ساخت باتری با استفاده از ویتامین B۲!
محققان موفق به تولید باتری پیشرفته و البته متفاوتی با سایر نمونه های مشابه شدند که در آن از ویتامین B۲ به عنوان کاتد استفاده شده است.
سالهاست که پژوهشگران سراسر جهان تحقیقات گسترده ای را در زمینه دستیابی به تکنولوژی تولید قطعات و تجهیزات الکترونیکی که از بیشترین میزان سازگاری با محیط زیست برخوردار باشند، آغاز کردند و اکنون به نظر می رسد که گامی مهم در این عرصه برداشته شده است.
دوایت سفروس، از اساتید و پژوهشگران دانشگاه تورنتو در این خصوص عنوان کرد:"چند وقتیست که ما بر روی طبیعت متمرکز شدیم تا بتوانیم مولکول های پیچیده ای را بیابیم که قابل استفاده در قطعات و تجهیزات الکترونیکی باشد. زمانی که شما قطعه ای را با کمک گرفتن از طبیعت تولید می کنید، می توانید به میزان قابل توجهی از هزینه ها و زمان صرف شده برای تولید قطعات کاهش دهید."
در توضیح کاتد نیز باید گفت که بخشی از باتری محسوب می شود که الکتریسیته آزاد شده در هنگام اتصال به یک دستگاه را ذخیره سازی می کند.
اگرچه پیشتر محققان دیگر مراکز تحقیقاتی، نمونه هایی از قطعات باتری را با الهام از ساختارهای زیستی تولید کرده اند اما این برای اولین بار است که پلیمرهایی با ساختار زیستی برای یکی از الکترودها تولید شده است. در واقع، این الکترودها این امکان را فراهم می کنند تا انرژی باتری در نوعی پلاستیک ساخته شده از ویتامین ذخیره شود، تا این که از طریق روش های دیگر ذخیره سازی بر روی موادی همچون کبالت ذخیره شود.
محققان این ماده را با استفاده از ویتامین B۲ که از طریق نوعی قارچ اصلاح شده ژنتیکی و با استفاده از فرآیند نیمه مصنوعی ایجاد شده، تولید کردند. این شیوه منجر به تولید باتری خواهد شد که از ظرفیت و ولتاژ بالایی برخوردار است. این دستاورد می تواند کاربردهای متفاوتی در فناوری اینترنت اشیا و استفاده در دستگاه های قابل حمل مبتنی بر باتری داشته باشد.
ارسال نظر