ایرانی ها؛ رکورددار پناهندگی در انگلیس
بعد از ایران شهروندان کشورهای پاکستان، عراق و اریتره بیشترین متقاضی پناهندگی به بریتانیا بودهاند.
بعد از ایران شهروندان کشورهای پاکستان، عراق و اریتره بیشترین متقاضی پناهندگی به بریتانیا بودهاند.
بر اساس آمار تازه اداره آمار ملی بریتانیا درباره میزان مهاجرت به این کشور، تعداد ایرانیهایی که برای پناهندگی در بریتانیا درخواست دادهاند، نسبت به سال ۲۰۱۴ حدودا دو برابر شده و به ۴۸۱۱ نفر رسیده است.
افغانستان با ۳۱۳۳ پناهجویی که بر اساس روال قانونی درخواست پناهندگی خود را ارائه دادهاند در رده پنجم است. تعداد پناهجویان افغان هم نسبت به سال ۲۰۱۴ حدودا دو برابر شده است.
به گزارش اداره آمار ملی بریتانیا ۴۹ درصد از ایرانیهایی که تقاضای پناهندگی دادهاند، یا با درخواستشان موافقت شده یا نوعی از تمهیدات حمایتی برای آنها در نظر گرفته شده است.
این رقم برای شهروندان افغانستان ۳۴ درصد و برای عراقیهای متقاضی پناهندگی ۱۶ درصد یعنی حدود یکسوم ایرانیها است.
اتحادیه اروپا
به گزارش اداره آمار ملی بریتانیا آمار خالص مهاجرت به این کشور در سال ۲۰۱۵ به ۳۳۳ هزار نفر رسیده که نسبت به سال قبل اندکی افزایش یافته است.
این میزان بیش از سه برابر هدف تعیین شده توسط دولت بریتانیا (صد هزار نفر) است.
منظور از آمار خالص مهاجرت در این گزارش تعداد کسانی است که برای حداقل یک سال به بریتانیا مهاجرت کردهاند منهای شمار افرادی که از بریتانیا به خارج رفتهاند.
ارقام تازه در آستانه برگزاری همهپرسی بریتانیا برای تصمیمگیری درباره ماندن در اتحادیه اروپا یا ترک آن منتشر شده است.
بر اساس این آمار، خالص مهاجرت شهروندان اتحادیه اروپا به بریتانیا حدود ۱۸۴ هزار نفر بوده است.
دولت بریتانیا میگوید همچنان به تعهد خود برای پایین آوردن تعداد پناهجویان پایبند است و ترک اتحادیه راه حل مناسبی برای حل این مسئله نیست.
اما مخالفان ماندن بریتانیا در اتحادیه اروپا با اشاره به این ارقام هشدار دادهاند که مهاجرت از کنترل دولت خارج شده و ماندن در اروپا به معنای "خداحافظی دائمی" با مهارهای مهاجرتی است.
ارسال نظر