۳۳۷۰۸۵
۲۶ نظر
۵۰۲۴
۲۶ نظر
۵۰۲۴
پ

عامل نیمی از طلاق‌ ها در ایران مشخص شد

وزیر کشور با اشاره به برگزاری ۳ جلسه مفصل در شش ماه گذشته با مقام معظم رهبری در خصوص آسیب های اجتماعی، توضیح داد: اعتیاد، عامل ۵۰درصد طلاق‌ها و ۶۰درصد تعداد زندانی‌های موجود در کشور است.

خبرگزاری خانه ملت: عبدالرضا رحمانی فضلی در نشست علنی امروز (دوشنبه، ۱۷ خرداد) مجلس شورای اسلامی ضمن تبریک حلول ماه رمضان، در خصوص آسیب های اجتماعی گفت: آسیب های اجتماعی موضوع با اهمیتی است که رهبرمعظم انقلاب نیز در ۶ ماه گذشته، سه بار در این خصوص جلسه گذاشتند و هر بار حدود ۳ ساعت موضوع را با تمام ابعاد و جوانب آن و با حضور سران قوا و تمامی مسئولان حوزه اجتماعی مورد بررسی قرار دادند و نهایتا دستوراتی فرمودند که در ادامه گزارش بدان اشاره خواهم کرد.

وزیر کشور در ادامه افزود: مسائل اجتماعی، بازتاب و برون داد تمام رفتارهایی است که در حوزه های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، امنیتی و اقتصادی بروز پیدا می کند و نهایتا می تواند موجب قوام، انسجام، اعتماد، امید و رضایتمندی باشد یا به عکس می تواند موجب تخریب سرمایه های اجتماعی و نهایتا مشکلاتی گردد که در بعضی از مواقع تبدیل به موضوعات امنیتی شود.

وی با بیان اینکه تغییرات اجتماعی به عنوان موضوعی است که باید آن را دایم رصد و تعقیب و تحقیق کرد گفت: تغییرات اجتماعی با توجه به رشد تکنولوژی، سطح سواد و آگاهی، انفجار اطلاعات، مصرف انبوه و افزایش سطح ارتباطات دایم در حال تغییر است که این تغییرات قطعی و حتمی است.

تغییرات اجتماعی منجر به تغییر سبک زندگی می شود

رحمانی فضلی سخنان مقام معظم رهبری در سفر به سمنان در حوزه تغییرات اجتماعی را یادآور شد و گفت: رهبری در صحبت هایشان بر لزوم مهندسی و هدایت تغییرات اجتماعی تاکید کردند و فرمودند اگر تغییرات اجتماعی مدیریت نشود قطعا در مقابل آن منفعل خواهیم شد و آسیب های منفی آن را باید بپذیریم.

وزیر کشور موضوع مهم دیگر که تاثیر تغییرات اجتماعی در آن مشهود است را سبک زندگی دانست و گفت: مقام معظم رهبری در چندین جلسه و در سفر به خراسان، به طور مفصل در خصوص سبک زندگی صحبت کردند که چگونه تغییرات اجتماعی منجر به تغییر سبک زندگی می شود و سبک زندگی تمام احوالات فرهنگی و اجتماعی و سیاسی و اقتصادی ما را تحت تاثیر قرار می دهد.

وی تأکید کرد: با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری تغییرات سبک زندگی را مدام باید تعقیب کرد ومتناسب با الگوهای رفتاری،‌ ایرانی اسلامی سبک زندگی را تعریف کنیم.

نبود اعتماد عمومی، از اثرگذاری برنامه های کلان کشور می کاهد

وی ادامه داد: آنچه امروزه در حوزه مسائل اجتماعی حائز اهمیت است، عناوینی مانند اعتماد اجتماعی و اعتماد عمومی و همچنین سرمایه اجتماعی و رضایتمندی و امید به آینده و همچنین انسجام اجتماعی است که این موارد می‌تواند در قوام و استمرار حرکت سالم اجتماعی موثر باشد و ما را در ساماندهی اهدافمان در هر یک از حوزه‌ها کمک کند، در غیر این صورت با عدم اعتماد عمومی و انسجام اجتماعی در امور خود مواجه می‌شویم که می‌تواند سطح اثرگذاری گسترده‌ای برای برنامه‌هایمان داشته باشد.

عدم مدیریت درست در حوزه تنوع اقوام و مذاهب در کشور، به انشقاق اجتماعی تبدیل می شود

وزیر کشور با بیان اینکه روابط، مناسبات و رفتارهای اجتماعی در حوزه روابط اجتماعی حائز اهمیت است، گفت: از جمله بسترهای موجود برای ایجاد آسیب‌های اجتماعی موضوع جغرافیای ایران است که به خودی خود موجب تقسیم‌بندی‌های حوزه‌ای شده و در صورت عدم مدیریت درست به انشقاق اجتماعی تبدیل خواهد شد.

رحمانی فضلی تاکید کرد: قرار گرفتن اقوام، جمعیت‌ها و مذاهب در درون این حوزه‌ها امکان ایجاد چنین انشقاقی را فراهم می‌کند و این در حالی است که دشمنان ما نیز به دنبال ایجاد چنین انشقاقی هستند.

نظام بوروکراسی، کاملا متمرکز و بدون واگذاری اختیارات به مناطق است

وی با یادآوری مفهوم نظام برنامه‌ریزی در کشور و در حوزه اجتماعی افزود: مفهوم نظام برنامه‌ریزی در ایران از ۴۰ سال قبل اعلام شد که در حوزه موضوعات کلانبخشی متمرکز است و یکی از آنان بحث عدم تعادل‌ها و عدم توازن‌های منطقه‌ای است و آنچه که امروز در سطح شهر مشاهده می‌شود، به جهت همین عدم تعادل و توازن است که در توزیع جمعیت، خدمات و منابع و همچنین فعالیت‌های زیرساختی مشاهده می‌شود.

وزیر کشور درخصوص موضوع نظام بودجه‌ریزی در حوزه اجتماعی یادآور شد: نظام بودجه‌ریزی در کشور مبتنی بر فعالیت‌ها و جمعیت است که تخصیص و توزیع منابع براساس آن صورت گرفته که سیکل بسته‌ای را ایجاد می‌کند، به گونه‌ای که هر چقدر جمعیت و فعالیت بیشتر باشد به تبع آن منابع نیز بیشتر خواهد بود.

رحمانی فضلی ادامه داد: نظام اداری و ساختارهای اجتماعی نیز موضوعات دیگری است که نگاه اقتصاد سیاسی در دهه ۴۰ موحب ایجاد چنین مسائلی شد؛ این در حالی است که نظام بوروکراسی کشور کاملا متمرکز و بدون واگذاری اختیارات به مناطق است به گونه‌ای که این مناطق کوچکترین اختیاری برای تصمیم‌گیری ندارند.

۱۱ میلیون حاشیه‌نشین در کشور/ تمرکز حاشیه‌نشینی در تهران، مشهد و اهواز

این عضو کابینه دولت یازدهم با بیان اینکه عدم توازن در حوزه حاشیه‌نشینی موضوع مهم دیگری در حوزه اجتماعی است، گفت: امروز حدود ۱۱ میلیون نفر حاشیه‌نشین در کشور وجود دارد که معادل با ۳ میلیون نفر حاشیه‌نشین در شهرهای تهران، مشهد و اهواز متمرکز هستند؛ در کشور نیز حدود ۲۷۰۰ محل حاشیه‌نشینی داریم که با توجه به ویژگی های آن نیاز است که خدمات بیشتری به آنها ارائه شود.

وجود ۳.۵ میلیون نفر بیکار/ نرخ بیکاری در برخی مناطق ۶۰درصد

وی به معضل بیکاری در کشور اشاره کرد و گفت: امروز ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر بیکار در کشور داریم که توزیع آن در کشور نرمال نیست، به گونه‌ای که امروزه مناطقی وجود دارند که بیش از ۶۰ درصد بیکاری در آن متمرکز است.

۶۰ درصد زندانی های کشور با اعتیاد و مواد مخدر در ارتباط هستند

وزیر کشور با تأکید بر اینکه یکی دیگر از مشکلات امروز جامعه، اعتیاد و استفاده از مواد مخدر است گفت: طبق آمارهای رسمی و برآوردهای مبتنی بر شاخص های سازمان ملل، در حال حاضر یک و نیم میلیون نفر معتاد در کشور زندگی می کنند که اعتیاد آنها از مواد سنتی به سمت مواد صنعتی و پرخطر رفته است.

وی افزود: متأسفانه آثار و تبعات استفاده از اینگونه مواد در جامعه بسیار بوده و در حال حاضر ۶۰ درصد از تعداد زندانی های موجود در کشور به طور مستقیم و غیر مستقیم با اعتیاد و مواد مخدر در ارتباط هستند؛ همچنین عامل ۵۰ درصد از طلاق ها اعتیاد می باشد.

وی ادامه داد: متأسفانه به رغم تلاش های بسیار در حوزه مواد مخدر و روند کشفیات و دو برابر شدن این موضوع اما به دلایل سودآور بودن و قدرت ریسک بالای آن، استفاده از مواد مخدر در کل دنیا در حال افزایش است؛ البته در سال ۹۴، به میزان ۵۶۰ تن مواد مخدر در کشور کشف شد و در حوزه پیشگیری و درمان نیز در سال ۹۴ به میزان ۱۰ درصد موفقیت حاصل شده است.

وزیر کشور همچنین اشاره کرد: افغانستان در طول سال ۶ هزار تن مواد مخدر تولید می کند.

۳۶درصد ازدواج ها منجر به طلاق می شود/ کاهش طلاق در سال ۹۳ و ۹۴

وی تصریح کرد: موضوع پراهمیت دیگر در حوزه آسیب های اجتماعی طلاق می باشد بنابراین در حال حاضر حدود ۲.۵ میلیون نفر زن سرپرست خانوار در کشور زندگی می کنند.

رحمانی فضلی با اشاره به اینکه در سال ۹۳ و ۹۴ با کاهش طلاق مواجه بودیم گفت: اما متأسفانه ۳۶ درصد از ازدواج ها منجر به طلاق می شود که این تعداد در شهرهای بزرگ گاها افزایش نیز پیدا می کند.

سالانه ۶۰۰ هزار نفر وارد زندان ها می شوند

وزیر کشور با اشاره به اینکه موضوع پراهمیت دیگر مسئله زندان ها می باشد گفت: متأسفانه سالی ۶۰۰ هزار نفر عازم زندان ها می شوند که از این تعداد ۲۰۰ هزار نفر در زندان ها باقی می مانند که به طور حتم آثار اجتماعی غیرقابل قبول و مخربی در جامعه خواهد داشت؛ بنابراین آنچه که مهم است، رسیدگی به این معضلات از دو بعد انسانی و الهی همچنین امنیتی و سیاسی است.

بی توجهی به افزایش اعتماد اجتماعی، موجب ایجاد مسائل امنیتی و سیاسی می شود

وی گفت: از بعد انسانی و الهی، از آن جهت که ما به عنوان متولیان حکومت وظیفه داریم به حقوق این مردم رسیدگی کنیم و در مقابل اینگونه مسائل مسئول هستیم اما از بعد امنیتی و سیاسی باید به موضوع افزایش اعتماد اجتماعی و انسجام اجتماعی توجه کرد چرا که اگر ما با انبوهی از جمعیت مواجه شویم که امید نداشته باشند مشکلات و معضلات اجتماعی در جامعه افزایش پیدا خواهد کرد.

در مسائل آسیب‌های اجتماعی ۲۰ سال عقب هستیم

وی گفت: مقام معظم رهبری در جلسات مختلف یادآور شدند که نسبت به مسائل آسیب‌های اجتماعی ۲۰ سال عقب هستیم، در واقع این موضوع در ۲۰ سال پیش باید بررسی و پیگیری می‌شد، لذا همه کسانی که در حیطه موضوعات اجتماعی مسئولیت دارند، باید خود را در قبال مشکلات مسئول دانسته و نسبت به حل آنها اقدامات لازم را انجام دهند.

آسیب‌دیدگان اجتماعی عائله مسئولان نظام هستند، نه مجرم یا بیمار

وزیر کشور ضمن بیان اینکه رهبری بر مسئولیت همه قوا در قبال آسیب‌های اجتماعی تاکید داشتند، تصریح کرد: ایشان فرمودند که هیچ کسی نمی‌تواند از مسئولیت خود را مبرا بداند، همچنین فرمودند که آسیب‌دیدگان اجتماعی عائله مسئولان نظام هستند، نباید به‌ آنها به‌عنوان مجرم و بیمار نگریسته و با آنها برخورد شود.

ارتقای سطح برخی شورا برای رسیدگی به موضوعات اجتماعی

رحمانی فضلی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب در جلسات تاکید داشتند که درخصوص آسیب‌های اجتماعی با تسهیل‌گری و تصمیم‌سازی و اجرای مناسب باید مسائل را به مرحله‌ای رساند که بتواند پاسخگوی عقب‌افتادگی ما باشد، بنابراین ایشان در سطوح تصمیم‌گیری، شورای انقلاب فرهنگی را از موضوعیت فرهنگی به فرهنگی-اجتماعی تبدیل کردند و به عضویت وزیر کشور و چندین مسئول دیگر و تشکیل کمیسیون اجتماعی در شورای انقلاب فرهنگی، بار این شورا را اجتماعی نیز کردند.

وی یادآور شد: شورای اجتماعی وزارت کشور نیز طبق مصوبه شورای انقلاب فرهنگی ارتقای سطح داده شد و رئیس آن نیز که وزیر کشور بود، با دستور ایشان رئیس جمهور، مسئول و رئیس شورای اجتماعی شدند و وزیر کشور به‌عنوان جانشین رئیس جمهور موظف به اداره جلسات شد.

لزوم اختصاص بودجه خاص برای رسیدگی به آسیب‌های اجتماعی به دستور رهبر انقلاب

وزیر کشور تصریح کرد: مقام معظم رهبری برای اجرای دستگاه‌های مختلف و ایجاد هماهنگی، پیگیری، سیاستگذاری و نظارت و ارزیابی، معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت کشور را تبدیل به سازمان کردند و دستور دادند سازمانی چابک باید ایجاد شود که مسائل آسیب‌های اجتماعی را در حوزه اجرایی هماهنگ و نظارت کند.

این عضو کابینه دولت یازدهم با بیان اینکه رهبر انقلاب به دولت دستور دادند تا بودجه خاصی را برای آسیب‌های اجتماعی در قالب بودجه سالانه و برنامه‌های توسعه کشور در نظر بگیرد، گفت: ایشان تاکید کردند که دولت با تخصیص بودجه باید بتواند این عقب‌افتادگی ۲۰ ساله را جبران کند. همچنین ایشان فرمودند باید همه مسئولان در همه سطوح مختلف را نسبت به این موضوع حساس کرد، از این‌رو بحث گسترش و ترویج گفتمان مسال اجتماعی در دستور کار قرار دادند که ما در وزارت کشور پیگیر آن هستیم.

وی با بیان اینکه وزارت کشور مسئولیت تعقیب آسیب‌های اجتماعی را برعهده دارد، گفت: وزارت کشور متناسب با تاکیدات مقام معظم رهبری و رئیس جمهور و قوانین مجلس، در اجرا به دنبال جبران عقب‌افتادگی مطرح است، از این‌رو نمایندگان در مجلس نیز در تمامی مراحل می‌توانند ایفای نقش کنند و یار و کمک دولت باشند.

رویکرد برنامه ششم در امور اجتماعی؛ سالانه ۵ درصد موفقیت در حوزه مبارزه با مواد مخدر و اعتیاد

وزیر کشور با اشاره به برنامه ششم توسعه کشور گفت: مقام معظم رهبری در سیاست‌های کلان برنامه ششم توسعه محورهایی را مشخص کردند که در حوزه مبارزه با مواد مخدر و اعتیاد فرمودند سالانه ۵ درصد باید موفقیت حاصل شود و در اولویت‌بندی، اعتیاد و مواد مخدر را در جایگاه نخست، حاشیه‌نشینی در جایگاه دوم و پس از آن طلاق، بزهکاری‌ها،‌ مناطق خاص و بحرانی اولویت‌های بعدی را شامل می‌شوند.

رحمانی فضلی آسیب های اجتماعی را موضوع میان‌بخشی دانست و گفت: مسائل اجتماعی، بستر و زمینه همه تحرکات اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و امنیتی در جامعه است که با کمک شما مدیریت خواهیم کرد. درخصوص اقتصاد مقاومتی نیز تاثیر مسائل اجتماعی نیز در قالب مشارکت‌های اقتصادی می‌تواند گام موثری باشد که امید است مجلس دهم آنها را در اولویت قرار دهد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • رضا

    عامل 60 درصد طلاقها، احساسی عمل کردن و به دور از منطق و شرایط اقتصادی و فرهنگی و عقیدتی خانواده زوجین می باشد!
    عامل 30 درصد دیگر، نارضایتی جنسی می باشد!
    ( اعتیاد و بزهکاری و عوامل روانی، در سری همین 60 درصد فوق، قرار می گیرد!)
    عامل 10 درصد طلاقها، فزون خواهی و ... می باشد!

    پاسخ ها

    • بدون نام

      گل گفتی داداش!

    • بدون نام

      نارضایتی جنسی گفتی و کردی کبابم.

  • بدون نام

    چه عجب به اصل موضوع اعتراف کردند

  • عسل

    خدا لعنت کنه باعث و بانیش رو
    اونایی که وارد کننده ان

  • ناشناس

    یعنی 50%نیروی جوان ایرانی، عملاً راکد و خاموش و با صراحت لهجه (انگل وبه درد نخور) که اکثراً در حال نابودی و در نتیجه خانواده های آنها مغموم و افسرده و داغدار و بعضاً ، بیماران روحی و روانی ،نابود شده و یا در حال نابودی!!!! هستند.
    ...

    پاسخ ها

    • بدون نام

      نه بابا چطور حساب کردی

  • ERF

    عامل اصلی متلاشی شدن خانواده ها بیکاری ونداشتن شغل است. که انگیزه زندگی را کم رنگ واینده را تاریک وبرای ارام شدن .اعتیاد که باعث از بین رفتن غریزه جنسی ونهایت منجر به طلاق میشود. بیکاری عامل تخریب جامعه

  • بدون نام

    واقعا که به شعور ملت چقدر توهین میکنید... دنیا دار مکافاته خدا ازتون نگذره... عامل اقتصادم که کشک

    پاسخ ها

    • بدون نام

      اقتصاد مال خره!ما با معنویت دنیا (دنیای مسندیان) را می سازیم,چه ساختنی!

  • ناشناس

    چه عجب

  • بدون نام

    به نظر من عامل اصلی طلاق همون ازدواجه !!!
    اگه ازدواج نباشه خب طلاقی هم نیست

  • مهدی

    90 درصد علت اعتیاد فقر اقتصادی ، بیکاری و ده درصد فقر فرهنگیست . جوون اگه روزی هشت ساعت کار کنه کی وقت میکنه بره دنبال اعتیاد . عامل اصلی طلاق بی کاری و مشکل اقتصادیه برادر من
    درک میکنم اگه نظرم رو پخش نکنید . چون گفتن این چیز ها غیر قابل انتشاره .

  • رهگذر

    آقايان ، مسئولين محترم به خدا به پير به پيغمبر به زمين و آسمانها قسم ريشه همه فسادها در بيكاري و نداشتن شغل هست جواني كه شغل داشته باشه صبح به سر كار ميره و در بعد از ظهر در پيش خانواده خود به استراحت و آرامش مشغول خواهد شد . آقاي وزير اين عدد و ارقام نه چاره كار و نه دردي رتا دوا ميكنه . به جاي اين ارقام بيايد يك كمي فكر كنيد به خدا گناه داره جواني كه بالاي 30 سال داره كي شغل پيدا كنه كي تشكيل خانواده بده كي خونه دار بشه مگه عمر انسان چقدره

  • بدون نام

    آخه این چه توجیه بدون کارشناسیهٔ ،ناتوانی دراداره زندگی بدلیل بیکاری ونبودسرمایهٔ اولیه مهم ترین عامل آسیب های اجتماعیه

  • تیمور زارع

    اقای وزیر نگفتید که علت اعتیاد جوانان چیست ؟ کاش می گفتید .

  • مریم

    چرا سن اعتیاد اینقدر پایین است؟ اعتیاد بخاطر در دسترس بودن مواد، نبود تفریح و سرگرمی جایگزین، آموزش ناقص خانواده و جامعه که ناشی از فقر اقتصادی و فرهنگی است و ... بوجود می آید. یادمان نرود که شاغلان معتاد کم نداریم. اعتیاد اگر واقعا مسولان بخواهند با همین اوضاع اقتصادی میتواند آمار خیلی کمتری در این جامعه رو به قهقرا داشته باشد.

  • بدون نام

    اینکه از معتادیه قبول دارم.معتادی و بی پولی باهم البته طلاق میاره.معتاده پولدار طلاق کمه.

  • بدون نام

    عامل اصلی اقتصاد ه که شامل بیکاری وافسردگی ودیگر معضلات اجتماعی میشود

  • احد

    به نظر من عامل تمامی کارها بیکاری ست.وقتی فردی بیکار است به سمت اینگونه کارها که درمتن بالا میباشد کشیده میشود.اگر شخص کار داشته باشد نه طلاق هست ونه اعتیاد

  • بدون نام

    خيلي عذر ميخواهم ...ضعف شما در برنامه ريزي و تنگ نظري است .شما نمي توانيد از منابع چگونه استفاده كنيد و الا در اين كشور با همه كارشكني هاي دول زورگو و حقه باز مي توان بهترين مديريت و برنامه ريزي پياده كرد كه حتي يك بيكار نباشد

  • هرمز درختچی

    علت اصلی طلاق بیشتر به خاطر نارضایتی جنسی میباشد
    99 درصد طلاق به خاطر همین مسئله می باشد
    1درصد به خاطر توقع بالای خانومهای این کشور است

    خونه داری بلد نیستند ادعای خدایی دارن

    حالا اینهمه فلسفه نبافید ودنبال علت طلاق نباشید برید خانومهای شرطی ایرانی رو درست کنید

    خوش باشید

  • محمود

    قاتل بروسلی معلوم شد، آفرین بر شما

  • حسين

    ريشه تقريبآ تمام مشكلات و آسيبهاي اجتماعي در فقر نهفته است و فقر ناشي از مديريت غلط و ناكارآمدي دولتها ميباشد ، اثرات تفكر غلط سندهاي تحريمي شوراي امنيت را كاغذ پاره خواندن نتيجه اش فقر ، فساد ، ارتشاء ، طلاق ، بزهكاري ، فرار از تحصيل ، سست شدن باورها و بنيانهاي خانواده است . عدم حمايت از كشاورزان و واردات بي قيد وشرط محصولات كشاورزي همزمان با برداشت محصولات كشاورزي داخلي باعث شكست و زيان كشاورز شده و موجب ميگردد تا روستائيان و كشاورزان سر خورده به شهرهاي بزرگ مراجعه و باعث بوجود آمدن گسترش شهرها و حاشيه نشيني و حلبي آباد ها گردند كه بزرگترين آسيبهاي اجتماهي نيز در همين مناطق به دليل فراهم نشدن بستر زندگي به وقوع مي پيوندد

  • حامد

    سلام.
    کاش در رابطه با اسیب های اجتماعی و حل کردن ان ها ، کمی مددکاران را مورد توجه قرار میدادید. نه اینگونه که مددکاران جایگاه اصلی خودشان را از دست داده اند .
    کار مددکار اجتماعی است که با اسیب های اجتماعی کار کند. پس بهتر است نسبت به این شغل توجه شود و کنار گذاشته نشود.

  • بي نام

    به نظر من عامل اكثر طلاقهايي كه داره اتفاق مي‌افته به علت نداشتن شعور و دانش كافي براي اداره زندگي مشترك است دختران و پسران بي مسئوليت و يا كم مسئوليتي كه در دوران مجردي خود به طور كامل از طرف خانواده‌ها تأمين شده‌اند و خواسته‌هايشان بدون هيچ كم و كاستي اجرا شده است. حتي برخي از اين افراد در رده سني 30 و 40 هستند ولي باز خواستار ادامه وابستگي هستند در صورتي كه هر كدام از اين‌ها (چه پسر و چه دختر) بايد مسئوليت خانواده جديدشان را به دوش بكشند ، كه بايد گفت وقتي اين اتفاق نمي‌افتد باعث وابستگي مي شود كه خود وابستگي مشكلات و پيامدهاي زيادي را به همراه مي آورد. البته عامل اعتياد و بزهكاري هاي اخلاقي را هم در اين دوره نبايد ناديده گرفت،‌ به خصوص اعتياد كه به شكل خيلي پررنگي در جامعه رو به گسترش است ولي متأسفانه مسئولين فقط در حال صورت مسئله دادن هستند و اعتقادي به حل مسئله ندارند .

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج