ارتباط فرهنگی دیرینه بین ایران و بنگلادش
وزیر گردشگری بنگلادش پیشنهاد کرد، در سال ۲۰۱۷ نیز بنگلادش به عنوان پایتخت گردشگری اسلامی انتخاب شود تا گردشگران کشورهای دیگر از جمله گردشگران ایرانی به کشور بنگلادش سفر کنند.
«راشدخان منون» در دیدار با مسعود سلطانیفر، رئیس سازمان میراثفرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با بیان اینکه برای اولینبار است که از شهر تبریز دیدن میکنم، اظهار کرد: امیدوارم برگزاری این اجلاس در شهر تبریز موجبات تعاملات آتی را فراهم سازد.
وی با اشاره به اینکه اقدامات زیادی برای ارتقای گردشگری و جاذبههای تاریخی کشور بنگلادش انجام دادهایم، افزود: در سالهای اخیر در حوزه گردشگری زیارتی اقدامات قابل توجهی انجام دادهایم. هدف ما تحقق گردشگری جامعه محلی محور در کشورمان است که در راستای همین هدف از جاذبههای گردشگری روستایی اسکو و کندوان بازدید کردم تا با اقدامات گردشگری برای حفظ این آثار تاریخی و در عین حال ایجاد زیرساختهای متناسب با جامعه مدرن امروزی از نزدیک آشنا شوم.
وی ادامه داد: در سال ۲۰۱۸ تبریز میزبان گردشگران کشورهای اسلامی است که امید است با ارتقای همکاریهای بین دو کشور، گردشگران بنگلادشی زیادی در سال ۲۰۱۸ از تبریز دیدن کنند.
راشدخان منون تاکید کرد: پیشنهاد میکنیم که در سال ۲۰۱۷ نیز کشور بنگلادش به عنوان پایتخت گردشگری اسلامی انتخاب شود تا گردشگران کشورهای دیگر از جمله گردشگران ایرانی به کشور بنگلادش سفر کنند.
وزیر گردشگری بنگلادش در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ارتباط فرهنگی طولانی بین ایران و بنگلادش وجود داشته است، گفت: حدود ۱۰۰۰ کلمه فارسی در زبان بنگلادشی وجود دارد و همین موضوع باعث شده است که به خوبی با ایران و ادبیات آن آشنایی داشته باشیم.
وی توافق هستهای ایران با ۵+۱ را نقطه عطفی در تاریخ ایران دانست و اظهار کرد: این موضوع در تاریخ ایران ماندگار خواهد شد؛ چرا که زمینه تعامل و همکاریهای ایران با کشورهای جهانی را فراهم کرد.
وی ادامه داد: بنگلادش دومین کشور صادرکننده لباس در جهان است و ایران نیز جزو برترین صادرکنندگان انرژی و محصولات پتروشیمی است که در این راستا می توانیم تعاملات متقابل و دوجانبه سودمندی داشته باشیم.
راشدخان منون افزود: پس از برحام هیات های سرمایه گذاری بسیاری به سوی ایران سرازیر شده اند. امیدواریم با همکاری های گستردهتر زمینه حضور سرمایه گذاران بنگلادشی در ایران فراهم شود.
ارسال نظر