انتقاد صریح عارف از دولت: با چه اختیاری اجازه نمیدهند کنسرت در یک شهر برگزار شود
نماینده مردم تهران گفت: ببینید در زمینه کنسرتها چه جریانی را به راه انداختند. مبنا باید مر قانون باشد و همه دستگاهها مر قانون را اجرا کنند. با چه اختیاری اجازه نمیدهند کنسرت در یک شهر برگزار شود.
وی در ادامه اظهار کرد: دستاورد دیگر ما ایجاد ائتلاف با حامیان دولت بود. ما با این ائتلاف به اقدامات خود در خرداد ۹۲ مشروعیت بخشیدیم. نتیجه انتخابات خرداد ۹۲ متعلق به اصلاحات بود که آن دستاورد باید حفظ میشد. البته ائتلاف ۹۴ برای اصلاحات هزینه داشت و بعضی اقدامات ما سوالاتی را برای جوانان اصلاح طلب ایجاد کرد. ما در این ائتلاف برخی چهرههای حزبی اصلاحات را کنار گذاشتیم و اصلاحات به خاطر رویکرد خود یعنی عقلانیت و آرامش این هزینه را تحمل کرد. ما نشان دادیم عقلانیت، اعتدال و آرامش نه شعار بلکه راهبرد ما بود که این اقدام ما هم با استقبال مردم روبرو شد به گونهای که رأی مردم ایران برای تحلیلگران سیاسی ناباورانه بود.
ریس شورای سیاستگذاری اصلاح طلبان تاکید کرد: ما سپس نام ائتلاف را امید گذاشتیم و فراکسیون امید را ایجاد کردیم و شعار محوری خود را امید، آرامش و رونق اقتصادی انتخاب کردیم. این فراکسیون هم روند خوبی را چه در رابطه با طرحها و لوایح و چه در رابطه با انتخاب نمایندگان در شوراهای عالی داشت. در پیشبرد و در انتخاب نمایندگان در شورای عالی ما دستاوردهای خوبی داشتیم که از نظر رقیب باورکردنی نبود.
عارف با بیان اینکه به همین دلیل حملات فراکسیون امید تشدید شد، تصریح کرد: حملات دو هفته اخیر به فراکسیون امید بیدلیل نیست زیرا ما توانستیم دو نفر از اعضای این فراکسیون را به عنوان ناظر در کمیسیون ماده ۱۰ احزاب انتخاب کنیم. از دو ساعت بعد از این اتفاق، حملات به فراکسیون امید در فضای مجازی آغاز شد. البته شعار ما آرامش و امید است اما جریانی میخواهد فراکسیون امید را در جایگاه اپوزیسیون قرار دهد. هر چند من بارها مطرح کردم که ما جریان اصلی و اصیل انقلاب و نظام هستیم اما باید خیلی هم مراقب باشیم که در جایگاه اپوزیسیون قرار نگیریم. ما به رقابت سالم از طریق صندوقهای رأی اعتقاد داریم.
وی در ادامه گفت: حرفهای تند زدن و ایجاد محبوبیت کاذب کوتاه مدت کار سادهای است ولی ما این کار را کم لطفی به جوانانی میدانیم که کارنامه خوبی در درک شرایط موجود کشور دارند.
این نماینده مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از اظهارات خود با اشاره به انتخابات اردیبهشت ۹۶ تأکید کرد: انتخابات شوراها به اندازه انتخابات ریاست جمهوری برای ما اهمیت دارد. ما باید همان مسیری که در اسفند ۹۴ طی کردیم را ادامه دهیم. در سال ۹۲ یک فضای ناامیدی وجود داشت اما ما موفق شدیم و اتفاق خوبی افتاد و در سال ۹۴ ما در شرایط بهتری موفق شدیم و توانستیم به خیال خام بستن پرونده اصلاحات پایان دهیم.
عارف با تأکید بر اینکه ما باید انسجام خود را حفظ کنیم، گفت: خواهش من از درون جبهه اصلاحات این است که قدر انسجام را بدانند. ما اگر دچار غرور و خودبزرگبینی شویم، گرفتار خواهیم شد. من انتقادات احزاب اصلاح طلب را میپذیرم و معتقدم عملکرد شورای عالی سیاستگذاری باید نقد شده و اشکالات آن برطرف شود. اما باید بپذیریم که فقط یک شورا و یک مرکز فرماندهی داشته باشیم. یادمان نرود سال ۹۰ در انتخابات مجلس چه جایگاهی داشتیم. یادمان نرود سال ۸۴ چه اتفاقی افتاد. برای حفظ انسجام هم باید آستانه تحمل خود را افزایش دهیم. در مقطع فعلی حرکت جبههای لازم است و همه باید در این مسیر گام برداریم. ما اگر خوب عمل کنیم مردم هم با ما خواهند بود زیرا معتقدم اکثر مردم گفتمان اصلاحات را پذیرفتهاند.
به گزارش ایسنا، وی در بخش دیگری از اظهارات خود گفت: احساس میشود در خیلی از دستگاهها شعار تغییر که مردم به آن در اسفند ۹۴ رأی دادند درک نشده است. برخی دستگاههای اجرایی در هفتههای اول مجلس بسیار فعال بودند و گله ما این است چرا آن ها در راستای مطالبات مردم فعالیت خود را مدیریت نمیکنند. مردم خواهان تغییر در نگرشها هستند. ۵۰ یا ۶۰ درصد مدیران دستگاهها متعلق به دوران گذشته هستند که با دولت همراهی نمیکنند.
رئیس فراکسیون امید با بیان اینکه بحث استیضاح برخی وزرا توسط دوستان ما به حق مطرح است، گفت: چرا برخی مدیران که به بهانه وجود مجلس نهم در ابتدای دولت سرکار آمدند، تغییر نکردند؟ چه تلاشی برای تغییر فضای امنیتی دانشگاهها انجام شده است؟ موضع ما این است که هر گروه دانشجویی باید برای فعالیت میدان داشته باشد. نباید فضا برای یک طرف بسته شده
و طرف دیگر کاملا آزاد باشد. وزارت علوم پاسخ دهد چرا به درخواست برای تأسیس اتحادیه انجمنهای اسلامی پاسخ نمیدهند. البته اصلاحاتی در درون دانشگاهها انجام شده اما این اصلاحات کافی نیست. من معتقدم دانشجو باید در دانشگاه آزاد باشد تا حرف و نظر خود را بیان کند.
نماینده مردم تهران همچنین خاطر نشان کرد: ببینید در زمینه کنسرتها چه جریانی را به راه انداختند. مبنا باید مر قانون باشد و همه دستگاهها مر قانون را اجرا کنند. با چه اختیاری اجازه نمیدهند کنسرت در یک شهر برگزار شود.
عارف تأکید کرد: البته مهمترین مسئله مردم را معیشت و اشتغال جوانان میدانیم و آن را در مجلس به صورت جدی دنبال میکنیم. البته تحقیق و تفحص را هم جدی میدانیم زیرا متأسفانه فساد اقتصادی در اغلب دستگاههای ما ریشه دوانده است. ما هر جا احساس نیاز کنیم تحقیق و تفحص را دنبال کرده و آن را هم سیاسی نمیکنیم.
وی در پایان با اشاره به اینکه دولت پیام تغییر در اسفند ۹۴ را درک کرده و به آن عمل کند، گفت: اگر دولت عمل کند بهتر از این است که مجلس از اختیارات قانونی خود استفاده کند. ما همواره نقطه نظرات خود را دوستانه به وزرا منتقل میکنیم، صبر هم داریم اما انتظار عمل از سوی دولت هم داریم.
نظر کاربران
اقای عارف به فکر حقوق عقب افتاده کارگرها باشد ترانه بخواهیم از ایترنت دانلود میکنیم
ما مردم ولایت مدار ایران اسلامی که کشور را با خون هزاران شهید توانمند کردیم اجازه رواج فحشا را در هیچ شهری نمیدهیم...مردم ما باید هوشیار باشند چون دشمن از ناحیه فرهنگ نفوذ میکنه....
بازم نزديک انتخابات شد!! حرفهايي قلمبه! سلمبه!!!؟
درود بر دکتر عارف
درضمن اقای مهدوی کیان باید به تمام سلایق وخواسته های یک ملت توجه کرد جوان امروز برای اینکه سر از هزارجای نامناسب در نیاره باید یه تفریح وسرگرمی داشته باشه یانه؟کنسرت خواسته جوان ایرانیه
آقای عارف ازدولت وآقای ریس جمهوربخوا معوقه 12درصد ارکنان راپرداخت کنند آوازه خوانی گروهی دجاله فدای سرتوتیم ناامید
آقا اگر در گفتارتان راحع به جوانان صادق هستید چرا دو هزار جوان که بورسیه دانشگاه نفت میباشند و دولت تزویر و ریا آنها را از کار محروم کرده اقدامی نمی کنید
به جون مادرم که از دنیا واسم عزیزتره نه چپیم نه راستی.ولی متمعنم این همه حجمه به خاطر کنسرت واسه من نیست.اولا داره انتخابات نزدیک میشه واسه همین میگن ما دنبال حقوق شما و کنسرت هستیم دوما قضیه حقوقای نجومی فراموش بشه.وگرنه کیه که ندونه اکثریت فقیر ایران پول کنسرت رفتنو ندارن .دقدقه یه اکثریت کار و پوله نه کنسرت.کدوم آدم مستاجر یا کارگر یا کارمند میاد صدتومن پوله کنسرت بده.تازه بتونه هم بده اطمینان دارم دغدغه نداره.
"مبنا باید مر قانون باشد و همه دستگاهها مر قانون را اجرا کنند."
خفه کردن کنسرتو,
به جای اینا یکم چشاتونو باز کنید ببنید درد مردم چیه,
درد مردم بیکاریو و گرونی و حقوقای نجومیه نه چهارتا کنسرت ک فقط چهارتا الکی خوش میرن
نه بابا ، باریکلا ، بالاخره یه صداییم از این درومد
اقا اگثر مردم پولی که نون بخرن ندارن وهمه دارند به یک دردی می نالندوبیشتر بچه های ما مدرسه ی درست وحسابی ندارند اون وقت مسوولان ما به فکر کنسرتی هستند که اگثر بچه پولدارهایی میروند که نمیدونن سختی چیه؟من مثل اقای عارف یزدیم تا اونجایی که من خبر دارم 10کارخانه ی کاشی پول 6ماه گارگراشون را ندادند بهتره اقای عارف به فکر گارگرهایی باشه که نمیدونن جواب زن و بچه هاشون را بدهند بهتر به فکر اون قشری از جامعه باشه که نون ندارند که بخورند بهتره به فکر تورم ورکود بازار واقتصاد کشور باشه تا فکر کنسرت.بله درسته که باید به خواسته های دیکران هم توجه کردامااااادر جامعه ایی که هرکس به فکر خود باشه اون جامعه به هیچ وجه پیشرفتی نمی کند ونخواهد کرد باید همدلی باشه،وقتی همدلی باشه فقر از بین میره و بقیه مشکلات از بین میره ان وقت میشه کنسرت رفت وسینما رفت وخوش گذراند نمیشه که یک نفر پول نون ومریضیش را نداشته باشه ان وقت من برم کنسرت اون وقت انسانیت کجا میره ،مسلمونی کجا میره؟میگه پیامبر نمیگن:مسلمان نیست ان کس که شب سیر بخوابه در حالی که همسایه اش محتاج غذاست میگه نمیگن:مسلمان نیست ان کس که شب پوشیده بخوابه در حالی که همسایه اش محتاج لباس است................وای برماو.......
درود بر عارف_هر چیزی جای خودش
شما چرا آقای عارف ؟ نان مردم شده کنسرت ؟ یا منحرف کردن موضوع مطرح است ؟
افرین به اقای عارف
خدا شما را به خاطر وطنمان حفظ کند.