اعلام فهرست فراکسیون امید با ۳ تغییر
اولین جلسه رسمی فراکسیون امید پس از انتخاب هیأترئیسه موقت مجلس، دیروز در محل کمیسیون تلفیق مجلس با حضور اعضای این فراکسیون و به ریاست محمدرضا عارف برگزار شد.
این جلسه در شرایطی برگزار شد که بررسی اعتبارنامههای نمایندگان در شعب ١٥گانه نیز در حال اتمام بود و ساعاتی بعد از جلسه فراکسیون امید، خبر تأیید اعتبارنامه همه منتخبان مجلس دهم در شعب منتشر شد.
معنای این خبر این است که در جلسه امروز بهارستاننشینان، باید رأیگیری برای انتخاب هیأترئیسه دائم برگزار شود؛ چراکه شرط برگزاری انتخابات هیأترئیسه دائم، تأیید اعتبارنامه حداقل دوسوم منتخبان است. بااینحساب، جلسه امروز تکلیف قطعی هیأترئیسه را برای یک سال آینده مشخص خواهد کرد و باید دید که از میان نامزدهای فراکسیون اصولگرایان که همان نامزدهای انتخابات هیأترئیسه موقت هستند، چند نفر موفق به حفظ کرسیهایی میشوند که از روز یکشنبه به طور موقت بر آن تکیه زدهاند.
اصولگراها برای انتخابات هیأترئیسه دائم، همان نامزدهای روز یکشنبه خود را مجددا معرفی کردهاند؛ اما در این سو، اعضای فراکسیون امید در کنار اعلام انصراف عارف از رقابت مجدد برای ریاست، چند تغییر جزئی دیگر نیز در نامزدهای پست دبیری و نظارت هیأترئیسه ایجاد کردهاند؛ تغییراتی که در جلسه دیروز و براساس رأیگیری داخلی با نظر اعضای فراکسیون ایجاد شد. در این جلسه که با هدف ارزیابی آرای نامزدهای هیأترئیسه موقت و انتخاب نامزدهای فراکسیون در انتخابات هیأترئیسه دائم برگزار شده بود، دکتر عارف رسما اعلام کرد که قصد کاندیداتوری در انتخابات هیأترئیسه دائم را ندارد.
پس از این مرحله، رایزنی درباره انتخاب گزینههای نایبرئیسی آغاز شد و پس از رایزنی و رأیگیری، مسعود پزشکیان و علی مطهری مانند روز یکشنبه، به عنوان گزینههای فراکسیون امید برای تصدی جایگاه نایبرئیس اول و دوم انتخاب شدند. همچنین در مرحله انتخاب نامزدهای کرسی دبیری هیأترئیسه، در کنار عبدالکریم حسینزاده که در انتخاب هیأترئیسه موقت نیز توانسته بود رأی لازم برای نشست بر کرسی دبیری هیأترئیسه را به دست بیاورد، چهار گزینه دیگر فراکسیون امید برای دیگر کرسیهای دبیری هیأترئیسه به این شرح انتخاب شدند: سهیلا جلودارزاده، محمدعلی وکیلی، رمضانعلی سبحانیفر، علیرضا رحیمی و علیاصغر یوسفنژاد. در این قسمت رحیمی و یوسفنژاد جایگزین سیدفرید موسوی که رأی لازم را به دست نیاورد و امیریخامکانی که از کاندیداتوری انصراف داد، شدند.
همچنین در کنار محمدقسیم عثمانی که در هیأترئیسه موقت نیز توانست رأی لازم برای حضور در جمع نظار هیأترئیسه را به دست بیاورد، این بار هم پروانه مافی و مهدی شیخ به عنوان دو نامزد دیگر فراکسیون امید برای این جایگاهها، معرفی شدند. در این قسمت هم مهدی شیخ با رأی اعضا، جایگزین عبدالرضا هاشمزائی شد که در این مرحله از نامزدی انصراف داد. حالا باید منتظر ماند و دید که آیا فراکسیونامیدیها که همچنان بر حضور دو نامزد زن و دو نامزد اهل سنت در فهرست کاندیداهای خود برای گرفتن ١١ کرسی هیأترئیسه اصرار دارند، با سه تغییر ایجادشده در فهرست، قادر به افزایش صندلیهای هیأترئیسه برای فراکسیون خود خواهند شد یا خیر.
ارسال نظر