همکاری گروه «مینور» با موزیسینهای ترکیه
گروه موسیقی «مینور» که ۳ سال است ضبط آثارشان را با مطرحترین نوازندگان ترکیه آغاز کرده بود، تولید اثرش را با ضبط ۸ قطعه به پایان رساند.
وی در ادامه افزود: ما در این آثار با بهترین گروهها و نوازندههای اروپا و ترکیه از جمله «گروه بزرگ زهی استانبول استرینگ istanbul string»، «گروه زهی نیو ورد new world»، «شنل آرکن şenol arkun»، «ویسل سامان اوغلو veysel samanloğlu»، «ایلتر کورجالا ilter kurcala»، «سرهان یاسدیمن serhan yasdıman»، «جان Can» و «امراه Emrah» همکاری کردهایم، چهرههایی که در ایران و مخصوصا در بین موزیسینها و نوازندههای ایرانی شناخته شده هستند. در مورد ساز قانون و کلارینت سل که محور اصلی سازبندی و تنظیم این قطعات است نیز باید خاطرنشان کنم هر دوی این سازها با این سونوریته (نوع صدادهی) برای اولین بار در ایران توسط بنده و آقای زرنوش ضبط شدهاند. انگشت گذاری که روی ساز قانون انجام شده و کلارینت سل که کوکی از این ساز جهانی است، از لحاظ اجرایی و صدایی کاملا متفاوت از صدایی هست که تا به حال از قانون و کلارینت شنیدهایم.
«محمد زرنوش» نوازنده کلارینت سل و دیگر عضو اصلی «مینور» هم درباره این آثار گفت: در این مجموعهٔ در تلاش بودیم که آثاری با کیفیت با معیارهای بینالمللی تولید کنیم به همین جهت از حضور نوازندگان ترکیه و ایران در این آثار استفاده کردیم، قطعات این مجموعه با آهنگسازی بنده و مهدی فراهانی انجام شده و در خلق ملودیها سعی کردیم بهرغم تکنیکی و علمی بودن؛ سلیقهٔ احساسی مردم کاملا در نظر گرفته شود. ما بر این باوریم که با شنیده شدن این سبک از موسیقی و با ساختن این ملودیها میتوانیم سلیقهٔ مردم را از شنیدن موسیقیهای سرگرم کننده به موسیقیهای علمی و احساسی تغییر دهیم. امید حقشناس نیز کارگردان این آثار ویدئویی بوده که با توجه به ظرفیتهای موجود در ایران، نهایت تلاش خود را کرده است.
این نوازنده خاطرنشان کرد: به زودی تور کنسرتهای گروه موسیقی «مینور» در داخل کشور و شهرهایی از ترکیه برگزار خواهد شد.
چندی پیش نیز رسانههای مطرح ترکیهای از جمله «روزنامه صبح ترکیه» با انتشار گزارشهای مختلف به فعالیتهای این گروه ایرانی و همکاریهایشان با نوازندههای ترکیهای پرداخته بودند.
ارسال نظر