قیمت خط تلفن به ۲۰۰ تومان رسید
وزیر ارتباطات به ارائه توضیحاتی در خصوص جزئیات تغییر تعرفه مکالمهی تلفن ثابت پرداخته و در عین حال متذکر شد پیشنهاد شرکت مخابرات برای افزایش قیمت یک خط تلفن ثابت به ۲۵۰ هزار تومان مورد موافقت قرار نگرفته است.
محمود واعظی شامگاه امشب در حاشیه دیدار با مسئولان بخش خصوصی در پاسخ به سوالات عدهی محدودی از خبرنگاران درباره جزئیات این تغییر اظهار کرد: حدود یک سال و نیم قبل که تعرفههای تلفن ثابت تغییر کرد بحث سر آن بود که پس از مدتی این تعرفه ها مورد بازنگری قرار گیرد.
محمود واعظی در عین حال عنوان کرد: در آن دوره برای تماسهای تلفنی مشترکان بین هفت تا ۱۰ تعرفه مختلف داشتند که این موضوع باعث سرگردانی آن ها میشد اما ما این مسئله را از بین برده و اینطور اعلام کردیم که برای هر دقیقه مکالمه درون استانی مبلغی معادل ۳۰ ریال و برای مکالمات برون استانی دقیقهای ۳۳۰ ریال لحاظ خواهد شد.
وی ادامه داد: پس از اعلام این تعرفه به دلیل اقبال کم مردم نسبت به تلفن ثابت شرکت مخابرات با مشکلاتی مواجه شد که بر همین اساس بار دیگر تعرفههای این بخش مورد بازنگری قرار گرفت.
وزیر ارتباطات با تأکید بر اینکه بر بازنگری های صورت گرفته آبونمان تلفن ثابت هیچ تغییری نکرده اظهار کرد: اکنون هفت میلیون تلفن ثابت وجود دارد که شرکت مخابرات برای نگهداری آنها هزینه های متعددی را متقبل میشود. اما این خطها به دلایل مختلف مورد استفاده مردم قرار نمیگیرند، به همین دلیل ما تصمیم گرفتیم در تعرفه های جدید برای روستاها حداقل ۲۰۰ دقیقه کارکرد و برای شهرهات بین ۳۳۰ تا ۳۵۰ دقیقه کارکرد با تعرفه های جدید را به عنوان حداقل در نظر بگیریم.
وی با یادآوری اینکه حتی با تعرفه های جدید یک دقیقه مکالمه با تلفن ثابت ۱۳ یا ۱۴ برابر کمتر از مکالمات موبایلی هزینه به دنبال دارد گفت: در خصوص حق اتصال هم شرکت مخابرات هم این گونه پیشنهاد داده بود که قیمت واگذاری هر خط تلفن ثابت به ۲۵۰ هزار تومان برسد اما این موضوع مورد موافقت قرار نگرفت.
وی ادامه داد: آنچه در کمیسیون تنظیم مقررات مورد پذیرش واقع شده آن است که برای واگذاری هر خط تلفن ثابت مبلغ صد هزار تومان در ابتدا دریافت شود و پس از آن مبلغ صد هزار تومان در اقساط ۳۶ ماهه از مشترکان دریافت شود.
واعظی در پاسخ به سوالی که در خصوص اجرایی شدن تعرفههای جدید از ابتدای تیرماه و عدم ابلاغ آنها به شرکت مخابرات مطرح شده بود گفت: در این زمینه این گونه عنوان شده بود که امیدواریم تا تیرماه این تعرفه ها به نتیجه برسد.
وی در ارتباط با نارضایتی شرکت مخابرات از تعرفه های جدید نیز متذکر شد: وظیفه ما و سازمان تنظیم مقررات آن نیست که کاری کنیم که تنها یک طرف راضی باشد. تعرفه هایی که مخابرات به ما پیشنهاد داده بود بسیار بالا بود و ما در تعیین تعرفه نهایی رعایت حال مردم را کرده و از سوی دیگر با تخفیفهایی که شرکت زیرساخت در زمینه قیمت اینترنت در نظر گرفته سعی کردیم با کاهش هزینه های اینترنت کاربران به گونهای برخورد کنیم که در سبد خانوار به دنبال افزایش تعرفه های تلفن ثابت تغییر چشمگیری رخ ندهد.
نظر کاربران
واقعا موچکریم !از این تورم تک رقمی که توش هر روز یه چیزی افزایش سنگین پیدا می کنه،از قبض ها تا خرما و هندوانه.
هم ایرانسل وهم همراه اول هردواپراتور ... بمجردی که شارژمیگیری تمومه ...
مخابرات باید امتیازات جدیدتری و امکانات جدیدتری رو به مشترکین اختصاص بدهد مثال میزنم تا حداقل حرفی که زدم روشن شه چون مطمئنم که خواهند گفت از امکانات روز دنیا استفاده کردیم و امتیازات فراوان.امکانات روز دنیا ارسال فایلهای تصویری به وسیله خط تلفن ثابت ویاتماس تصویری باخط ثابت شایدبگند امکاناتش را نداریم و هزینه بردار است خب الحمدالله رب العالمین جوانانی داریم بس خلاق به آنها روبیاورید همه کارازدستشان برمیاید صنعت اگر دانشگاهی شود خورشید را میتوان در ایران ساخت حرف رهبر معظم انقلاب هم همین است به جوانان در دانشگاه بها دهید امکاناتی برایتان مهیا میکنند که نمونه خارجی آن وجود ندارد همین دیروز از اخبار شنیدم اگرمحل که این حادثه اتفاق افتاده است را اشتباه نگویم جوانی مختره واهل سبزوار ماشینی برقی باکفیتی به مراتب بهتر از خارجی ها ساخت اماصنعت خودروی ایران بودجه رو با فرانسوی شریک شده وحاضرنشده خودروی برقی طرح داخل را تولید کنه بنده خدا ماشین رو فرستاد تو سد آب برا تعطیلات تابستانی آخه چرا باید با سرمایه ملی اینکارروبکنیم سرمایه سوزی تاکی اگه توکشورههای اروپایی بود الان بودجه که هیچ شرکتشون رو بهش می دادند که. هرچه سریعتر این ماشین ساخته بشه
چه شد یه مدت چه عجب 50 توان بود وزود هم وصل می شد
تقصیر مخابرات نیست ریال خاک برشده ازشششششش داره میاد پایین
اینکه بخواهند اجبار کنند هر کس باید ۳۳۰ دقیقه مکالمه داشته باشد وگرنه باید هزینه اش را بدهد کاملا مستبدانه است.خط تلفن فقط برای مکالمه نیست،ممکن است کسی برای اینترنت ای دی اس ال از خطش استفاده کند،یا شاید کسی خط را بخواهد چون به او تلفن می کنند و نه اینکه خودش بخواهد پنج ساعت و نیم در ماه تماس بگیرد.این جور اگر باب شود،فردا هم اداره برق می گوید یا اینقدر برق مصرف می کنی یا چون هزینه نگهداری خطوط گران است ،ما که مسخره شما نیستیم این همه کابل و ترانس و کنتور و پست کاهنده و افزایند بعد شما مصرف نکنی ،پس پول وده .... پول زور وده.... اداره گاز و آب و حتی فاضلاب هم ممکنه مدعی بشه! پمپ بنزین ها و... فکر کنم خودرو ساز ها و بانک ها هم مدعی شوند،البته دیر نیست روزی که زیر بینی مردم هم کنتور بگذارند.