زاد و ولد در سال ۹۴ کم شد
مدیرکل آمار و اطلاعات جمعیتی و مهاجرت سازمان ثبت احوال کشور گفت: آمارهای سال ۹۴ نشان می دهد ۸۹ درصد ولادت ها مربوط به مادران ۱۹ تا ۳۷ ساله است.
علی اکبر محزون افزود :میانگین سن مادران ۲۸.۴ سال است و مادران ۲۹ ساله با ۶.۴، ۲۸ساله با ۶.۳ و ۲۷ ساله با ۶.۲ درصد بیشترین سن مادران در ولادت ها را به خود اختصاص داده اند.
وی با اشاره به رشد موالید در کشور گفت: در سال های اخیر بعد از بازنگری در سیاست های جمعیتی برای چند سال رشد موالید به طور خفیف افزایش یافت اما از سال ۹۴ دوباره با کاهش رشد موالید رو به رو بودیم به طوری که در سال ۹۱ رشد موالید ۲.۹؛ در سال ۹۲، ۳.۵ ، سال ۹۳، ۴.۲ و در سال ۹۴ به ۲.۳ درصد کاهش پیدا کرد.
محزون گفت: در سال ۸۹ نیز ۹۰.۶ درصد ولادت ها مربوط به مادران ۱۸ تا ۳۶ ساله بود و این در حالی است که درسال ۹۴، ۸۹ درصد ولادت ها به مادران ۱۹ تا ۳۷ ساله اختصاص یافته بود.
به گفته وی در سال گذشته ۸۸.۵ درصد ولادت ها مربوط به پدران ۲۳ تا ۴۱ ساله گزارش شد؛ این در حالی است که در سال ۸۹، ۸۹.۲ درصد ولادت ها مربوط به پدران ۲۲ تا ۴۰ ساله بود.
بیشترین ازدواج برای خانمهای ۲۰ تا ۲۴ سال و برای آقایان ۲۵ تا ۲۹ سال
وی درباره شمار ازدواجها در سال ۹۴ اظهار کرد: در سال گذشته ۶۸۵ هزار و ۳۵۲ ازدواج ثبت شدکه بیشترین ازدواج برای خانمها در گروه سنی ۲۰ تا ۲۴ ساله و برای آقایان ۲۵ تا ۲۹ ساله گزارش شد.
محزون در ادامه سن متعارف برای ازدواج جوانان ایرانی را برای دختران ۱۵ تا ۲۹ سال و برای پسران ۲۰ تا ۳۴ سال عنوان کرد و در عین حال گفت: ازدواج بالای سن متعارف در کشورمان رو به افزایش است ؛ به عبارت دیگر از هر ۱۰ ازدواج برای آقایان یک ازدواج بالای ۳۵ سال رخ داد؛ ضمن اینکه ۱۴ درصد ازدواجها برای خانم ها بالای سن متعارف و بیش از ۳۰ سال است.
وی در ادامه به موضوع جمعیت مجردان کشور اشاره کرد و گفت: آمار جوانان هرگز ازدواج نکرده و در سن ازدواج در کشور طبق آخرین سرشماری انجام شده توسط مرکز آمار ایران ۱۱ میلیون و ۲۴۰ هزار تن است؛ یعنی به ازای هر ۲ خانوار یک جوان هرگز ازدواج نکرده در کشور داریم که پنج میلیون و ۵۷۰ هزار پسر و پنج میلیون و ۶۷۰ هزار دختر در سن ازدواج در زمره افراد هرگز ازدواج نکرده قرار گرفته اند.
مدیرکل دفتر آمار و اطلاعات جمعیتی و مهاجرت سازمان ثبت احوال کشور
همچنین آمار جوانان هرگز ازدواج نکرده و بالاتر از سن متعارف را یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن عنوان کرد و افزود: ۳۲۰ هزار از این افراد مرد و ۹۸۰ هزار تن خانم هستند.
وی گفت: همچنین ۱۵۲ هزار تن بالای ۵۰ سال و در تجرد قطعی در کشور وجود دارد که ۹۰ هزار تن از این شمار را خانم ها تشکیل می دهند.
براساس آخرین آمار اعلام شده از سوی سازمان ثبت احوال ۸۳میلیون ایرانی در داخل و خارج از کشور زندگی می کنند.
نظر کاربران
با این وضعیت اشتغال واقتصاد کمتر هم میشود.
وقتی مردم با فکر به شام شب استرس میگیرند
و یخچالشون خالیه،کار و اشتغال فراهم نیست،همه وقتشونو پای تلگرام و واتس آپ و اینجور چیزا میگذرونن باید شاهد اتفاقاتی بدتر از این ها بود
پولی نمونده مردم زاد و ولد کنن آدم شکم خودشو به زور سیر میکنه چه برسه بچه به دنیا بیارن...
سلام چند سال دیگه اگه بچه تو خیابون ببینیم تعجب کنیم بچه دیگه تمام ما نمیتونیم شکم خودمون سیر کنیم چه برسه به بچه
اخه چرا زادو ولد کو کار کو جا کو مگان کو بدبختی
از بچه دار شدن نترسید رزاق خداست هر که دندان دهد نان دهد
پاسخ ها
برو بابا. با این حرفا دلتون رو خوش می کنید که هشتتون گروی نهتون هست.
باتوجه به سقط جنین ونازایی به دلیل الودگی ها پارازیتها و گوشت ومرغها و گیاهان ومیوه های الوده خب معلومه کمتر میشه
24 ساله: ما هر وقت کار پیدا کردیم پول جمع میکنیم هر وقت پولمون جمع شد ازدواج میکنیم هر وقت ازدواج کردیم بچه میاریم فک کنم با این روند من میشه 50ساله :)))
اقای نوروزی عزیز این حرف شما قدیمی شده بچه بیاریم زجرشون بدیم من خودم کمی بدبختی کشیدم حلا نوبت بچهامه من ده ساله ازدواج کردم یه بچه دارم دلم براش،میسوزه اینده میحاد چکار کنه نوکری کی کنه مثل خودم
این دولت همه چیزو گرون میکنه و میگه بچه بیارین
یارانه کم هم میدن اتقدر سر مردم منت میزارن
حالا خوب مردم چیزی رو گرون نکردن
یه کلام بچه خرج داره
آقای نوروزی قربون
شکل ماهت ....