انتقاد از وجود فضای امنیتی در جامعه هنری
رئیس فراکسیون امید مجلس دهم، روز گذشته در دیدار با جمعی از اعضای شورای تهیهکنندگان سینما با بیان اینکه انقلاب اسلامی ایران یک انقلاب فرهنگی بود و هنرمندان بهخصوص اهالی سینما میتوانند پیامرسان فرهنگ اصیل ایرانی- اسلامی در مجامع جهانی باشند از کسانی که میخواهند هنرمندان را مخالف ارزشها نشان دهند، انتقاد کرد.
محمدرضا عارف بر لزوم اصلاح ذهنیت جامعه متدین کشور نسبت به برخی سوءتفاهمها درباره آثار هنری تأکید کرد و گفت: «مشکلات بحقی که اهالی هنر مطرح میکنند عموما در بخشهای مختلف وجود دارد و باید با عزم ملی و نگاه بلندمدت به رفع مشکلات اقدام کرد».
این عضو شورایعالی انقلاب فرهنگی با انتقاد از کسانیکه جامعه هنری را وجهالمصالحه جریانهای سیاسی قرار میدهند، گفت: «متأسفانه فضای امنیتی کماکان در جامعه هنری کشور حکمفرماست، هرچند برخوردهایی که با آثار سینمایی میشود بیشتر ناشی از اعمال سلیقه است و نباید آن را به سیاستهای نظام مرتبط دانست».
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تأکید کرد: «نباید یک نشریه به خود اجازه دهد که به قشر تأثیرگذار جامعه یعنی هنرمندان توهین کند. اگر قرار باشد بساط توهین و هتکحرمت در رسانهها باب شود، سنگ روی سنگ بند نمیشود».
او تصریح کرد: «در جامعه نوعی عصبیت کلامی و رفتاری را شاهد هستیم و هنرمندان میتوانند با آثار خود فضای جامعه را تلطیف کنند». رئیس فراکسیون امید با تأکید بر اینکه اهالی سینما باید چشم و گوش نظام باشند، از آمادگی فراکسیون امید برای پذیرش طرحهای کارآمد برای بهبود وضعیت هنرمندان و تأثیرگذاری بیشتر هنر در کاهش مشکلات و مسائل اجتماعی و فرهنگی خبر داد.
عارف همچنین روز دوشنبه در دیدار با جمعی از مدیران وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان تأمین اجتماعی، دغدغههای معیشتی را مشکل اصلی مردم دانست و گفت: «داشتن زندگی آبرومند حق طبیعی مردم است ولی متأسفانه میبینیم که درصد قابلتوجهی از مردم در تأمین حداقلهای یک زندگی آبرومند با مشکلات مختلفی روبهرو هستند».
او با اشاره به پدیده تکدیگری در جامعه، گفت: «در شأن نظام اسلامی نیست که در خیابانها، کودکان و نوجوانان به تکدیگری مشغول باشند و دستگاهای مسئول هم بهجای حل ریشهای این معضل، به برخوردهای فیزیکی متوسل شوند».
نظر کاربران
حرف حق که جواب نداره