لزوم احيا و تقويت تيم رسانهای دولت
داريوش قنبری در روزنامه آرمان نوشت: ابزارهاي نوين ارتباطي، اطلاعرساني و نيز فرايندهاي نوين در جوامع، ساحتهاي زندگي بشري را دگرگون كرده است و امروزه رسانهها ابزارهاي قدرتمندي درجهتدهي به افكار عمومي به شمار ميروند.
در پرتو توسعه فرايند اطلاعرساني است كه ميتوان در حوزههاي مختلف زندگي اجتماعي شفافسازي كرد و دولت بايد از اين فرصت نهايت استفاده را ببرد و در برابر هجمهها و موج گسترده تخريب گروهها و جريانات مخالف، از ابزار رسانه استفاده كند. به نظر ميرسد مخالفان دولت روحاني به خوبي از اهميت اين ابزار آگاهي يافتهاند و با توجه به دسترسي آنان به ابزارهاي رسانهاي گسترده، درصدد هستند تا دستاوردها و اقدامات دولت يازدهم را كمرنگ و ناموفق جلوه دهند يا مشكلاتي را كه ريشه اش را بايد در دولت قبل جستوجو كرد به دولت تدبير و اميد پيوند زنند.
در مقابل اين حركتها، تيم رسانهاي دولت كه اتفاقا همراهي مردم را با خود دارد، نتوانسته است آنچنان كه شايسته و بايسته دولت و مردم است، درجهت تنوير افكار عمومي و شفافسازي درباره دستاوردهاي قابل تقدير دولت حركت كند و اين امر که به ضعف رسانهاي دولت باز ميگردد، هشدار بسياري از فعالان سياسي را نيز در پي داشته است. آنچه روشن است، تلاش دولت در ايجاد فضاهاي آرام سياسي و اقتصادي و دوري از جنجال آفريني است و اينكه دولت همواره درصدد برآمده تا به دور از مسائل حاشيهاي و درگيري در جنگ رسانهاي، به وظايف خود عمل كند.
اما اين بلندنظري دولت، به امتيازي براي جريانات جنجال آفرين تبديل شده است. بر اين اساس سكوت رسانهاي دولت در واقع برخلاف منافع ملي و مصالح كشور است، زيرا سبب ميشود دستاوردهاي دولت در زير فشار جنگ رسانهاي مخالفان، به گوش مردم نرسد. در واقع نبايد چنين باشد كه رئيسجمهور يا چند وزير كابينه رسالت رسانهها را به تنهايي به دوش كشند، بلكه انتخاب تيم رسانهاي قدرتمند نياز امروز تمامي دولتهاست.
در موضوع برجام چنان كه مشاهده شد، رسانههاي مخالف دولت از هيچ تلاشي در جهت كمرنگ جلوه دادن دستاوردهاي آن فروگذار نكردند و در مقابل رسانههاي وابسته به دولت آن طور كه بايد و شايد در دفاع از اين دستاورد بزرگ تاريخ ديپلماسي كشور برنيامدند.
در عرصههاي ديگر زندگي اجتماعي همچون سياست داخلي، اقتصاد، فرهنگ و... نيز دستاوردهاي سه ساله دولت روحاني به خوبي تبيين و در اختيار افكار عمومي قرار داده نشد كه اين خلأيي بسيار بزرگ است و بيتوجهي به آن نتايج زيان باري را براي كشور رقم ميزند.
بر اساس اين نياز است كه دولت باید در يك سال باقيمانده درصدد تجديد و احياي تيم رسانهاي خود برآيد تا مردم بيشتر با دستاوردهاي آن آشنا شوند. دولت درصورت عدم توجه به اين موضوع درآينده، زير بار فشار اقدامات مخالفان متحمل مشكلات زيادي خواهد شد. لذا از هماكنون بايد در فكر جبران كاستيهاي تيم رسانهاي دولت بود.
ارسال نظر