سرویس بهداشتی؛ مشکل گردشگری ایران
مشکل کمبود سرویس بهداشتی،عدم علامتگذاری در فرودگاههای صادرکننده ویزا،نبود علامت برای راهنمایی گردشگران در اماکن عمومی و استفاده از اقلام تبلیغاتی برای معرفی بهتر به گردشگران، از مهمترین نقدها و پیشنهادات تورگردانان جهان برای گردشگری ایران بوده است.
در این رابطه مسعود سلطانی فر - معاون رئیس جمهور در دیدار با تورگردانان ۱۵ کشور جهان با اشاره به اینکه برای درک تصویر واقعی ایران، هیچ ابزاری موثرتر و شفاف تر از حضور گردشگران در کشورمان نیست، اظهار داشت: گردشگران با حضور در کشور ما متوجه میشوند که در چند دهه گذشته تصویر معکوسی از واقعیتهای ایران جلوه داده شده است.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با بیان اینکه ایران دارای آثار تاریخی و فرهنگی متنوع و شاخصی است، تصریح کرد: صدها کلیسا در کشور وجود دارد که ۱۷۲ کلیسا به ثبت ملی و یک کلیسا هم به ثبت جهانی رسیده است و پیروان ادیان مختلف در برگزاری اعمال مذهبی خود آزادی عمل دارند، همچنین ۳۰ کنیسه یهودیان در فهرست میراث ملی به ثبت رسیده و مورد حفظ و حراست قرار دارد.
سلطانی فر با تاکید بر اینکه، گامهای جدی در زمینه توسعه گردشگری در ۳ سال گذشته برداشته شده است، اضافه کرد: با توجه به مشکلاتی که با اعمال تحریمهای ناعادلانه بر کشور ایجاد شده بود، پس از آغاز اجرای برجام به تدریج شاهد برطرف شدن موانع و مشکلات هستیم.
وی ادامه داد: یک سوم ناوگان هوایی ایران بر اثر تحریمها زمینگیر شده بود اما با این حال، تعداد حوادث هوایی در ایران نسبت به بسیاری از کشورها کمتر بود.
معاون رئیس جمهور گفت: با وجود جاذبههای فرهنگی، تاریخی، طبیعی، زیارتی - مذهبی و گردشگری سلامت، روند ورود گردشگران به ایران با میانگین نرخ رشد ۱۰ درصدی همراه بوده است.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تاکید کرد: برنامهها و فعالیتهای توسعه تسهیلات صدور ویزا، توسعه شبکه حمل و نقل ریلی، زمینی، هوایی و جاده ای و ایجاد امکانات اقامتی، آغاز شده است و این روند همچنان ادامه دارد.
وی گفت: امروز شاهد روند رو به رشد ورود گردشگران به ایران هستیم و امیدواریم با اجرای برنامههای توسعه ای و همکاری بخش خصوصی این روند ادامه داشته باشد.
همچنین در این نشست حسن انصاری - مدیر عامل هلدینگ گردشگری مارکوپولو که مسئولیت سفر این تورگردانان را بر عهده داشته است، گفت: ۲۸ نفر از تورگردانان ۱۵ کشور از ۲۰ مرداد ماه با هواپیما وارد شیراز شدند و پس از ۳ شب اقامت در این شهر به استان اصفهان سفر کردند.
وی افزود: مدیران ارشد این شرکتهای مسافرتی از کشورهای برزیل، اسپانیا، هندوستان، مکزیک، فرانسه، ایتالیا، اروگوئه، چین، بلژیک، اسکاتلند، هلند، پرو، آلمان، اتریش و آمریکا، سه شب نیز در استان اصفهان اقامت داشتند و ضمن بازدید از جاذبههای این استان، از شهر کاشان هم بازدید داشتند.
انصاری با اشاره به اینکه این گروه سه شب هم در تهران اقامت داشته اند، افزود: هلدینگ مارکوپولو به منظور معرفی و شناساندن ظرفیتها و جاذبههای کشورمان از تورگردانان نقاط مختلف دنیا برای سفر به ایران دعوت به عمل آورد که بسیاری از این شرکتها از این دعوت استقبال کردند.
در ادامه این دیدار ۳ نفر از تورگردانان از کشورهای برزیل، هند و هلند به نمایندگی از این گروه به بیان پیشنهادات خود پرداختند.
کریستیانو از برزیل که برای سومین بار به کشورمان سفر کرده بود، گفت: توسعه گردشگری در ایران روند رو به رشدی را داشته است و در صورتیکه این مسیر ادامه داشته باشد شاهد اتفاقات بهتری خواهیم بود.
وی افزود: مشکل کمبود سرویس بهداشتی در برخی شهرها، مسیرها و خیابانها است، همچنین علامت گذاری درست در فرودگاههایی که ویزای فرودگاهی صادر میشود، موجب تسهیل روند ورود گردشگران به ایران میشود.
دنی ورهیگ از کشور هلند گفت: من برای دومین بار است که به ایران سفر کرده ام و گمان میکنم که باید با استفاده از اقلام تبلیغاتی و سایر ابزارهایی که وجود دارد، این کشور را بیش از پیش به جهانیان معرفی کرد.
وی افزود: امروز شبکههای اجتماعی مجازی، فضای خوبی را برای اطلاع رسانی در اختیار همگان قرار داده است و باید از این فرصت برای معرفی ظرفیتهای ایران، میهمان نوازی مردم ایران و زیبایی های این کشور استفاده کرد.
به گزارش chtn - همچنین هوشنگ از کشور هند که برای نخستین بار به کشورمان سفر کرده بود با اشاره به میهمان نوازی مردم در شهرهای مختلف، گفت: وجود علامتهایی برای راهنمایی گردشگران در اماکن عمومی و به ویژه فرودگاهها ضروری است.
وی افزود: در ایران غذاهای متنوع و متفاوتی وجود دارد اما با توجه به اینکه گردشگرانی از تمام نقاط جهان برای بازدید از جاذبههای این کشور به ایران سفر میکنند ارائه غذاهای گیاهی در رستورانها میتواند مورد توجه قرار گیرد.
نظر کاربران
مساجد باز باشه مشکل حل میشه
معاون گردشگری دولت توالت هم بلد نیست بسازه برا خارجیا ..