حملات سایبری به زیر آب رفت
آمریکا از زیردریاییهای جاسوسی خود برای حمله سایبری به دیگر کشورها استفاده میکند.
درحقیقت، این زیردریاییها بخش مهمی از راهبرد سایبری آمریکا هستند. دولت آمریکا ادعا میکند که از این زیردریاییها فقط به عنوان دیوار دفاعی در مقابل حملات استفاده میکند، اما شفافسازیهای برخی از مقامات واشنگتن نشان داده که این طور نیست و قطعاً زیردریاییهای مذکور، کاربردی فراتر از امور دفاعی دارند.
مایکل جبالی (Michael Jabaley)، افسر مسئول زیردریایی ارتش آمریکا، در یکی از مصاحبههای خود گفت: «ظرفیت بالای دفاعی با بودجهی بالا وجود دارد؛ اما من نمیتوانم زیاد در مورد آن صحبت کنم، فقط در این حد بدانید که زیردریاییهای زیادی در خط مقدم حملات سایبری وجود دارند که از آخرین فناوریها بهره میبرند.»
ظاهراً بر اساس برخی اطلاعاتی که منابع ناشناس منتشر کردهاند، این زیردریاییها که «خدمات خاموش» (silent service) نامیده میشوند از دههی ۱۹۷۰ کار خود را در نزدیکی سواحل روسیه آغاز کردند. امروزه، این زیردریاییها مجهز به آنتنهای پیچیده و ابزارهای کنترل ترافیک اطلاعات هستند.
در سال 2013 و در پی حملهی جاسوسی به ادوارد اسنودن (Edward Snowden)، اطلاعات یکی از این زیردریاییهای جاسوسی و هکر به نام آناپولیس (Annapolis)، افشاء شد و نشان داد که در هفته، هزاران حملهی سایبری از طریق این زیردریایی انجام میشده است.
طبق این اطلاعات افشا شده، این زیردریایی و دیگر زیردریاییهای ارتش آمریکا، به مناطق درون منطقهای کشورهای مختلف رفته و از داخل خود این کشور و بهوسیلهی ابزارهای جاسوسی مدرن، به هک شبکههای این کشور میپردازند و یا اطلاعات لازم برای جنگهای احتمالی در آینده را به دست میآورند.
این در حالی است که ارتش این کشور اعلام کرده به دنبال ساخت پهپادهای زیردریایی برای اجرای مانورهای دریایی است. تولید این پهپادها احتمالاً با اهداف جاسوسی انجام شده و حملات سایبری به دیگر کشورها را افزایش خواهد داد.
ارسال نظر