چرخیهای دوره گرد چقدر درآمد دارند؟
با افزایش بیکاری شغلهای کاذبی که در کنار درآمد بالا چهره شهر را نازیبا میکنند روزبهروز در حال افزایش است.
این در حالی است که این دوره گردها بدون پرداخت مالیات، کرایه و حتی هزینه آب و برق به کسب وکار خود میپردازند و هریک از این چرخیها برای خود در سطح شهر محدودهی خاصی دارند.
همچنین این دورهگردها بدون داشتن بیمه و مزایا با توجه به درآمدی که کسب میکنند از کار خود رضایت نسبی دارند و تنها در فصل بهار و تابستان با فروش نوبرانهها، باعث نارضایتی میوه فروشی های سطح شهر میشوند.
یکی از میوه فروشیهای سطح شهر در خصوص این دوره گردها به خبرنگار میزان، گفت: این چرخیهای دوره گرد در بهار و تابستان نوبرانه ها را با قیمتی پایینتر از مغازهها به فروش میرسانند و کاسبی ما را کساد میکنند.
این میوه فروش که از کسب وکار دوره گردها ناراضی بود گفت: ما باید مالیات، کرایه مغازه و هزینههای آب و برق را پرداخت کنیم که همین امر باعث میشود قیمت تمام شده میوههای ما بیشتر ازدورهگردها باشد و مردم بیشتر از آنها خرید کنند.
یک فروشنده دورهگرد که با چرخش در حوالی یکی از ایستگاههای مترو کار میکند در گفتگو با میزان گفت: در بهار و تابستان انواع میوههای نوبرانه را از باغهای اطراف خریداری میکنیم و به دست مصرف کننده میرسانیم.
این پسر جوان ادامه داد: در پاییز و زمستان که فروش میوههای نوبرانه تمام میشود، بازار فروش لبو و باقلا گرم است و بین اکثر مردم محبوبیت دارد.
وی همچنین گفت: ما از اواخر بهار که باقلا ارزان میشود در حجم بالا خرید را آغاز میکنیم و به روش خودمان آنها را خشک میکنیم و در انبار نگهداری میکنیم.
گزارش میدانی خبرنگار میزان حاکی از آن است که به طور متوسط با خرید هرکیلو باقلا به قیمت هزار تومان و فروش هر ۱۰۰ گرم آن به قیمت ۲ هزار تومان در زمستان، از متوسط فروش ۱۰ کیلو باقلا در روز میتوانند درآمدی نزدیک به ۲۰۰ هزار تومان را کسب کنند.
این درحالی است که در کنار باقلا، فروش لبو نیز از بازار گرمی برخوردار است و درآمدی نزدیک به فروش باقلا دارد و میتوان میانگین درآمد این چرخیها را در ماه بین ۶ تا ۸ میلیون تخمین زد.
تنها مشکلی که در سر راه این دوره گردها وجود دارد این است که شهرداری هر چند وقت یکبار دست به جمعآوری چرخهای آنها میزند و دوره گردها برای پس گرفتن چرخهایشان باید به شهرداری مراجعه کنند و جریمه پرداخت کنند.
اگرچه سال ها است که شهرداری برای جمع آوری این چرخیهای دورهگرد اقدامات فراوانی انجام داده است اما همچنان این چرخیها جز جدا ناپذیر شهر هستند و روز به روز نیز بر تعدادشان افزوده میشود که چهره شهر را بسیار نازیبا میکند.
نظر کاربران
من شاهدم که یک چرخی میوه در مرکز شهر روزانه یک وانت بزرگ دو یا سه نوع میوه را بفروش میرساند. همین 5شنبه هم گیلاس رو 10000 تومان قیمت دزده بود. خب کی از اینها مالیات میگیره ؟؟؟؟؟
خیلی بهتر از بیکاری و خداینکرده دزدی هست
نباید به همه چی گیر داد
طهران قدیم با این چرخی هاش قشنگ بود ولی الان شهرو نازیبا میکنن؟
مردم مجبورند یه جوری روزی حلال به دست بیارن ، نه اینکه پشت میز بنشینید و حقوق نجومی بگیرند .
این چرخیها هم فیشهای نجومی دارن یانه
برید دنبال اون مدیر عامل بانک ببینید با گرفتن اون حقوق میلیاردی مالیات داده...
هزاران مواد پخش کن کله گنده که روزانه گردش میلیاردی کلان در حساباشون دارن ،مالیات پیش کش ،بگیرن و مطابق قانون باهاشون برخورد کنید...
و هزاران اختلاس دیگه....
بعد بیاید یقه اون آقایی که بعد از 35 سال عمر و مدرک کارشناسی ارشد تازه داره چرخی خریده و میخواد زندگی را شروع کنه بگیرید....
دزدی که نمیکنن.دارن کاسبی میکنن.اگه ملت عرضه دارن بریزن تو خیابون و برای فیشهای حقوقی که گندش در اومده اعتراض کنن.
از دزدی و بیکاری که بهتره حالا یکسری میخوان نون این بدبختا رو اجر کنن
حتما میخوان که دوزدی کنن چرخ اختصاد بچرخه که نمیزارن روزی حلال در بیارن کی این امام زمان ظهور میکنه که جوابشون بده