۳۳۴۴۴۸
۱۳ نظر
۵۰۰۶
۱۳ نظر
۵۰۰۶
پ

روحانی رقيب دارد اما احمدی نژاد نيست

نایب‌رئیس مجلس نهم گفت: «معمولا در کشور ما ریاست‌جمهوری دو‌دوره‌ای بوده؛ مگر اینکه بخواهد اتفاقی غیرمعمولی بیفتد که هنوز خیلی زود است که بخواهیم درباره‌اش صحبت کنیم؛ اما در‌هر‌حال اینکه کاندیدای رقیبی برای آقای روحانی وجود داشته باشد، قطعا وجود دارد».

خبرگزاری ایسنا: نایب‌رئیس مجلس نهم گفت: «معمولا در کشور ما ریاست‌جمهوری دو‌دوره‌ای بوده؛ مگر اینکه بخواهد اتفاقی غیرمعمولی بیفتد که هنوز خیلی زود است که بخواهیم درباره‌اش صحبت کنیم؛ اما در‌هر‌حال اینکه کاندیدای رقیبی برای آقای روحانی وجود داشته باشد، قطعا وجود دارد».

محمدرضا باهنر در پاسخ به این سؤال که آیا می‌تواند به صورت مصداقی رقیبی را برای رقابت با روحانی نام ببرد، با خنده گفت: «یک‌سری از کاندیداها که سنتی هستند و همه شما اسم آنها را می‌دانید. دوستی می‌گفت در اسکاتلند که قرار بود رفراندوم جدایی از انگلستان صورت گیرد، ٤٨ درصد مخالفت کردند، ٤٧ درصد موافقت کردند و بقیه هم به من رأی دادند! بعضی از کاندیداهای سنتی ما هم این‌گونه هستند.

اصلا از همین هفت‌نفری که در دوره قبل بودند، ممکن است دو، سه نفرشان را بتوان تصور کرد که کاندیدا نشوند؛ اما بقیه کاندیدای بالقوه هستند. اینکه تصور کنیم زمانی که رئیس‌جمهور کاندیدا می‌شود، دیگر رقیبی نداشته باشد، اصلا درست نیست؛ اما اینکه رقبا چقدر بتوانند پیشی بگیرند و آرای مردم را جذب کنند، هنوز خیلی زود است که درباره آن صحبت کنیم».

او در ادامه افزود: «جریان آقای احمدی‌نژاد تحلیل مفصلی دارد. دوره‌ای که ایشان رئیس‌جمهور شد، من دبیر کل جامعه اسلامی مهندسان و نایب‌رئیس مرحوم عسگر‌اولادی در جبهه پیروان خط امام و رهبری بودم. اینها هم چیزی نیست که من الان ادعا کنم؛ بلکه همان زمان ثبت شده است. کاندیدای آن زمان ما آقای لاریجانی بود و من هم رئیس آن ستاد بودم؛ با اینکه آقای احمدی‌نژاد عضو جامعه اسلامی مهندسان و از دوستان قدیم ما بود.

در مرحله دوم هم در آن فاصله یک‌هفته‌ای همه موضع‌گیری کردند؛ اما جبهه پیروان اطلاعیه داد که هرکدام از ‌این‌ دو عزیز (هاشمی‌رفسنجانی و احمدی‌نژاد) انتخاب شوند؛ مقبول ما هستند و ازکسی حمایت نکرد». باهنر در ادامه با اشاره به اعلام برائت احمدی‌نژاد از اصولگرایان گفت: «ساختار آقای احمدی‌نژاد اصولگرایی بود؛ اما بعدها خودش بارها و بارها گفت که من این اصولگراها را قبول ندارم؛ حتی مثال می‌زد و اسم حزب می‌برد؛ اما اینکه اصولگرایان کاندیدایی غیر از احمدی‌نژاد ندارند، تصور ذهنی بعضی از رسانه‌هاست.

زمانی بحث می‌شود که مثلا آیا احمدی‌نژاد رأی می‌آورد یا نمی‌آورد و اگر بر فرض رأی آورد، ما می‌توانیم قبولش کنیم یا خیر؟ اگر این اتفاق بیفتد، بحثش جداست؛ اما عرض من این است که الان خیلی زود است که بگوییم بر فرض احمدی‌نژاد یا روحانی رأی می‌آورند یا نمی‌آورند». نایب‌رئیس دوم مجلس نهم با اشاره به اینکه در انتخابات ریاست‌جمهوری تحولات خیلی سریع اتفاق می‌افتد، تصریح کرد: «این هم یکی از اشکالات نداشتن حزب است.

این بد است که در یک نظام پایدار، مستقر، امن و باصلابت بعد از گذشت ٣٧ سال هنوز فعالان سیاسی کشور نمی‌دانند در دوره آینده چه کسی رئیس‌جمهور می‌شود. نمی‌خواهم بگویم حتما یک نفر مشخص بشود؛ اما دست‌کم باید معلوم شود که مثلا از بین دو نفر خاص قرار است یکی رئیس‌جمهور بشود.

در کشورهایی با سابقه حزبی ممکن است ابتدا در هر حزب ١٠ نفر کاندیدا باشند؛ اما به‌طور مثال در آمریکا می‌بینید که بالاخره سیستم به گونه‌ای می‌شود که در نهایت در حزب یک نفر برای کاندیداشدن باقی می‌ماند؛ اما در اینجا چندین نفر می‌آیند و در میانه راه چند نفر کنار می‌کشند؛ اما در نهایت شش، هفت نفر باقی می‌مانند که می‌گویند ما احساس وظیفه می‌کنیم که بمانیم؛ چون سیستم حزبی نیست».

دبیر کل جامعه اسلامی مهندسان ادامه داد: «اما در جایی که سیستم نظام‌مند باشد، مثل مجلس ممکن است ٥٠‌و‌نیم درصد به آن موضوع رأی دهند؛ اما وقتی رأی دادند، دیگر تمام است و آن ٤٩‌و‌نیم درصد دیگر هم هر چقدر داد و بیداد کنند، رأی داده شده و تمام.

مثلا همین آقای روحانی با ٥٠‌و‌خرده‌ای درصد به ریاست‌جمهوری رسید. در احزاب هم همین‌گونه است و اتفاقا قوانین در داخل احزاب خیلی خشن است و در نهایت افراد در درون حزب با هم رقابت می‌کنند که در نهایت فقط یک نفر باید باقی بماند و دیگر از احساس وظیفه و این حرف‌ها صحبتی نیست». عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: «چون انتخابات در کشور ما بسیار مهم است، همیشه در هر انتخاباتی که پیش‌رو داریم، پنج، شش ماه قبل از آن پیش‌لرزه و پنج، شش ماه بعد از آن پس‌لرزه وجود دارد.

به‌همین‌دلیل ما در مجمع تشخیص مصلحت به این جمع‌بندی رسیدیم که هر سال انتخابات نداشته باشیم؛ بلکه هر دو سال دو انتخابات داشته باشیم تا فضای کشور همیشه انتخاباتی نباشد؛ چون کشور به جز انتخابات کارهای دیگری هم دارد؛ به‌همین‌دلیل انتخابات در هم ادغام شد. به خاطر همین است که من می‌گویم بحث ریاست‌جمهوری خیلی زود است و حتی از رسانه‌ها خواهش می‌کنم که الان بحث ریاست‌جمهوری را باز نکنند؛ چون وقت داریم و از دی‌ماه می‌توان بحث ریاست‌جمهوری را شکل داد».
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • سید سجاد

    درود بر احمدی نژاد

  • حسین

    بنظرم رسد یکی از مسایلی که خوب است دراین دوره مجلس به آن پرداخته شود وابن مجلس شرایط ورود به این مسایل رادارد بحث احزاب است ومطلب بعدی اصلاح قانون انتخابات هم برای نمایندگان مجلس هم برای رییس جمهوری حداقل شرایطی فراهم شود عملکرد رییس جمهور پس از اتمام دوره او رسیدگی شود اگر خروجی مناسبی نداشت اجازه کاندید شدن به او ندهند وکلا آخر خوب است رسانه ها نصیحت آقای باهنر را بپذیرند وزود هنگام ورود به انتخابات نکنند

    پاسخ ها

    • بدون نام

      یدفه دولت را منتخب پارلمان کنید و ملت را از حق انتخاب رئیس جمهور حذف کنید!!!

  • رای بیست میلیونی

    احمدی نژاد بیست میلیون رای دارد،حتی بچه های خردسال هم از همین الان میدانند که رییس جمهور سال ۹۶ احمدی نژاد است.

  • وطن

    احمدی نژاد با وعده و وعیدهای دروغ تبلیغ میکند ولی روحانی بدون تبلیغ فقط بخاطر انسانیتش و شخصیت بزرگش .حالا مردم عاقل میدانن کدام پیروز خواهدشد

  • محمد جواد از دشستان

    درود بر احمدی نژاد حمایت می کنیم

  • علی

    درود براحمدی نژاد....
    حتمابهش رای میدیم هرچه درمورداوشایعه کنندماهنوزدوستش داریم واقعازمان اوایران سربلندترازالان هست ایرانی بهترانشالله

  • بدون نام

    با این حرفها چیزی از ارزشهای احمدی نژاد کم نمیشود.

  • دوستدار احمدی نژاد

    درود خدا بر احمدی نژاد خداشاهده چهار صبح تو صف رای دادن به محمود احمدی نژاد هستم با محمود ایرانی سربلند

  • احمد

    با آمدن احمدی نژاد رییس جمهور مشخص است درود براو

  • بدون نام

    منکه دیگه به روحانی رای نمیدم .

  • فرهنگی بازنشسته

    احمدی نژاد با مردم صادق بود و لی روحانی واقعیت ها را از مردم پنهان نمود و مملکت را به گند کشاندو زحمات چندین ساله دانشمندان هسته ای را در کمترین زمان ، با بی تدبیری در زیر خاک مدفون نمودند این تدبیر نیست خیانت به مملکت است.

  • ارین

    درود بر محمود احمدی نژاد

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج