۳۷۶۲۹۹
۵۰۰۲
۵۰۰۲
پ

وقتی نامه‌ ها به دست هاشمی نمی‌رسید

سخنگوی جامعه روحانیت مبارز تأیید کرد که دعوت‌نامه‌ها به دست هاشمی نرسیده است.

روزنامه شرق: سخنگوی جامعه روحانیت مبارز تأیید کرد که دعوت‌نامه‌ها به دست هاشمی نرسیده است.

غلامرضا مصباحی‌مقدم در واکنش به اظهارات دفتر آیت‌الله هاشمی مبنی‌بر اینکه دعوت‌نامه‌ای از سوی جامعه روحانیت دریافت نمی‌شود، به ایلنا گفت: «در این رابطه من از حجت‌الاسلام ناصری، دبیر اجرائی جامعه روحانیت مبارز، سؤال کردم و گفتند که دعوت‌نامه را ارسال کرده‌اند، اما وقتی بیشتر پیگیری کردم، معلوم شد حق با دفتر آیت‌الله هاشمی بوده و مدتی است که این دعوت‌نامه‌ها برای ایشان ارسال نشده است.

با شفاف‌شدن این موضوع، پیگیری شد تا برای جلسه روز گذشته این دعوت‌نامه ارسال شود و از این به‌بعد هم دعوت‌نامه‌های شرکت در جلسات جامعه روحانیت برای آیت‌الله هاشمی ارسال می‌شود». مصباحی‌مقدم چندروز پیش با اشاره به اینکه آقایان ناطق‌نوری و هاشمی‌رفسنجانی سال‌هاست دیگر در جلسات جامعه روحانیت مبارز شرکت نمی‌کنند، گفته بود این در حالی است که هربار دعوت‌نامه شرکت در جلسات جامعه روحانیت مبارز برای‌ آنها ارسال می‌شود. محمد هاشمی، رئیس دفتر آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی، در گفت‌وگو با «شرق» دریافت این دعوت‌نامه‌ها را تکذیب کرده و گفته بود که مدت‌هاست دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام هیچ نامه‌ای از جامعه روحانیت دریافت نکرده است.

باز هم انتخابات، باز هم جامعتین

با نزدیک‌شدن به موسم انتخابات، دوباره اصولگرایان طبق رسمی همیشگی، به‌سراغ بزرگان قوم رفته‌اند و خواسته‌اند که جامعتین (جامعه روحانیت و جامعه مدرسین) محوریت انتخابات را برعهده بگیرند، درحالی‌که معلوم نیست مانند انتخابات اخیر تا پایان کار به این التزام تن بدهند. مصباحی‌مقدم دیروز در ادامه همان صحبت‌های خود با ایلنا، با اشاره به جلسه جامعه روحانیت مبارز گفته است که گزارش کمیته سیاسی جامعه روحانیت مبارز در مورد مباحث مربوط به انتخابات ارائه شد. این گزارش گویای این بود که محمد‌نبی حبیبی و بادامچیان، از سران مؤتلفه، با کمیته سیاسی دیداری داشتند و تقاضای آنها این بوده که جامعه روحانیت برای انتخابات سال ۹۶ به میدان بیاید و محوریت این انتخابات را برعهده بگیرد و در مورد هرگونه همکاری در راستای انتخابات آتی اعلام آمادگی کردند.

مصباحی‌مقدم در ادامه گفته است: «در همین رابطه آیت‌الله موحدی‌کرمانی، دبیرکل جامعه روحانیت مبارز، عنوان کردند که برای همکاری جامعتین در انتخابات آینده به‌زودی با آیت‌الله یزدی تماس خواهند گرفت». اصولگراها در انتخابات ریاست‌جمهوری ٩٢ و مجلس ٩٤ در ابتدا اعلام کردند که جامعتین محور است و تن به ریش‌سفیدی بزرگان قوم می‌دهند، اما در انتخابات مجلس ابتدا این حزب مؤتلفه بود که با جبهه پایداری و جمعیت رهپویان جلسات وحدت جداگانه برگزار کرد و در آخر هم مشخص شد، فهرست نهایی تهران با سرلیستی حدادعادل در حالی بسته شده که جامعه روحانیت مبارز با آن موافقت صددرصدی نداشته است. مصباحی‌مقدم بعد از ناکامی اصولگرایان در تهران گفته بود: «این لیستی بود که قابلیت تخریب بالایی داشت.

حتی در جلسه شورای مرکزی روحانیت مبارز قبل از انتخابات، زمانی که آن لیست ارائه شد، بالاتفاق این نظر داده شد که این لیست در مقابل رقبا رأی نمی‌آورد، اما چاره‌ای جز ترکیبی که لیست با آن بسته شد، نبود»، اما واقعیت این بود که جامعه روحانیت مبارز دیگر مانند دهه ٦٠ و ٧٠ فصل‌الخطاب جناح خود نبود و همان‌طور که سخنگویش گفته است، چاره‌ای جز تن‌دادن به نظر جمعی ائتلاف نداشت. این نهاد روحانی در کنار جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، در انتخابات ریاست‌جمهوری ٩٢ هم نتوانست کاری از پیش ببرد و کاری کند تا اصولگرایان با یک نامزد به کارزار انتخابات بیایند، تا جایی که گفته شد همه تلاش‌های آیت‌الله مهدوی‌کنی برای منصرف‌کردن ولایتی از گردونه انتخابات بی‌نتیجه ماند.

احمدی‌نژاد، نامزد اصولگراها

درحالی‌که محمدرضا باهنر چندی قبل از تهیه یک فهرست ٣٠ نفره نامزد برای انتخابات آتی ریاست‌جمهوری خبر داده و گفته بود که نامزد نهایی از میان این فهرست بیرون خواهد آمد، دیروز حمیدرضا ترقی، عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه، به سایت انتخاب گفت: «باهنر و مصباحی‌مقدم، نام حسن روحانی را به لیست کاندیداهای احتمالی اصولگرایان اضافه کرده‌اند». احتمالا منظور ترقی این بوده که دیگران با بودن روحانی موافق نبوده‌اند و تلاش‌های سخنگوی جامعه روحانیت و دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری باعث شده نام روحانی هم درون فهرست بیاید. او گفته است که در این لیست اسم آقای احمدی‌نژاد نیز به چشم می‌خورد که امکان تغییر در این لیست وجود دارد.

قرارگرفتن نام احمدی‌نژاد در فهرست اصولگرایان در حالی است که تا پیش از آن، آنها به هر بهانه‌ای، یک‌به‌یک از احمدی‌نژاد اعلام برائت می‌کردند و حتی برخی او را «تمام شده و رفته» توصیف کرده و به او توصیه می‌کردند وارد کارزار انتخاباتی نشود! ترقی از قالیباف، جلیلی، حدادعادل و ولایتی هم به‌عنوان گزینه‌های دیگر فهرستِ به تعبیر او ٣٥ نفره اصولگرایان یاد کرده است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج