگزیده وخوب هستند وباید عیب وایراد مردم رو بگویند اقا تورو خدا ول کنید این جور حرفا رو بذارید مردم شاد باشند خنده رو از لبانشان نگیریدبا این سختی معیشتی وکم درامدی با این همه مشکلات حالا شبا یه ساعت مردم میخوان بخندند تا کمی از مشکلات رو از یاد ببرند ایرادی داره .؟؟

  • شهروند

    چرا بعضیها دوست ندارن مردم شاد باشن اخه کجای ابن برنامه اشکال داره حالا اقای جوان اومده مردم رو شاد میکنه اشکال داره وچرا میگن خندیدن خانمها درتلوزیِون گناهه بابا مردم برنامه شاد رو دوست دارن برنامه های تلوزیون هم همش شده غمگین فقط افسردگی به مردم دست میده شما خیلی راست میگی برید جلوی مواد مخدر و فساد و گرونی رو بگیرید ومردم دیگه خسته شدن و همچنین جوانان ما بیکارن نه به برنامه خندوانه رو گیر بدین حتی دیگه برنامه طنز هم پخش نمیشه پس دله مردم به چی خوش باشه؟

  • خلاقی

    خندوانه یا بهتر بگم دلقکانه
    ولی کسی نباید جلوی ساختشو بگیره فقط رامبد جوان چندتا پس گردنی لازم داره و بس

  • بدون نام

    دست از سر مردم بردارین ، بابا چرا نمیذارین این ملت آب خوش از گلوشون پایین بره .

  • بدون نام

    .........................بابا بخدا زشته مگه چکار میکنند این نشریه اینقدر بیکاره که بخواطر این که معروف بشه درباره خندوانه نظر میده این برنامه قطع بشه مردم مفت ومجانی میفرستید بیننده یک مشت تلوزیونهای خارجی جم ۰۰۰۰۰۰۰۰فرصت طلب تا مقز جیب مردم سر کیسه کنند

  • علي اوغلو

    انهائيكه به مردم انگ بي غيرتي ميزنند اگر خودشان غيرت دارند وازبابت ناموس مشلاتي ندارند بيايند يك برنامه بسازند تامردم شاد باشند خنده يكي از تطاهرات بشر است معمولا هنگام شادي وبرخي حالات ديگر درانسان بروز ميكند درمقابل گريه هم زمانيكه انسنا مورد اصابت مصيبت ويا درد وناراحتي دارد درانسان بروز ميكند هيچكس نميتواند بگويد خنده انسان خوب است اما گريه انسان بد است همانطور كه نميشود بين گرمي وسردي امتياز قائل شد هركدام اينها پديده هائي هستند درشرايط ومواقع مختلف مطلوبيت دارند درزمان فاجار كه عناوين مشاغل را ثبت ميكردند براي انهائيكه شغلشان خنداندن وشاد كردن ويا گرياندن مردم بودند مانند نقالها نوازنده ها و قوالها وخواننده ها ومعركه گيرها ونوحه خوانها وروضه خوانها وتعزيه گردانها واغلاغانها دودسته تقسيم ميشدند يكدسته عمله طرب ودسته ديگر عمله بكا ناميده ميشدند مانند انهائيكه چوبكاربودند نجار وانهائيكه با اهن سروكارداشتند حداد يا چلينگر ناميده ميشدند اينها همه شغل است اگر خنداندن ازنظر اقايان بد است حتما گرياندن بدتراست حالا اگر عده اي احساس بيوزني ميكنند مانند لاي درمانده ها جيغ و ويغ ميكنند عرض خود ميبرند وزحمت خلق ميدارند

  • بدون نام

    وای از دست اینا کاشکی دنیا نابود بشه
    بقرآن محمد آرزو دارم دنیا نابود بشه ترو خشکو باهم بسوزن بدم از این افراد

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج