رونمایی اینتل از هدست بی سیم واقعیت مجازی
روز گذشته اینتل از Project Alloy خود رونمایی کرد، یک سیستم بیسیم که به ادعای این کمپانی هر آنچه کاربران برای تجربه ای بی نظیر از واقعیت مجازی نیاز دارند را یکجا در اختیارشان می گذارد.
در جریان رویداد اینتل که در سانفرانسیسکو برگزار شد، شخصی که هدست Project Alloy را بر سرداشت، اسکناس یک دلاری که در دست داشت را در دنیای مجازی به عنوان وسیله ای برای تراشیدن یک شمش طلا به کار برد. مدیر عامل اینتل در خصوص این هدست گفت
این آینده واقعیت تلفیقی است، جایی که محیط های مجازی با هر آنچیزی که در محیط فیزیکی اطراف خود داریم را تلفیق می کنیم . ما به قابلیت های Alloy ایمان داریم و می دانیم که تجربه ای منحصر بفرد را به ارمغان خواهد آورد. این هدست دنیای فیزیکی و مجازی را در هم می آمیزد.
اینتل معتقد است که فناوری واقعیت تلفیقی باعث خواهد شد نگرانی هایی در خصوص هدست های واقعیت مجازی مطرح شود. هدست های واقعیت مجازی کاربر را به طور کلی از دنیای واقعی منفک می کنند و آنها و اطرافیانشان را در موقعیتی نسبتا خطرناک قرار می دهند. فناوری واقعیت تلفیقی نیاز به سنسورهای خیلی پیچیده و کنترلر های دستی را نیز از بین می برد . البته به نظر نمی رسد این هدست اینتل از دقت و رزولوشن قابل توجه وایو اچ تی سی که از سیستم ردیابی لیزری Lighthouse ولو بهره می برد، برخوردار باشد. اما این هدست گامی به سوی به کارگیری سیستم های بیسیم و کم قیمتی مانند آنچه در Gear VR سامسونگ دیده ایم با قابلیت های پیشرفته ای که احتمالا در Oculus Rift دیده می شوند می باشد.
اگر به نظرتان واقعیت تلفیقی چیزی مشابه آنچه در هولولنز مایکروسافت دیده می شود می آید، اشتباه نکرده اید. هولولنز هدست واقعیت افزوده ای است که در آن تصاویر مجازی با دنیای واقعی تلفیق می شوند. بنابراین هولولنز در طیف محصولاتی که با دنیای مجازی درگیرند، در نقطه مقابل پروژه الوی قرار می گیرد.
در این رویداد تری میرسون، رئیس توسعه ویندوز مایکروسافت، نیز روی صحنه آمد و اعلام کرد که سال آینده تمامی کامپیوترهای مجهز به ویندوز ۱۰ از پلتفرم هولوگرافیک پشتیبانی خواهند کرد. این بدین معنی است که هر هدست واقعیت مجازی یا واقعیت افزوده، نه تنها هولولنز، قادر خواهد بود اپلیکیشن های سه بعدی و حتی اپلیکیشن های دو بعدی استاندارد که برای ویندوز ۱۰ طراحی شده اند را اجرا کند.
ارسال نظر