۳۸۲۹۲۵
۷ نظر
۵۰۰۵
۷ نظر
۵۰۰۵
پ

جنتی پاسخ اهانت کنندگان به «فروشنده» را داد

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره اهانت‌های انجام‌شده توسط برخی سایت‌ها نسبت به عوامل فیلم «فروشنده» و شخص وزیر ارشاد، گفت: ما برخوردی با آن‌ها نمی‌کنیم. مردم وقتی فیلم را می‌بینند، خودشان قضاوت می‌کنند و لازم نیست که ما برخوردی با آن‌ها داشته باشیم.

خبرگزاری ایسنا: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره اهانت‌های انجام‌شده توسط برخی سایت‌ها نسبت به عوامل فیلم «فروشنده» و شخص وزیر ارشاد، گفت: ما برخوردی با آن‌ها نمی‌کنیم. مردم وقتی فیلم را می‌بینند، خودشان قضاوت می‌کنند و لازم نیست که ما برخوردی با آن‌ها داشته باشیم.

علی جنتی همچنین درباره برخی نظارت‌های غیرکارشناسی بر آثار تجسمی که در گالری‌ها به‌نمایش درمی‌آیند و به پایین آمدن آثار از دیوار گالری‌ها منجر می‌شود نیز گفت: شاید مواردی که به آن‌ها اشاره می‌کنید، استثناء باشند، چون معمولا نگارخانه‌ها و گالری‌ها در سطح شهر، فعالیت خود را دارند و شخصی هم به آن‌ها تعرضی نمی‌کند. این یک موضوع عام نیست، اما بهتر است که اگر قرار است چنین کاری انجام شود، موضوع با خود وزارت ارشاد مطرح شود و از ارشاد بخواهند که موضوع را با برگزارکننده حل کند و از او بخواهد آثار را از دیوار پایین بیاورد.

او که در جمع خبرنگاران سخن می‌گفت، در پاسخ به پرسش یکی از خبرنگاران مبنی بر این‌که چرا در جشن زادروز هنرمندان از نصرت‌الله وحدت که از او به‌عنوان فعال سینمایی قبل از انقلاب یاد شد، تقدیر به‌عمل آمد؟ تصریح کرد: هنرمندان، نویسندگان یا روزنامه‌نگاران ممکن است در مقطعی دچار لغزش‌هایی شده باشند. بسیاری از همین بازیگران برجسته کشور که ما آن‌ها را تقدیر و تجلیل می‌کنیم، اگر به تاریخچه قبل از انقلاب آن‌ها برگردیم، آیا فیلم‌های‌شان قابل تأیید است؟ آن‌ها در فضایی که برخی به‌دنبال ترویج ارزش‌های خودشان بودند و در برنامه‌هایی حضور داشتند، اما بسیاری از آن‌ها بعد از انقلاب، خودشان را با انقلاب تطبیق دادند و این‌گونه نیست که ما بخواهیم همه را دفع کنیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به برگزاری نمایشگاه آثار محمدرضا جوادی با عنوان «آهنگ آفتاب» در موزه هنرهای معاصر و انتقاد برخی هنرمندان نسبت به برگزاری این نمایشگاه در موزه، اظهار کرد: نمایشگاه عکس‌های جوادی، وجاهت این را دارد که در موزه هنرهای معاصر برگزار شود. من در این نمایشگاه، صحنه‌های بسیار زیبایی را دیدم. انسان احساس می‌کند که خداوند این صحنه‌ها را نقاشی کرده است. یک عکاس چیره‌دست این صحنه‌ها را انتخاب کرده و از آن‌ها در سطوح مختلف عکسبرداری کرده است. در این نمایشگاه مجموعه بسیار ارزشمندی عرضه شده است.

جنتی همچنین به نمایش برخی از آثار گنجینه موزه هنرهای معاصر در کنار عکس‌های جوادی نیز اشاره کرد و افزود: آثار موزه که در مخزن نگهداری می‌شوند، با در نظر گرفتن هوا و رطوبت مناسب مورد حفاظت قرار گرفته است؛ ولی برای عرضه و نمایش آن‌ها جایی وجود ندارد. به همین دلیل، باید فضای وسیعی را ایجاد کنیم که آثار گنجینه در معرض دید عموم قرار گیرند. اگر این آثار در مخزن باشند، ارزشی ندارند. بسیاری از کشورها با اصرار به‌دنبال این هستند که تعدادی از آثار گنجینه‌ها را در کشورهای خود به‌نمایش بگذارند.

مجید ملانوروزی - رییس موزه هنرهای معاصر - نیز درباره نمایش آثار جوادی و برخی انتقادها نسبت به این اقدام، گفت: اکبر عالمی و آقای حلیمی - نماینده وزیر علوم - مشاوران ما برای برپایی این نمایشگاه بودند. ممکن است برخی سلیقه‌ها از این کانسپت خوششان نیاید، اما موزه هنرهای معاصر باید همه سلایق را در نظر بگیرد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • گلدوک

    آقای وزیر‌ و آقای فیلمساز به قول خودتون هنرمندان عزیز آیا درک این مطلب که هنر یک‌چیز است و پافشاری بر سیاه‌نمایی جامعه چیز دیگر کار سختی است ؟؟

    آیا هنرنمایی هنرمندان کشور همسایه ترکیه و هندوستان که هر‌دو مهد تجاوز و بی اخلاقی و فقر اجتماعی فراوان هم هستند که امروز در کار سریال و سینما انصافا بی‌نظیر خوب ظاهر. شده.اند و بوسیله نمایش جذابیت ها و زیبایی های کشورشون و ایجاد اشتیاق در مردم جهان برای بازدید از کشورهای هند و‌ ترکیه و سرازیر شدن میلیاردها دلار درآمد توریستی جذب کشورشون کردند، را ندیدید؟
    آیا باید ایران را جای وحشتناک جلوه دهیم ؟؟؟ آن هم به دنیا ؟

    تجاوز و فحشا در کجا بیشتره ایران یا هند یا ترکیه
    فقر کجا بیشتره ایران یا هند
    ترکیه بوسیله صنعت فیلمسازی اقتصاد گردشگری اش رو شکوفا کرد و فقر‌ و بیکاری رو کاهش داد

    کار‌ هنری آیا باید به نفع فرهنگ و اقتصاد کشور باشد یابه ضرر آن ؟؟

    چرا اکثر فیلمهای امریکا با وجود همه مسائل اخلاقی باز هم برای بیننده پندآموزی دارند اما فیلم‌های ما نه تنها پندآموزی ندارند بلکه غرق در بدآموزی هستند

    سخن کوتاه میکنم و امیدوارم ابزار قدرتمند هنر در راه خدمت به نوع بشری بالاخص مردم شریف ایران زمین استفاده شود و نه بر علیه آن

    مهد تبلور هنر ایران زمین بوده و خواهد بود

    پاسخ ها

    • بدون نام

      چه ربطی داشت؟؟
      پس این همه فیلم و سریال خارجی که در رابطه هست کشورشون را سیاه جلوه دادن؟

    • مینا

      جناب گلدوک راجع به ترکیه حرفی ندارم چون سینما شون رو نمیشناسم ولی راجه به سینمای هند باید بگم اونها چیزهایی رو از جامعه پلیس و سیاست مدار هاشون به تصویر می کشن و چنان بهشون حمله می کنن که گاهی من به شخصه میمونم که چطور چنین فیلمی در اون کشور اجازه اکران پیدا می کنه اونها فساد بالاترین مقاماتشون رو فیلم می کنن و اکران میشه و کل جامعه می بینن و همین طور در مورد تجاوز و معضلات اجتماعی اونها فراوان فیلم و سریال دارن اینها سیاه نمایی نیست فیلم باید واقعیت ها و معضلات جامعه رو به تصویر بکشه

    • کاووسی

      من هنرمند نیستم اما اگر شما فیلم بخوای بسازی جناب گلدوک از بابت سرمایه خیالت راحت باشه منم علاقه دارم کار هنری فاخر برای ایران ساخته بشه

  • بدون نام

    واقعا تا ادم خودش فیلم رو نبینه متوجه نمیشه
    یه سری ها انقدر بد میگن که اصلا ادم تعجب میکنه چه جوری همچین فیلمی ساخته شده
    یه سری هم انقدر خوب میگن که لایق جایزه کن بوده

  • گلدوک

    سرکار مینا در هندوستان که سالیانه تنها در رسانه سینما بیش از ۴۰۰ فیلم سینمایی تولید میشه و همچنین سالانه صدها سریال تلویزیونی ساخته میشه بله حتما باید معضلات جامعه در حد چند اثر منعکس بشود اما در همان فیلم‌های هندی که معظلات جامعه را نشان میدهند هیچ کدام بی سر و ته نیستند و همیشه پایان عبرت آموز دارند و به قول مسلمونا امر به معروف دارند و‌نهی از منکر.. یعنی چی؟ یعنی بیننده رو به کار درست تشویق میکنه و از کارای ناپسند منع میکنه.
    اما در سینمای ما مگر سالانه چند فیلم و سریال ساخته میشه ؟
    حتی ترکیه که روابط نامشروع و گاهی تجاوز را نشان میده به قدری ماهرانه در کنار این کار تبلیغات توریستی و مبلمان و لباس تولیدی کشورش را انجام میده که بیننده جذب این مسائل میشه.
    در کل هنر ابزاری چند کاربردی برای خدمت به پالایش روح و آموزش صحیح بشر و اقتصاد و فرهنگ و معرفی یک جامعه است که در فیلمهای ایرانی متاسفانه جز اندک استثنائات، معرف خوبی برای این مردم بزرگوار نبوده

  • گلدوک

    در ضمن مینا خانم‌چیزی که شما گفتید متاسفانه توجیه خیلی ها همینه که گفتید:
    فیلم باید واقعیت ها و‌معضلات جامعه رو به تصویر بکشه.. خیر!
    اون که منظور شماست مستند تخصصی اجتماعی هست برای فهم جامعه و چاره اندیشی درباره معضلات جامعه و نه فیلم سینمایی که با مخاطب ملیونی طرف هستین

    فیلم سینمایی باید مثل کتاب انگاشته بشه. سرگرم کننده و آموزنده. چون مخاطب کثیری داره و معرف فرهنگ یک ملت هم هست. فیلم باید آموزنده باشه و از هر کتابی میتونه بهتر آموزش بده.

    و معضلات جامعه را اکثر مردم ‌میدونند و نیاز نیست همه جا جار بزنیم و فریاد بزنیم که ما معضل داریم اینو مردم داخل میدونند که چه معضل هایی داریم.. متاسفانه خارجی های زرنگ هم که با حمایت مالی در ساخت فیلم و جایزه دادن در جشنواره های رنگارنگ به ساده لوحی برخی خوب پی بردند و از اونها بعنوان آبرو بر ملت ایران بخوبی استفاده میکنند .

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج