۳۳۵۹۰۹
۱ نظر
۵۰۳۲
۱ نظر
۵۰۳۲
پ

فلسفه سرپوش ناتاشا چیست؟

آیا می‌توان به این نوع پوشش و کاربرد سرپوش، اصطلاح تیپ‌سازی از نوع رویا نونهالی را نسبت داد یا خیر؟

هنرآنلاین: آیا می‌توان به این نوع پوشش و کاربرد سرپوش، اصطلاح تیپ‌سازی از نوع رویا نونهالی را نسبت داد یا خیر؟ اخیراً بسیاری از چهره‌های محبوب و نام آشنا در همه عرصه‌ها و به ویژه فرهنگ و هنر سعی در پیاده سازی الگویی غیرمتعارف در زمینه تیپ‌سازی دارند که گاه بسیار جذاب و مورد تأیید است و گاه سنخیتی با باور و تفکر ایرانی و ملی ما ندارد.

فلسفه سرپوش ناتاشا چیست؟

رویا نونهالی بازیگری است که مدت‌هاست به نوعی تیپ‌سازی می‌کند و براساس باور و تفکر خود سرپوشی را انتخاب کرده که فلسفه و تفکر پشت آن برای هر کس جذاب و قابل توجه است.

البته مراد از این مطلب زدن برچسب تیپ مثبت و فاخر یا غیرمتعارف و نه چندان جذاب بر این بازیگر توانمند تئاتر، سینما و تلویزیون نیست که البته هر فردی برای خود در این زمینه نظری دارد و حتی می‌توان با الگوبرداری از این مدل سرپوش از آن تبعیت کرد.

نظر برخی کارشناسان حوزه مد و لباس را درباره سرپوش رویا نونهالی جویا شدیم تا شاید به نوعی به دلایل کاربرد این نوع پوشش واقف شویم.

ناهید دارابی از طراحان مد و لباس کشور دراین‌باره به ما گفت: تصورم بر این است که به کاریردن این نوع پوشش سر به نوعی تقلید از اقوام ایرانی باشد مانند اقوام کرد، لر، خراسان شمالی و یاقشقاییها که درگذشته پارچه‌ای روی روسری می‌بستند. البته با توجه به اصالت ایشان که تا آنجا که می‌دانم از خطه شهرستان نور مازندران هستند و باتوجه به لباسی که در زیرمانتو با الهام از قلمکاری اصفهان بر تن دارند معتقدم این هنرمندبه شدت در استفاده از لباس‌های سنتی اقوام مختلف در پوشش خود مصر است.

مونا تلاشان، دیگر فعال حوزه مد و لباس کشور و دبیر اجرایی شورای بین‌الملل کارگروه مد و لباس هم دراینباره به ما گفت: فکر می‌کنم که بیشتر جنبه زیبایی شناسانه این نوع سرپوش نسبت به روسری مد نظر این بازیگر است ضمن اینکه برداشتی از سروین یا سربند کردی است که ممکن است بازگشت به اصالت زن ایرانی و استفاده از لباس‌های محلی را هم در برداشته باشد.

به هر تقدیر می‌توان به این نوع پوشش و کاربرد سرپوش اصطلاح تیپ‌سازی از نوع رویا نونهالی را نسبت داد و هرچند احتمال کمی وجود دارد که در ادامه مسیر این تیپ خاص حداقل در پایتخت مقلدانی داشته باشد اما این تفاوت در نوع خود جالب توجه بوده و مدت‌هاست رویا نونهالی را در این بخش از مد و لباس از دیگر بازیگران کشور متمایز ساخته است.

استفاده از سروند (سربند) از گذشته های دور جزئی از پوشش زنان و مردان به حساب می آمده است که کاربردهای فراوانی نیز داشته است. به عنوان مثال گلونی، میراث سه هزار ساله و نماد غیرت و ایستادگی زنان لر است که نه تنها پوشش و زیبایی را در بر دارد بلکه با حفظ هویت تاریخی خود می تواند نقش بسزایی در احیای فرهنگ بومی ایفا کند. به هر حال، استفاده‌های نو از این سروندها شایان تقدیر است، چرا که مایه خرسندی خواهد بود اگر در همهمه تلفیق و عرضه انواع مدهای شرق و غرب، نشانه هایی از فرهنگ بومی کهن ایران‌زمین نیز دیده شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    خیلی هم خوبه مگه چشه عینک ومبایل هم تودستشه دوتاهم مچ بندمشکی داره ،این مدل ازفردامدمیشه !قابل توجه عقب مونده ها

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج