۳۶۱۷۲۹
۲ نظر
۵۰۰۲
۲ نظر
۵۰۰۲
پ

بهانه تراشی بانک ها در پرداخت وام ازدواج

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه بهانه تراشی بانک‌ها برای تاخیر در پرداخت وام ازدواج با هیچ منطقی سازگار نیست گفت: هر نوع بی توجهی به پرداخت تسهیلات ازدواج از سوی بانک‌ها به کم کاری دستگاه‌های مسئول در بحث نظارت مربوط می‌شود.

خبرگزاری ایسنا: محمود شکری، نماینده مردم تالش و رضوانشهر در مجلس با تاکید بر ضرورت پرداخت وام ازدواج از سوی بانک‌ها به متقاضیان، اظهار کرد: بهانه تراشی بانک‌ها در خصوص نبود بودجه برای تاخیر در پرداخت وام ازدواج با هیچ منطقی سازگار نیست، زیرا منابع این نوع پرداخت ها در بودجه دیده شده است.

وی با بیان اینکه با وجود پرداخت‌های کلان در حوزه تسهیلات دهی به برخی مدیران، نداشتن بودجه برای ارائه وام ازدواج پذیرفتنی نیست، افزود: متاسفانه در پرداخت‌های غیرمتعارف شاهد ارائه تسهیلات قرض‌الحسنه‌ای هستیم که مبلغی بیش از ۳۰۰ میلیون تومان دارند.

شکری ادامه داد: باید با ایجاد شفافیت اقتصادی جلوی پرداخت‌های غیرمتعارف که منابع وام‌های ازدواج را می‌بلعد، بگیریم.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بسیاری از بانک‌ها سقف پرداخت وام قرض الحسنه خود را از ۵۰۰ هزار تا ۳ میلیون تومان درنظر گرفته‌اند،گفت:متاسفانه در همین بانک‌ها تخلفاتی رو شده که نشان از روابط محوری و پرداخت‌های نامتعارف دارد.

این نماینده مردم در مجلس دهم، با تاکید بر اینکه هیچ توضیح و بهانه‌ای برای بی توجهی به درخواست متقاضیان وام ازدواج از سوی بانک‌ها پذیرفتنی نیست،گفت: دستگاه‌های نظارتی به خوبی می‌توانند با کنترل رفتارها در حوزه پولی و مالی با بانک‌های طفره رونده در حوزه پرداخت تسهیلات برخورد کنند.

وی با بیان اینکه کارمندان بخش نظارت در بانک مرکزی باید به وظایف خود به دقت عمل کنند، افزود: وظیفه این کارمندان نظارت بر روند پرداخت وام ها از سوی بانک‌ها است؛ اگر نظارتی وجود ندارد یعنی این افراد به وظیفه خود عمل نمی‌کنند.

شکری با تاکید بر اینکه بانک‌ها هر ماه باید صورت وضعیت مالی خود را در نحوه دخل و خرج خود شفاف سازی کنند، ادامه داد:در صورتی که درباره صورت وضعیت مالی بانک‌ها شاهد شفافیت لازم باشیم، بسیاری از هدر رفت منابع در قالب تسهیلات به افراد غیرواقعی را شاهد نخواهیم بود.

این نماینده مردم در مجلس دهم، با بیان اینکه علاوه بر وجود بخش نظارت در بانک مرکزی، «معاونت امور بانکی» در وزارت اقتصاد نیز عملکرد بانک‌ها را رصد می‌کنند، تصریح کرد: در کنار این دو بخش نظارتی مجلس به ویژه کمیسیون اقتصادی آن نیز باید با برنامه ریزی دقیق فعالیت‌های بانک‌ها در تسهیلات دهی و سایر حوزه‌ها را رصد کند.

وی با تاکید براینکه ۸۰ هزارمیلیارد تومان منابع قرض الحسنه در کشور داریم،گفت: بانک‌ها برای پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج باید به قانون عمل کنند.

شکری تاکید کرد: هر نوع بی توجهی به پرداخت تسهیلات ازدواج از سوی بانک‌ها به کم کاری دستگاه‌های مسئول در بحث نظارت مربوط می‌شود.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: کمیسیون اقتصادی مجلس باید با برنامه ریزی دقیق برای نظارت بر بانک‌ها، راه‌های تخلف در حوزه تسهیلات دهی را ببندد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    توی این کشور هیچ کس حریف این سه قشر نمیشود یکی بانکها یک بیمه یکی خودرو سازها این سه تارو اگر سروسامان بدهن هفتاد درصد مشکلات حل میشه

  • خلاقی

    تا کور بشی تو که کینه بانک داری
    از صبح تا ساعت سه ظهر وقت آب خوردن هم ندارم اونوقت ملت قدرنشناس و بدحساب انقد افاده میان و ناز میکنن واسه بانک
    بابا برید پولاتونو بذارید تو بالشت انقد غر نزنید
    موش تو سوراخ نمیرفت جارو به دمش میبست
    وام ازدواج سه تومن بود قسط نمیدادن حالا دارن لهله میزنن واسه ده تومنش

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج