سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی پس از تلاش فراوان برای احراز هویت دارندگان سیم کارت به شکل های مختلف و تعیین تکلیف کسانی که در هر اپراتور بیش از ۱۰ سیم کارت فعال داشتند، با وقفه ی قابل توجهی به سراغ اجرای طرح ملی ترابردپذیری شماره های تلفن همراه رفته است.
وب سایت دیجیاتو - پیام ادیب: یک هفته از اجرایی شدن طرح ترابردپذیری به صورت آزمایشی و محدود می گذرد. سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی پس از تلاش فراوان برای احراز هویت دارندگان سیم کارت به شکل های مختلف و تعیین تکلیف کسانی که در هر اپراتور بیش از ۱۰ سیم کارت فعال داشتند، با وقفه ی قابل توجهی به سراغ اجرای طرح ملی ترابردپذیری شماره های تلفن همراه رفته است.
طرح ملی ترابردپذیری که یک هفته است وارد اجرای آزمایشی و محدود شده، امکان انتقال مشترکان با حفظ شماره در بین اپراتور های سه گانه ی موبایل را فراهم می کند. یعنی هر یک از دارندگان سیم کارت به هر دلیلی می توانند با همان شماره ی همیشگی خود، از خدمات شبکه ی اپراتور دیگری استفاده کنند.
از طرف دیگر بنا بر طرحی که برای مدیریت سیم کارت های کشور طراحی شده، از تاریخ تصویب آن به بعد هیچ فردی نمی تواند از هر اپراتور موبایل بیشتر از ۱۰ سیم کارت فعال داشته باشد. به این ترتیب آن دسته از افرادی که همین حالا در اپراتوری ۱۰ سیم کارت فعال دارند، قاعدتاً نباید بتوانند شماره ی یازدهم را نیز از اپراتور دیگری به این جمع اضافه کنند.
برای روشن تر شدن موضوع، فرض کنید ۱۰ سیمکارت فعال در شبکه ی ایرانسل دارید و اکنون می خواهید سیم کارت رایتل خود را نیز به ایرانسل ترابرد کنید. زمانی که مشترکان با شماره ی خودشان به اپراتور جدید مهاجرت می کنند دیگر زیر چتر اپراتور مقصد خواهند بود و بنابراین الزام داشتن حداکثر ۱۰ سیم کارت در هر اپراتور، همچنان پابرجا و شامل آنها نیز خواهد بود.
به این ترتیب اگر مشترکی اقدام به ترابرد شماره اش کند اما در حین اجرای عملیات ترابرد، سامانه ی رگولاتوری متوجه فعال بودن بیش از ۱۰ سیم کارت او در اپراتور مقصد شود، جلوی ترابرد سیم کارت یازدهم گرفته می شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر