خواندنی های امروز رسانه های ایران
خواندنی ترین یادداشت ها و مقالات روزنامه های امروز ایران را در اینجا آورده ایم، چکیده ای از قابل توجه ترین ها:
جلایی پور در روزنامه شرق:
نیروهای آفندی چون از امکانات رسانهای بالایی برخوردارند، مدام سروصدا میکنند و میخواهند با هیاهو به هوادارانشان روحیه بدهند وگرنه خبری نیست. مردم به این حرفها گوش نمیدهند. اگر گوش مردم به این هیاهوها بدهکار بود که در اسفندماه گذشته نمیآمدند و به لیست امید رأی نمیدادند. ما در شرایط رکود تورمی مستمر هستیم، براساس دانش جامعهشناسی و علوم سیاسی، در چنین شرایطی مردم به نظام ساختارهای سیاسی بدبین میشوند و در انتخابات منفعل عمل میکنند. اما مردم ما آمدند و رأی دادند و به حرفهای آفندیها که چهرههای مورد اعتماد مردم را نفوذی انگلیس نامیدند بهایی ندادند. نیروهای آفندی را باید به حال خود گذاشت آنها هم حق دارند؛ بالاخره سه، چهار میلیون هوادار دارند، باید برای روحیهدادن به آنها یک حرفی بزنند! سر هزینه کرد ٧٠٠ میلیارد دلار پول نفت در دولت محبوبشان در زمان احمدینژاد خواب بودند حالا به چند فیش حقوقی گیر میدهند (که البته بد نیست دولت باید شفافسازی کند و پاسخ آنها را زود بدهد). آفندیها یادشان رفته میلیاردها دلار درآمد کشور در دولت احمدینژاد کجا رفت و چه شد؟
چالش فیش حقوقی به محیط بانان رسید:
« فیشهای نجومی را در سازمان حفاظت محیط زیست، بازنشر کنید تا جلوی این ریختوپاشها گرفته شود». این توییت كنايهآميز کوتاه را روز گذشته یکی از خبرنگاران محیط زیستی در توییترش منتشر کرد، به انضمام عکسی از فیش حقوقی یک محیطبان که خالص دریافتیاش در اردیبهشت ٩٤ برابر با ٧٨٣هزارو٣١٠ تومان بود. این روزها که از در و دیوار رسانهها و شبکههای اجتماعی فیشهای حقوقی با دریافتیهای چند ده میلیونی و چند صدمیلیونی میبارد، انتشار این فیش حقوقی محقر هم مقداری توجه را به خود جلب کرد. آنچه در این فیش حقوقی آمده است، با کمی بالا و پایین تقریبا وضعیت حقوقی همه محیطبانان کشور است. محیطبانانی که در بهترین حالت و با بالاترین سابقه کار، درنهایت رقمی در حدود یکمیلیونو ٤٠٠هزار تومان دریافتی خالصشان است .
مهدی بیگدلو در اعتماد نوشت:
حرمت پيراهن استقلال و پرسپوليس و حتي ساير تيمهاي كشور ما طفلي بر سر راه مانده نيست كه هر فردي با هر درجهاي از استعداد و نبوغ فوتبالي بر سر آن نرخ تعيين كند و از بازيچه قراردادن احساسات ميليونها سينه چاك و دلداده اين اسمهاي تاريخدار و تاريخ ساز پلي براي رسيدن به آرزوهاي دور و نزديك خود بسازد. يك بازيكن به همان اندازه كه بايد از حضور در فوتبال و ارايه داشتههاي فني خود نمره قبولي بگيرد، بايد قرار گرفتن در دل ضوابط اخلاقي و پاسداشت تاريخچه يك باشگاه را نيز در دستور كار خود قرار دهد .
خاطره محمد علی ابطحی از مرحوم نوذری:
كمي تنم لرزيد ولي گفتم كه ما اين صدا را براي شاد كردن دل مردم ايران ميخواهيم، همين مردمي كه جنگ كردهاند و انقلاب. استارت آمدن نيروهاي قبل از انقلاب با ورود نوذري به راديو و دعوت ما از او انجام شد. خوشبختانه تجربه موفقي بود. نوذري و امثال او هم با مردم، با انقلاب و با روند جامعه مشكلي نداشتند. آنها فقط كارشان قبل از انقلاب مجريگري بود. بعد از انقلاب هم ميتوانستند مجريگري كنند مثل همه آدمهايي كه قبل از انقلاب شغلهاي ديگري داشتند. هنوز هم وقتي بعضي قديميهاي راديو را ميبينم آن دعوت را شجاعت فوقالعادهاي توصيف ميكنند. نوذري راه موفقيت را طي كرد و بعد از راديو به تلويزيون رفت و ستارهاي شد كه همه ايران در مرگش عزاداري كردند .
عصبانیت بی بی سی از خندوانه!
یکی از برنامههای سیما به دلیل پخش سرودهایی درباره خلیج فارس،استفاده از پرچم جمهوری اسلامی ایران و دعوت از جانبازان به عنوان مهمان، باعث عصبانیت ماهوارهایهای پناهنده و فراری شد .
شبکههای «بی بیسی فارسی »،«کانال یک»،«من و تو» در اقدامی هماهنگ به ناسزاگویی علیه برنامه خندوانه پرداختند تا باز هم نشان دهند که تحمل یک برنامه تلویزیونی را ندارند .
عابر بانک دهه ۷۰ در وطن امروز:
برای دولت تکنوکرات یازدهم «توسعه»ی بدون توجه به «عدالت» ارزش است، چه پیشتر از این و در دهه ۷۰، «عابربانک رسانهای» امروز جریان کارگزاران، در مقام مسؤول رسمی جمهوری اسلامی شرط ماندن در تهران را براساس میزان درآمد ماهانه تعیین کرده بود. حالا برای همین، «عدد دریافتی» ماهانه مدیرانشان اندازه «وام مسکن» مردم عادی است و سوال رسانهها و مردم در فضای اجتماعی را غیر قابل درک میدانند. کاش دولت میدانست «مقدستر» از «توافق با آمریکا» آسیب نخوردن اعتماد عمومی به مسؤولان کشور است، مردمی که حتی وقتی از دستاوردهای برجام سوال میکنند با تندی جواب میگیرند «چقدر زود توقع دیدن نتایج توافق را دارید؟ !»
چرایی محبوبیت تلگرام از زبان ارمکی:
ببینید، کاربران شبکههای اجتماعی لحظهبهلحظه اطلاعرسانی میکنند و باعث شدهاند تا این شبکهها زنده و شبانهروزی باشند. اطلاعات ریز و جزیی منتشر میکنند. نکته بسیار مهمتر این است که این اطلاعات عمدتا به زندگی روزمره مردم مربوط است و از آن دور نیست. اطلاعات و محتوای رسانههای جدید برعکس خبرهای رسانه ملی به مرزهای کشور نزدیک است و بیشتر به ارزشهای خبری مجاورت پایبند است. درمقابل برنامههای تلویزیون را ببینید! چقدر به زندگی شما مربوط است؟ در خیابانهای همین مملکت اتفاقهایی میافتد که خبرش بهانضمام عکس و ویدیو، بهسرعت و با اطلاعات دقیق و کامل در شبکههای اجتماعی منتشر و دست به دست میشود اما تلویزیون از همین اتفاقها بیخبر است. در عوض خبر شلیک یک گلوله در فلان کشور جهان تا چند روز، وقت آنتن را میگیر
درخواست جالب کامیابی نیا از روحانی در حاشیه دیدار با رئیس جمهوری:
ازسویی کمال کامیابینیا، بازیکن ملیپوش پرسپولیس هم به شوخی با رئیسجمهوری پرداخت و به وی پیشنهاد داد تا پرسپولیسی شود! البته رئیس دولت از این خواسته بازیکن پرسپولیس با شوخی و خنده عبور کرد .
نامهها و مصاحبههاي برخي از هنرمندان در انتخابات سال۸۸ و موجسواري بر احساسات آنها توسط رسانههاي اصلاحطلب فراموش شده است؟ كمپينهاي مجازي برخي از بازيگران در انتخابات دوره قبل مجلس شوراي اسلامي و استفاده شديد تبليغاتي همفكران شما را چه طور تفسير كنيم؟ اگر هنرمندي از شما انتقاد كند، ميشود حرفهاي ديكته شده و پيرمردي كه آزادگياش را فروخته، ولي اگر از گروه شما حمايت كنند ميشوند فرهيخته. اصل نامه هم كه توسط خبرگزاري «فارس» و پاسخ شخص رئيسجمهور وقت به روي آن منتشر شد و مشخص شد تمام انتقادات وارده در اين نامه به اصلاحطلبان و افراطيگريهاي اول انقلاب آنها واقعيت داشته، حالا پاسخ شما چيست؟
ارسال نظر