واکنش فرزند کیارستمی به مدیر بیمارستان جم
بهمن کیارستمی در پی اظهارات اخیر رییس بیمارستان جم دربارهی روند درمان عباس کیارستمی،توضیحاتی داد.
بهمن کیارستمی در این متن که در اختیار ما گذاشت،آورد:« در تاریخ پنجم مرداد در خبری با عنوان "ناگفتههای رییس بیمارستان جم از پرونده کیارستمی" دکتر تدینفر اظهاراتی را درباره روند درمان بیان نمودهاند. در این اظهارات سه نکته حائز اهمیت است و به توضیح بیشتر نیاز دارد.
اول: "متخصص عفونی هم در روند درمانشان حضور داشته و همواره در بیمارستان متخصص عفونی حضور دارد."
دکتر مازیار پارسا که با عنوان متخصص عفونی در بیمارستان جم فعالیت میکنند و به گفته خودشان پزشک مشاور عباس کیارستمی بودند از دوم تا پانزدهم فروردین در بیمارستان حضور نداشتند و شخصا در این زمان پزشک عفونی دیگری را بر بالین او ندیدم. دکتر احمد میر حتما به خاطر دارند که در تنها تماس تلفنی که در طول غیاب ایشان در فروردین ماه داشتیم از این بابت ابراز نگرانی کردم. این نگرانی تا جایی پیش رفت که در شب دوازدهم فروردین و بلافاصله بعد از عمل چهارم از آقای دکتر گویا خواستم تا در بیمارستان حضور یابند و ایشان نیز قبول زحمت کردند و روز بعد با کمک وزارت بهداشت تیمی از پزشکان عفونی تشکیل شد.
بعدها که با خود آقای تدینفر صحبت از غیاب پزشک عفونی در طول تعطیلات نوروز شد، ایشان از پزشکی نام بردند که در غیاب دکتر پارسا جایگزین ایشان بودند اما امروز هرچه فکر کردم آن نام را به خاطر نیاوردم، برای همین به سایت بیمارستان جم مراجعه کردم تا از روی نام و تخصص لیست پزشکان این بیمارستان نام متخصص عفونی جایگزین دکتر پارسا را بیابم. ولی در این لیست تنها نام دکتر مازیار پارسا به عنوان متخصص عفونی ذکر شده و پزشک عفونی دیگری در لیست پزشکان این بیمارستان نیست.
دوم. "یکبار در جراحی کیسه صفرایشان دکتر میر حضور نداشتند، اما تیم جراحی حضور داشته و این اقدام را انجام دادند.
"طبعا انجام عمل جراحی بدون تیم جراحی امکان پذیر نیست و قطعا جراحانی در عمل جراحی سوم حضور داشتهاند. اما دکتر احمد میر تنها در آن عمل غایب نبودند و عمل جراحی چهارم در تاریخ دوازدهم فروردین نیز در غیاب ایشان انجام شد.
سوم. "بحث قصور را نیز باید سازمان نظام پزشکی اعلام کند. اما باید توجه کرد که جراحی عوارض دارد و در هر کجا ممکن است رخ دهد و هیچ کس نمیتواند ادعا کند که جراحی عارضهای ایجاد نمیکند مگر اینکه هیچ جراحی انجام نداده باشد."
با توجه به شکایتهای بسیاری که از بیمارستان جم در مراجع قضایی طرح شده آقای دکتر تدینفر حتما میدانند که در مفاهیم حقوقی میان "قصور پزشکی" و "تقصیر" تفاوت هست. تفاوت قصور با تقصیر در آن است که قصور به خطایی اطلاق میشود که سهوا سرزند، درحالی که تقصیر به خطای عمدی اطلاق میشود. در همین راستا ماده ۲۹۵ قانون مجازات اسلامی خواندنی است: "هرگاه کسی فعلی که انجام آن را برعهده گرفته یا وظیفه خاصی را که قانون بر عهده او گذاشته است، ترک کند و به سبب آن، جنایتی واقع شود، چنانچه توانایی انجام آن فعل را داشته است جنایت حاصل به او مستند میشود و حسب مورد عمدی، شبه عمدی، یا خطای محض است، مانند این که مادر یا دایهای که شیر دادن را برعهده گرفته است، کودک را شیر ندهد یا پزشک یا پرستار وظیفه قانونی خود را ترک کند."»
کارگردان «خانه دوست کجاست؟» که برای ادامه درمان بیماری خود به فرانسه سفر کرده بود، در سن ۷۶ سالگی و در ماه تولدش تیر ماه درگذشت.
این کارگردان سرشناس سینمای ایران و هنرمند عکاس که از اسفند سال ۹۴ تا اوایل اردیبهشت ۹۵ به دلیل انجام چند عمل جراحی در ناحیه روده در بیمارستان بستری شده بود و در ماههای اخیر هم چندین بار به بیمارستان مراجعه کرده بود، سرانجام بنا به تصمیم خودش ۸ تیر ماه برای تکمیل مراحل درمان به پاریس رفت.
عباس کیارستمی در هفتم اردیبهشت هنگام ترخیص از بیمارستان در آخرین گفتوگویش با ما اظهار کرد: من امروز از بیمارستان مرخص میشوم، اما این مرخصی به معنای بهبودی کامل نیست. ۵۰ روز در بیمارستان بودهام و امیدوارم بتوانم پروسه بهبودیام را در خانه ادامه دهم.
نظر کاربران
اگر نتونست تهمت هاش رو اثبات کنه پزشک ها اعاده حیثیت حتما بکنن چون واقعا کارشون زشت بود کل هنرمندها و بستگانی که به حمایت از اون مرحوم حق رو زیر پا گذاشتن و ارامش رو بر هم زدن
اگر هم اثبات شد مقصر تیم پزشکی بوده برخورد شدید بشه
شما واستادی دکتر ها رو حاضر غایب میکنی !؟؟؟ واقعا فکر کردی اتاق عمل مثل سر صحنه فیلمبرداری هستش ؟
دو قشر هنرمند!!!! و پزشکان!!!! بدجوری بجان هم افتاده اند خدا بخیر کند
با سلام در سال 90 در بیمارستان جم و بوسیله دکتر مرزبان جراحی قلب باز شدم و همیشه دعای خیرم بدرقه راه ایشان و همکاران زحمتکش بیمارستان جم است سلامتی دوباره باز یافته با خواست خدا و مهارت پزشک و پرسنل بود
داداش چی میگی ؟؟ تو کدوم فروردین ماه تو این مملکت تو بیمارستاناش متخصص که نه ، پرستار پیدا میشه که این بار دوم باشه ؟؟؟
ایکاش از آقایون کسی شون تو این ایام گرفتار بیمارستان میشد تا بفهمن ما چی میگیم
مریض من تو همین ایام از بی دکتری روی دستام جون داد
ولی کی هست که به این حرفا گوش کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در بیمارستانها قصور های زیادی اتفاق می افتد ولی چون اکثر مردم از این قصورها بی اطلاع هستند وبیمارستانها هم در پاسخگویی شفاف نیستند متاسفانه سالانه صد ها نفر از مردم قربانی می شوند .
اقاي كيا رستمي وقت خود را تلف مي كني هميشه پزشكان ( قدرتمندان) برنده هسنتد
اقلأ اقای رییس بیمارستان یک حرف بزن نه هر ثانیه مثل بچه یک چیزی میگه اخر شما ملت ایران را تحمیق میکنی ترا بخدا مرد باش وبا قدرت حرف بزن