۳۷۰۴۶۶
۲ نظر
۵۰۷۰
۲ نظر
۵۰۷۰
پ

تصمیم آمریکا به استفاده از بمب پلاسما

نیروی هوایی آمریکا می‌خواهد با انفجار بمب‌های پلاسما در ارتفاعات بالای اتمسفر، ارتباطات رادیویی را برای مسافت‌های طولانی بهتر کند.

مجله دیجی کالا - زهرا غلامی: نیروی هوایی آمریکا می‌خواهد با انفجار بمب‌های پلاسما در ارتفاعات بالای اتمسفر، ارتباطات رادیویی را برای مسافت‌های طولانی بهتر کند. نیروی هوایی با استفاده از ناوگانی از ماهواره‌های کوچک این کار را انجام می‌دهد.
نیروی هوایی آمریکا می‌خواهد در آسمان بمب پلاسما منفجر کند

از روزهای آغازین اختراع رادیو، می‌دانیم که قدرت دریافت سیگنال هنگام شب بهتر است. در طول روز بعضی از ایستگاه‌های رادیویی را نمی‌توان گرفت، اما هنگام شب همان ایستگاه‌های رادیوی به وضوح شنیده می‌شوند و داده‌ها را به صدها کیلومتر دورتر ارسال می‌کنند.

علت این موضوع تغییراتی در یونوسفر است. یونوسفر لایه‌ای از ذرات باردار در اتمسفر است که از ارتفاع ۶۰ کیلومتری آغاز می‌شود. انحنای زمین اکثر سیگنال‌های رادیویی زمین را که بیش از ۷۰ کیلومتر سرعت دارند، متوقف می‌کند.

اما این سیگنال‌ها با جهیدن بین یونوسفر و زمین می‌توانند مسافت‌های بسیار بیشتری را به طور زیگ‌زاگ طی کنند. هنگام شب، تراکم ذرات باردار یونوسفر بالاتر است و در نتیجه بازتابش آن بیشتر می‌شود.

این اولین بار نیست که برای بهبود ارتباطات رادیویی و افزایش دامنه‌ی رادارها تغییراتی در یونوسفر ایجاد می‌شود. به عنوان مثال، در آلاسکا با تشعشاتی از آنتن‌های زمینی یونوسفر را تحریک می‌کنند تا پلاسمای بازتاب‌کننده‌ی امواج رادیویی تولید کند.

حالا نیروی هوایی آمریکا می‌خواهد با انتقال حجم زیادی از گازهای یونیزه شده به یونوسفر این کار را به شکل بهتر و موثرتری انجام دهد. نیروی هوایی می‌خواهد در کنار افزایش سیگنال‌های رادیویی، تاثیر بادهای خورشیدی را هم ملایم‌تر کند چرا که بادهای خورشیدی می‌توانند GPS را از کار بیندازند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    بمب پلاسما چی هست؟

  • امیرحسین

    سلام
    به نظر من این کار اشتباهی است تغیر در اکو سیستم زمین ممکن است در آینده مشکلات زیادی را برای انسان بوجود بیاورد نمی توان سلامتی انسان را فدای امواج رایویی کرد . شاید دلیل ایجاد پارازیت از فرستنده های زمینی باشد

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج