به نظر میرسد که در آینده نه چندان دور، شرایط این گونه نخواهد بود. محققان موفق شدهاند با طراحی یک الگوریتم جدید به سیستمهای هوش مصنوعی امکان دهند که افسرده بودن ما را شناسایی کنند.
وب سایت تک شات - منیژه لطفی: طی دهههای گذشته در حوزه پزشکی به صورت گستردهای از ماشینها استفاده شده است. اغلب موارد این ماشینها نقش ابزارهایی را ایفا میکنند که می توانند بدن انسان را اسکن کنند اما در آخر این وظیفه دکتر است تا یافتههای این ماشینها را تحلیل کند. برای مثال دستگاهی که میتواند وجود لکههایی را روی ششهای یک بیمار شناسایی کند اما نمی داند که وجود این لکهها به چه معناست. با تک شات همراه باشید.
در هر حال به نظر میرسد که در آینده نه چندان دور، شرایط این گونه نخواهد بود. محققان موفق شدهاند با طراحی یک الگوریتم جدید به سیستمهای هوش مصنوعی امکان دهند که افسرده بودن ما را شناسایی کنند. این الگوریتم محصول پروژهای جدید به نام SimSensei است که توسط محققان دانشگاه کالیفورنیای جنوبی در حال اجراست.
این الگوریتم جدید به کینکتهای مایکروسافت امکان میدهد که با تحلیل زبان بدن افراد به دنبال علایم افسردگی بگردند، برای مثال استرس، نگرانی و غیره.
این سیستم هم چنین میتواند به مکالمات افراد گوش دهد و مبتنی بر نحوه بیان کلمات تشخیص دهد که فرد از افسردگی رنج میبرد. یکی از محققان این طرح گفت: ما به دنبال بررسی جنبههای مختلف جملات افراد هستیم، برای مثال کیفیت صدا، زنگ صدا و رنگ صدا و اینکه لحن فرد عصبی و هیجان زده است یا فرد کاملا خونسرد است. ما به دنبال بررسی این تغییرات در صدا هستیم تا بتوانیم به صورت کاملا دقیق حالات افراد را ارزیابی کنیم.
هدف نهایی این طرح ایجاد یک ابزار کاملا واقعی است که میتوان از آن برای بهبود تواناییهای یک تراپیست یا پزشک واقعی استفاده کرد.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر