۳۷۵۱۸۹
۱ نظر
۵۰۱۰
۱ نظر
۵۰۱۰
پ

بهبود رابطه صنعت و دانشگاه در پی کاهش قیمت نفت

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه الزهرا گفت: کاهش قیمت نفت ارتباط بین صنعت و دانشگاه را به تدریج افزایش می‌دهد.

ایسنا: مرتضی شیری نزول قیمت نفت را مثبت ارزیابی کرد و افزود: در این صورت مدیران کلان مجبور می‌شوند وابستگی به درآمد نفت را کاهش و به تولید اهمیت بیشتری دهند که در این صورت ارتباط بین دانشگاه و صنعت بیشتر می‌شود.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه الزهرا تصریح کرد: در حال حاضر تولید در کشور به صرفه نیست؛ چرا که قیمت کالای تولید شده در کشور بسیار بیشتر از کالای مشابه وارداتی است و به همین علت واردات، رونقی بیش از تولید دارد که همه این مسائل به شکل مستقیم و غیر مستقیم بر مساله پژوهش تاثیرگذار است، عدم رونق تولید در کشور موجب می‌شود پژوهش جایگاه واقعی و تعیین‌کننده‌ای نداشته باشد.

اجرای آیین‌نامه جدید پژوهانه ویژه دانشگاه الزهرا در سال ۹۵

وی از اجرای آیین‌نامه جدید پژوهانه (گرنت)، ویژه دانشگاه الزهرا در سال ۹۵ خبر داد و گفت: این آیین‌نامه اواخر سال ۹۴ تصویب و در سال ۹۵ اجرا شد و تا قبل از آن نیز پژوهانه اساتید از آیین‌نامه ارتقاء نشاْت می‌گرفت که تفاوت ماهیت رشته‌ها در آن لحاظ نشده و به ارتباط دانشگاه با صنعت و جامعه توجه زیادی نشده بود.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه الزهرا در مورد جزئیات آیین‌نامه جدید گفت: در آیین‌نامه قبلی به مقالات ISI هفت نمره اختصاص داده می‌شد، اما در آیین‌نامه جدید کیفیت مقالات لحاظ می‌شود و اگر کیفیت مقاله‌ای بالا باشد تا ١٣ نمره کسب می‌کند، ضمن آنکه مقالات ISI علوم‌انسانی تا ۲۵ نمره می‌گیرند و با توجه به نگاه بین‌المللی آیین‌نامه جدید برای مقالات داخلی یا ISC پنج نمره در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به سیاست‌های دانشگاه برای تشویق اساتید به کسب درآمد از خارج از دانشگاه افزود: در ازای هر دو ونیم میلیون تومان یک امتیاز به پژوهشگر تعلق می‌گیرد.

اجرای طرح «هسته‌های‌ پژوهشی» در دانشگاه

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه الزهرا از اجرای طرح دیگری با عنوان «هسته‌های‌پژوهشی» خبر داد و گفت: در هر هسته‌ با محوریت یک استاد و همکاری چند نفر دیگر در طول سه سال در مورد موضوعی پژوهش می‌شود تا از پراکنده کاری جلوگیری شود و به هر هسته تا مبلغ ۵۰ میلیون تومان اختصاص داده خواهد شد و پژوهشگری که می‌خواهد کل این مبلغ را دریافت کند، باید طبق آیین‌نامه پژوهانه جدید ۱۰۰ امتیاز در طول سه سال کسب کرده باشد.

شیری، بودجه پژوهشی سال ۹۵ دانشگاه الزهرا را حدود ١٥ درصد از کل بودجه دانشگاه، معادل ۱۳ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: اگر بودجه تصویب شده به طور دقیق اختصاص یابد، بودجه مناسبی است و پیامدهای بسیار مثبتی خواهد داشت.

وی، بزرگترین مشکل در حوزه پژوهش را پژوهشی نبودن ماهیت دانشگاه‌ها دانست و تصریح کرد: این مشکل تمام دانشگاه‌های کشور است و دانشگاه‌ها آموزش‌زده هستند، در حالی که عاملی که دانشگاه‌ها را قدرتمند می‌کند پژوهش است؛ اما متاسفانه پژوهش در کشور جایگاه مناسبی ندارد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • سوسنگرد

    اصلا بهبودی را نمی بینم من مهندس صنایع شیمیایی ترم۶ هستم کدام شرکتی آمد خواست ما در یک زمینه فناوری باهاشون شریک بشیم و تحقیق کنیم؟ همه اش کشکه هر چی هم مقاله و درخواست ایده و یا حتی ثبت اختراع همه اش میگن که دولت بودجه نداده واسه این بخش !! جالبه پس بنیاد فناوری کارش چیه؟! ملت و دانشجوها ماتم زده و نگران اینده...

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج