فیروزآبادی: قیمت دلار ۲۰۰۰ تومان است
فيروزآبادي با بيان اينکه قيمت دلار دو هزار تومان است و بقيه چيزهاي مطرح در اين زمينه حباب است، گفت: اگر بتوانند کنترل کنند، بايد روي همان دو هزار تومان ثابت شود و مشکلي ايجاد نميشود و آنچه که ما در اين زمينه در حال حاضر ميبينيم حقيقت ندارد و صوري، ساختگي و حباب است.
به گزارش مهر، سرلشکر حسن فيروزآبادي ظهر ديروز در نشست ويژه اساتيد دانشگاه علموصنعت ايران، درباره تحريمهاي غرب عليه ايران گفت: در سياست خارجي ايالات متحده آمريکا تحريم يک اهرم براي کمک به سياست خارجي است و هرجا در عرصه سياست خارجي کم بياورند، از موضوع تحريم استفاده ميکنند.
وي افزود: تاکنون آمريکا کشورهاي زيادي را مورد تحريم قرار داده است. تحريمها براي جمهوري اسلامي ايران همزمان با پيروزي انقلاب اسلامي شروع شد. وقتي که انقلاب اسلامي در ايران به پيروزي رسيد، آمريکا، ايران را در فهرست تروريستها قرار داد و سه سال بعد اقدام به تحريم ايران کرد و با مرور زمان بر اين تحريمها افزود.
وي با بيان اينکه تحريمهاي آمريکا عليه ايران انواع مختلفي دارد که يکي از انواع آنها تحريم شخصيتهاست، افزود: اين نوع تحريمها مفهومي ندارد و در واقع آنها با محاسبات غربي اين تحريمها را انجام ميدهند. خود من نيز از سوي خزانهداري آمريکا تحريم شدهام.
وقتي اين اتفاق افتاد، من گفتم آن را پيگيري و شکايت ميکنم، نه اينکه از بابت اين موضوع براي من مشکلي پيش آمده باشد، بلکه ميخواستم بگويم که ميشود با آمريکا نيز مبارزه و اين مسائل را نقض کرد و همانطور که گفتم اين موضوع را از نظر حقوقي دنبال ميکنم.
وي با بيان اينکه از چند ماه گذشته يک عمليات عليه نظام ارزي ما صورت گرفت و بعضا مجريان کشور نيز در اين زمينه ايستادگي کردند، اظهار کرد: من شاهدم که دولت و تيم اقتصادي آن و ديگر مسئولان هر هفته جلسه دارند و همه چيزها را ديدهباني و جمعبندي ميکنند و روشهايي را براي خنثي کردن تحريمها در نظر ميگيرند.
رئيس ستادکل نيروهاي مسلح خاطرنشان کرد: در قضيه اخير، بانکيها يکسري غفلت کردند و بانک مرکزي نيز مطالب را ساده گرفت و اين اتفاقات افتاد و اين عمليات رواني صورت گرفت وگرنه اقتصاد کشور ما به اين سمت نميرفت.فيروزآبادي با بيان اينکه قيمت دلار دو هزار تومان است و بقيه چيزهاي مطرح در اين زمينه حباب است، گفت: اگر بتوانند کنترل کنند، بايد روي همان دو هزار تومان ثابت شود و مشکلي ايجاد نميشود و آنچه که ما در اين زمينه در حال حاضر ميبينيم حقيقت ندارد و صوري، ساختگي و حباب است و ديديم که با يک حرکت چقدر تغييرات ايجاد شد.
وي تأکيد کرد: اطمينان ميدهم که اکنون از سالهاي گذشته از نظر مالي، ارزي، علمي و فناوري، انسجام ملت و اقتدار رهبري، قويتر هستيم و دشمنان ما از سالهاي گذشته ضعيفترند.
وي با اشاره به اعتراف يک نفر از دستگيرشدگان به جرم اخلال در بازار ارز که گفته بود در قضيه اخير چندين ميليارد تومان گردش ارزي داشته است، افزود: آيا ما قادر نبوديم که ۳۰ را کنترل کنيم و حبابها را کنترل کنيم؟ در اين قضيه، سادگي، سادهانديشي يا سياسيکاري شده که يکي از اين اتفاقات رخ داده است
نظر کاربران
کجا این قیمته بگو بریم بخریم
فقط ميشه گفت!!!!!!!چون هر چي بگم مجله حذف ميكنه