سرگیجه روزنامه اصولگرا از ترکیب مجلس
روزنامه جوان نوشت: بدون تردید ترکیب مجلس دهم به هیچ یک از مجالس بعد از انقلاب شبیه نیست، بنابراین باید آن را تجربهای جدید در عرصه قانونگذاری در نظام دانست.
پيچيدگي آن را زماني بهتر ميتوان فهميد كه رئيس مجلس اصولگراي هشتم در مجلس دو تركيبي دهم همان رأيي را اخذ ميكند(۲۳۷ رأي) كه هشت سال پيش كسب كرد و جالبتر اينكه يك جريان با بيش از ۱۰۰ نماينده با كانديداي رياست ۱۱ رأيي مواجه ميشود.
جالبتر اينكه رأي علي مطهري نسبت به رأي انتخابات موقت ثابت است، اما رقيب او(دهقان) با ريزش ۱۸رأيي مواجه ميشود كه معلوم نيست آن ريزش به كجا تعلق ميگيرد و آقاي حاجيبابايي تقريبا ثابت ميماند. عارف براي رياست مجلس با ۱۰۳ رأي مواجه ميشود، اما اصلاحطلب ديگر با ۱۵۸ رأي كه معلوم نيست آن ۵۵ نفر چرا به عارف رأي ندادهاند، اما به پزشكيان و لاريجاني رأي ميدهند.
بدون ترديد ريزش رأي دكتر دهقان (بدون تعلق گرفتن ريزشها به رقيب) را بايد نوعي خودزني درونجرياني دانست كه از سوي نزديكترين افراد به رياست مجلس صورت گرفته است، اما نيابت علي مطهري از آنرو براي اصلاحطلبان مهم است كه در تريبوني قدرتمندتر حنجره آنان خواهد شد و كاري كه وي براي اصلاحطلبان ميكند قطعاً از عارف، كواكبيان و حتي پزشكيان برنخواهد آمد. اميد است شانههاي مطهري به مثابه پله سكولارها به كار گرفته نشود.
از ديگر ويژگيهاي خاص رأي ديروز كه كارآمدي مجلس را به چالش خواهد كشيد اينكه: در ميان يارگيري دو جريان عمده كشور، عددي نزديك به ۵۰ نماينده به هر دو طرف حال ميدهند يا در جايي به يك جريان حال ميدهند و در جاي ديگر به آن ديگري. اين افراد را كه بين فراكسيونها رفت و برگشت دارند، بايد «جريان سيال» مجلس ناميد كه ممكن است دو جريان عمده در طرح و لوايحي كه به ميدان ميآورند آنان را عليه هم به كار گيرند.
نظر کاربران
آب را بریزید همانجایی که قبلا یار گرمابه و گلستانتان پیشنهاد داده بود.
خوبه دیگه. هیچکس اکثریت نداره و برای بدست آوردن رای بعدی مردم باید تلاش کنن
اگراینطوری باشه که خیلی خوبه چون به مردم هم حال میدن چونکه ترکیب این چنین به نفع مردم و کشورخواهد بود.
چشم بدخواهان ملت کور