پردآمدترین شغلهای جهان
شاید شغلتان شما را انتخاب کرده باشد و شاید از بد روزگار، پشت این میز و روی این صندلی گرفتار شده باشید، اما باور کنید همه این طوری نیستند، یک عده از مردم در یک جاهایی از دنیا زندگی میکنند که در نوجوانی به جای نوشتن انشاء در مورد تابستان در مورد این فکر می کنند که میخواهند در آینده چه کاره شوند و یکی از چیزهایی که راهنماییشان میکند همین است؛ این که کجا پول بیشتری در میآید.
بسته به این که در کجای دنیا زندگی کنید، مشاغل پر درآمد در اطرافتان متفاوت خواهد بود، در آمریکا، نه کارآفرینها و نه بانکدار ها و نه حتی وکیلها نیستند که بیشترین درآمد سالانه را دارند، از میان ۱۰ شغل پردرآمد در آمریکا هفت تایشان شاخههای پزشکی را پوشش میدهند.
مجله فوربس در پایان سال گذشته میلادی در گزارشی بر اساس شرایط کار، درآمد، آینده شغلی، استرس شغلی و ردهبندی مشاغل در میان جدولهای گرایش، فهرست ۱۰ شغل پردرآمد را منتشر کرده است.
رتبه دهم در این جدول، داروسازی است با درآمد سالانه بیش از ۱۲۰ هزار دلار. رتبه نهم به کنترلکنندههای ترافیک هوایی در فرودگاهها رسیده است که در سال ۱۲۲ هزار دلار درآمد دارند . با شغل تحلیل داده، درآمد شما ۱۲۴ هزار دلار در سال خواهد بود. ششمین شغل این جدول، ارتودنسی است با در آمد نزدیک به ۱۲۹ هزار دلار .
با رشته مهندسی پالایش، در آمد ۱۳۰ هزار دلاری منتظر شماست. اگر دندانپزشک بشوید میتوانید ۱۴۶ هزار دلار درآمد داشته باشید. مدیران اجرایی ارشد شرکتها میتوانند تا ۱۷۳ هزار دلار پول در بیاورند.
سومین شغل در میان پردرآمدترینها پزشکی عمومی است با درآمد سالانه ۱۸۰ هزار دلار، روانشناسها تا ۱۸۱ هزار و ۲۰۰ دلار در سال در میآورند.
اما پردرآمدترین شغلی که در آمریکا میتوانید به دست بیاورید، جراحی است، که با فاصله بسیار زیاد از مشاغل دیگر، سالانه تا ۳۵۲ هزار دلار درآمد دارد.
در بریتانیا، دهمین شغل پردرآمد سال ۲۰۱۵ متعلق به مدیران فناوری و آیتی است که بیش از ۱۰۳ هزار دلار درآمد داشتهاند، کنترل ترافیک هوایی ۱۱۲ هزار دلار درآمد دارد و متخصصان حقوقی میتوانند تا ۱۱۷ هزار دلار درآمد داشته باشند.
خانواده پزشکی که در آمریکا پردآمدترین حوزه شغلی محسوب میشود در بریتانیا در رده هفتم درآمد قرار دارد و تا ۱۱۷ هزار دلار درآمد دارد، مدیران موسسههای مالی میتوانند تا کمی بیش از ۱۱۷ هزار دلار در سال دربیاورند. در حالی که مدیران مالی تا ۱۱۹ هزار دلار در آمد دارند. خلبانها میتوانند تا ۱۲۷ هزار دلار در سال در آمد داشته باشند.
هر سه شغل بالای این جدول، در کشوری که قلب بازار های مالی دنیاست، به حوزه معاملات مالی متعلق است. مدیران بازاریابی در بریتانیا تا ۱۳۰ هزار دلار درمیآورند، مدیران و مقامات ارشد شرکتهای مالی درآمدی بالغ بر ۱۷۸ هزار دلار در سال دارند و کارگزاران مالی، که پردرآمدینترین شغل این کشور را دارند میتوانند تا ۱۸۶ هزار دلار سالانه در آمد داشته باشند.
در سنگاپور، دهمین شغل پردرآمدی که میتوانید داشته باشید کارگرازی است که درآمدی حدود ۸۹ هزار دلار دارد، مدیران میانی کمپانیها تا ۹۸ هزار دلار در سال در آمد دارند. پزشکان عمومی میتوانند ۱۱۱ هزار دلار در سال به خانه ببرند و برای مدیران شرکتها این رقم به ۱۱۶ هزار دلار میرسد.
استادان دانشگاه حدود ۱۲۵ هزار دلار در سال در آمد دارند و مدیران عامل شرکتها درآمدشان به ۱۶۰ هزار دلار میرسد. درآمد وکلا میتواند تا ۱۶۷ هزار دلار برسد و پزشکان متخصص در رتبه سوم جدول درآمد سنگاپور هستند و در آمدشان با اختلاف از همتایانشان در آمریکا، به ۲۰۵ هزار دلار در سال میرسد.
اما دو پله بالایی جدول درآمد در سنگاپور متعلق به مشاغل دولتی است. وزرا در سنگاپور سالانه ۸۱۸ هزار دلار درآمد دارند و پست نخستوزیری یک میلیون و ۶۳۴ هزار دلار حقوق سالانه دارد.
خیلی وقتها ممکن است یادمان نباشد که برای چه کار میکنیم و چه کاری برای رسیدن به شغلمان انجام دادهایم؟ تقریبا تمام مشاغل پردرآمد در تمام دنیا نیازمند تحصیلات قابل قبول دانشگاهی هستند که در نظام های سختگیرانه آموزشی به دست آوردنش کار چندان راحتی هم نیست، به نظر میرسد اگر همه چیز سر جای خودش باشد، جور هندوستان کشیدن واقعا به شما کمک خواهد کرد تا به طاووسی که آرزویش را دارید برسید!
نظر کاربران
تو ایران که فعلا دزدی و اختلاس دردرامدترین شغل هست
در ایران اختلاص کنندهها اولن
به گمونم یادتون رفته پردرآمدترین شغل در ایران رو بگید!زحمت نکشید خودم میگم :مدیر ارشد دولتی!!اعم از مدیر کل بانک یا بیمه یا . . .!!!
پر درامدترین شغل دنیا در ایران است و ان اختلاس بدون دردسر
پردرآمدترین شغل جهان با فاصله زیاد در ایران است: ترکیب پزشکی و تجارت یا شاید ترکیب پزشکی و دزدی : پزشکانی با روزی صد میلیون درامد که میشود بیش از 10 میلیون دلار در سال !!
هوای هپو
کم درامد ترین شغل دنیا مال برده ها یا همون سربازا هست
با روزی دو دهم دلار
درود بر شرفتون
جور هندوستان چیه من پام به امریکا برسه خاکشو میبوسم. واقعا امریکا رو خیلی قبول دارم.پولم جای خودش ولی عشق و علاقه یه چیز دیگه است.وقتی تاریخشو خوندم خیلی بیشتر از مردمش و حکومتش خوشم اومد
نابرابری